Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, nemáte tip na nějaké stránky ohledně koupelen? Shnáníme ted vanu a umyvadlo a nějak nemůžu najít to pravé, co by se mi líbilo..
A taky hledáme zrcadlovou skříňku, ale aby vepředu bylo jen velké zrcadlo, které by šlo otevřít a za ním by byla skřínka na všechno možné. Vím, co nechci - takové ty bílé skříňky po stranách a mezi tím malé zrcadlo, to by v naší přírodní borovicové koupelně vypadalo jak pěst na oko.. ![]()
Tak poradte nějaké koupelnové studio, určitě máte ve svém okolí a ti určitě mají www stránky.. DÍÍÍKY! ![]()
Ahoj, dovoluji si tě pozvat k nám do diskuze, určitě najdeš spoustu tipů - https://www.emimino.cz/…stavime-dum/. Řešíme jak samostnou stavbu, tak interiéry! ![]()
Jojo, Siko už znám, jsme myslela nějaké méně známé firmy nebo prodejny, na které jsem si nevzpomněla…
No, ted jsme si ujasnili, že chceme umývadlo aspon 70cm velké, spíš 80cm, a to je problém, v téhle velikosti není až takový výběr a taky by baterie měla jít z umyvadla, ne ze zdi..A vanu chceme klasickou, obdélníkovou, váháme mezi 160 a 170cm, myslím, že bude stačit ta 160, stejně se koupou převážně děcka, my spíš využijeme sprcháč, takže kvůli spotřebě vody bude lepší než 170, to už se mi zdá moc.
Emi, díky za pozvání, určitě k vám aspon nakouknu.. ![]()
Anduli píše:
Jojo, Siko už znám, jsme myslela nějaké méně známé firmy nebo prodejny, na které jsem si nevzpomněla…No, ted jsme si ujasnili, že chceme umývadlo aspon 70cm velké, spíš 80cm, a to je problém, v téhle velikosti není až takový výběr a taky by baterie měla jít z umyvadla, ne ze zdi..A vanu chceme klasickou, obdélníkovou, váháme mezi 160 a 170cm, myslím, že bude stačit ta 160, stejně se koupou převážně děcka, my spíš využijeme sprcháč, takže kvůli spotřebě vody bude lepší než 170, to už se mi zdá moc.
Emi, díky za pozvání, určitě k vám aspon nakouknu..
Žádný nakukování neberem, pěkně drbat!!! ![]()
zkus třeba www.lebon.cz - to je na nábytek, a jsou ochotní i udělat na míru.
vany no nevím - jestli chceš vybírat na netu, tak ravak, vagnerplast, riho. stejně v prodejnách mají málokde všechno. Tak asi okouknout co by se ti asi líbilo a pak hledat na živo.