Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Možná že trochu žárlí, ale nechce to dávat najevo, protože je to třeba pod jeho úroveň. ![]()
Ale jinak si myslím, že v určité míře je to úplně přirozené.
No, na tvém místě bych byla spíš raději, že se nijak neprojevuje. To mi věř…
Jestli žárlí, tak to umí dokonale skrývat. Ale žárlivce a sledovače bych nechtěla. Stačí mi manžel kolegyně, který jí neúnavně volá několikrát denně do práce. ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Tak to bylo krátké, ale hodně výstižné… ![]()
@HornyHippo píše: Více
Souhlasím. Celá řada chlapů, včetně mě, to tak má…
To jako ke svému štěstí opravdu potřebuješ udělat scénu a proplesknout za to, že se na Tebe někdo koukne?
Buď ráda. Kdybys viděla, co některé doma mají za scény kvůli hloupostem.
A jakou žárlivou reakci by sis představovala? Já se taky občas podívám na pěknýho chlapa a jdu dál, holt nejsem slepá. Kouknu a vidím. Důvod k žárlivosti to fakt není. Kdybys s nějakým chlapem tancovala lambadu, tak by to s ním pohnout mohlo, ale nechápu, proč by měl komentovat pohled, úsměv nebo vtipné poznámky. Je rozumný, věří ti, že kvůli úsměvu hned někomu neskočíš do postele a nedělá vědu z blbostí. Neumím si představit, proč by se mi žárlivost měla líbit. Jako důkaz lásky to neberu a život s žárlivcem je peklo. A ve tvém případě nevidím nic, na co by se mělo žárlit tak, že by to musel ventilovat jinak než úsměvem ![]()
Příspěvek upraven 31.03.26 v 06:44
Náš spolecný znamy se do mne tak nejak zakoukal a byl docela uz intenzivni. Taky byl docela znamy suknickar.
Jednou ho manzel odchytil na spolecne akci a rekl mu, ze mu to je jasny a vidi to. A taky, ze je rad ze se chlapum libim a honi si tim ego.
Chronickeho zarlivce bych nesnesla, bavit se pouze s lidmi stejneho pohlavi mi prijde ochuzujici.