Zarudnutí obličeje a fleky z vedra: Máte nějaký trik, co s tím?

310
24.6.26 16:31

Zarudnutí obličeje

Ahoj holky, teď jak jsou ty vedra tak to moje pokožka jaksi nedává :D jakmile vyjdu ven na sluníčko, hned mi zrudne obličej.. mám pak fakt rudý a světlý fleky po obličeji a vypadám jak 🐄 :mrgreen:
Nemáte někdo zkušenosti třeba s nějakým krémem nebo s nějakým korektorem :nevim: prostě ať se nestydím vyjít ven :mrgreen: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2466
24.6.26 23:57

Tip nemám, ale podle mě žádné dlouhodobé maskování stejně ve vedru na obličeji nevydrží. Korektor se ti smíchá s potem, rozteče a bude to ještě horší. Já jsem teď v těch extrémech nějak na všechno rezignovala. Namažu se lehkým BB krémem s SPF, nasadím si sluneční brýle přes půl obličeje a kašlu na to. Rudá jsem za chvíli taky, ale to každý druhý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.6.26 12:05

Jsem rudá po většinu roku - v létě je moc teplo a v zimě je moc zima. Za mě není moc jak to skrýt, pokaždé když sem se snažila to nějakým korektorem nebo bb krémem zakrýt, tak se mi to akorát rozteklo a bylo to ještě horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14944
25.6.26 15:34

Nejjednodušší je vyhýbat se slunci, vycházet ven brzy ráno nebo pozdě večer, když je teplota přijatelná. Holt ne každý tyhle tropy zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
25.6.26 15:39

To by asi chcelo ist ku koznej. Odborna rada moze pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25073
25.6.26 16:10

Myslím, že s tím nic neuděláš, to je dané geneticky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
25.6.26 19:21

A co čelistní kloub? Neskřípeš v noci zubama? Otevřeš pusu pohodlně na tři prsty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek