Zarudlé znaménko

396
21.3.15 21:32

zarudlé znaménko

Ahoj, asi před týdnem mě lechtalo a zarudlo malé znaménko na ruce ted nelechtá ale je zarudlé..mám zajít na kožní muže to byt rakovina..Nemá některá zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
21.3.15 21:37

Třeba te něco kouslo hned k pize. Jinak se říká, ze piha s chlupem, zdrava piha. Ale pokud se bojíš, klidně zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.15 21:38

Vypada hodne malicke, takze se toho neboj. ale zkontrolovat ho zajdi. zajdi na kozni, ale pokud mozno nekam, kde se znamenkum venuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.15 21:40
@svatecnice píše:
Třeba te něco kouslo hned k pize. Jinak se říká, ze piha s chlupem, zdrava piha. Ale pokud se bojíš, klidně zajdi.

tak to pry je uplna kravina ;)

na co si davat pozor je - nepravidelnost (neni kulate), nerovnomernost barvy (cast svetlejsi, cast tmavsi), velikost (nad 5mm hodne hlidat) a hlavne pokud se nejak meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
21.3.15 21:43

@Ali-Ali Taky mi na kožním říkala, že to s tím chlupem je blbost. A jinak jestli se nějak mění nebo svědí, tak bych zašla určitě na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.3.15 21:48

Holky měnit se nemění ani ted nesvědí ale je zarudlé..na kožní raději zajdu..musím mít doporučení od obvodní nebo stačí když se objednám sama? Nevíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.3.15 21:51

Bez doporuceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.3.15 10:01

Neškrábla ses do něj nebo tak neco? Asi to nemusí nic být, ale radši bych na kožní zašla, pro klid v duši. I když mně vždycky můj kožař říká, ať přijdu dřív, kdyby se mi nějaký znaminko začalo zvětšovat, hlavně do šířky, tak zarudnuti a lechtani je taky podezřelý… ale každopádně jestli to začalo před týdnem, tak i kdyby tam něco bylo, tak se nemáš čeho bát :-) nemáš fotku toho znaminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.3.15 10:54

Mám fotecku na začátku☺.
je pravda ze jsem se na nem skrabala..☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...