Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč by žárlil, spíše mu to hladí ego.
„Koukej jakou mám ženu, závidíš co… ha jsem prostě borec…“
Asi jo
hahah
Já mu nedávám podněty k nedůvěře. Ale jako právě ta kamarádka tomu svému ano. V práci se s každým chlapem baví, píšou si na isntagramu, posílají si vripná videa, řeší s chlapama sex a tak no.. a to ja zas ne, já na to nejsem no a ani se mi zo nelibi no..
@Anonymní píše: Více
Tak treba zarli ale nema potrebu ti to rikat. Proc taky? V rozumne mire asi kazdy obcas pociti ten osten zarlivosti. Byla bys radsi, kdyby tomu co se na tebe usmal skocil do usmevu? ![]()
Ono je to těžké. Většinou žárlení je projev vlastní nejistoty a případně nedůvěry. Asi má zdravé sebevědomí a věří ti. Na druhou stranu občasná „hra na žárlení“ může být taky fajn, takže chápu i tebe. No tak mu to řekni, jak to vidíš, třeba se přizpůsobí. Pořád lepší než někde flirtovat a snažit se ho provokovat, to by mohlo vašemu vztahu uškodit.
Naštěstí nežárlí. Jsem ráda, že má dostatek sebedůvěry i důvěry ve mě.
Bud rada, ze nežárlí. Je to normální sebevědomý chlap, ktery věří Vašemu vztahu.
Ale prosím tě, a jak si to žárlení představuješ? Kyselý ksicht a nějaké nejapné poznámky k těm koukajícím?
Nemyslíš, že i úsměv může být jistým projevem žárlivosti? Zkus si představit, že na tebe někdo koukne a ten tvůj nehne ani brvou. To už by bylo na pováženou. Možná, že žárlí, jen z toho nemusí dělat kovbojku a nějak to pitvat. ![]()
No vážně, kdyby se po mém děvčeti někdo poohlédnul, asi se také nejspíš jen usměju. Ono je to pro chlapa spíš podnět k tomu, že takové ženy by si měj vážit. ![]()
Můj bývalý žárlil, kdykoliv se na mě někdo jen podíval, bylo zle. Nedej bože, když jsem s nějakým známým začala mluvit. Rozčilovalo ho, když jsem měla mužské kamarády. A to upozorňuju, že jsem mu nikdy nedala důvod žárlit, s nikým jsem neflirtovala ani nic podobného. Bylo to otravné a vyčerpávající a už nikdy víc.
Můj manžel je pravý opak, nejradši by mě vystavil do vitríny „podívejte se, jakou mám ženu“. Kdykoliv mi někdo zalichotí, bere to jako vlastní úspěch a ještě to podpoří a mně to lichotí víc než pitomá žárlivost.
Ahoj, myslím, že nevíš, co si přeješ. Z části je žárlivý každý člověk, který miluje svého partnera. Jen to jinak vyjadřuje.
Dost záleží, jake důvody pro žárlivost člověk má. Ty svému muži podněty nedáváš. Věřím, že je tvůj muž spokojený člověk. Kdyby měl za manželku tvou kamarádku, tak věř, že by se choval jinak.
Mě by žárlivec vadil. Přijde mi, že hledáš problémy, kde nejsou.
Clovek se zvysujicim vekem meni, drive me stvalo, kdyz satelituje pekne vytrvarovany zensky zadek v tech narvanych elastakach. Uz mi to je sumak, rikam si co by jsi s takou mladou kockou delal v sexu, razem se zklidnim protoze vim, ze uz to je fakt jinde nez v 30.
@Anonymní píše: VíceŘíká se kdo nežárlí tu svoji nemiluje…co je na tom pravdy, ať si každá sama přebere…ten můj to je zas extrém… Zlatý střed je asi tak nejlepší.
Ahoj, můj chlap na mě vůbec nežárlí. Je ke všemu hrozně pragmatický. Když na mě někdo koukne, bohužel většinou nějaký straší chlápek, tak se tomu zasměje. Když minule na hokeji se na mě usmál mladý hokejista- mladý chápej v našem věku
tak se usmál a nic na to neřekl..
Žárlí ti vaši? A líbí se vám to?
Nebo je to protivné pak už? Já nevím, je to od 20ti můj muž a jiného jsem nikdy neměla
takže jiné situace neznám, ale mám kamarádku, kdy ten její je zas jak blázen a to by mi vadilo… já ale myslím takovýho toho červíčka žárlivosti
rozumíte mi?
Ale jako holky, já bych chtěla aby malinko žárlil!
Já taky nejsem úplná žárlivka ale na slečny které po manželovi hodí oko utrousím nějakoi vtipnou poznámku nebo něco takového ale on nikdy nic