Zas tak moc Tě nežere?

371
24.5.25 15:26

Zas tak moc Tě nežere????

Holky!!!Tak tohle jsem jeďte nezažila…cítíte v tom ten nezájem jako já???Vykaslali by jste se na to? Randíme dva měsíce a tyden jsme se neviděli. Ma 38let. Dnes mají na vesnici akci a mam pocit, ze chce byt tam😁 nase komunikace:
On: Za chvíli budou začínat 😁dneska se u nás sjeli Ti nejsilnější borci😁 JA: Super Peti💪 💪 💪tak si to užij On:a s Tebou to vypadá jak? Uneses si mě večer? Ja: Tak to budeš asi opilý? na takové akci se pije ne? On: Ja bych nepil, Ale necháme to asi na někdy jindy…Ja: jak chceš jen napis co a jak At vim zda z ukázky jet domu nebo si Te vzít On: No vem si mě samozřejmě 🙂chces? JA: Tak ted tomu nerozumim🤦‍♀️ 😁vzdyt jsi psal, ze to nechame asi na jindy…tak ted tomu nerozumim, ty jsi semnou chtěl mluvit, uz nechces? ON: Trochu jsme se do toho asi zamotali… Nechame to na někdy jindy… Nebudeme to hrotit… JA: Asi nebudu tvrdit, ze jsem to uplne pochopila😁ale jak samozřejmě chces….Uzij si to a hezky se bav…ON: Děkuji a hezké odpoledne i tobě 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
24.5.25 15:33

Četla jsem 2×.. a nechápu, co udělal špatně. Těšil se na akci, napsal, že když budeš chtít, můžeš ho vyzvednout… nerozumím tvé odpovědi, cos jsimu napsala ty a asi ani on 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
24.5.25 15:36

38 8o
A kolik je Tobě? Promiň ale to je konverzace, jako kdyby Vám bylo 15. Ani jeden neumíte komunikovat normálně a otevřeně.
On Ti nedokáže na rovinu říct, že chce volný večer bez Tebe a Ty mu nechceš otevřeně říct, aby se vyjádřil jasně :roll:
To by mě fakt hrozně bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.25 15:37

Ani ja tomu nerozumim…😁me je jako jemu…🤦‍♀️tak jsem to posrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.25 15:41

@Marcinda ja tomu prave taky moc nerozumim…ja jsem jen chtela vedet zda nebude opily, protoze vest 100km v aute opilého kluka nechces. Videli jsme se párkrát za ty dva měsíce a moc se chtel dnes potkat a pak mi přišlo, že teda asi vlastně jak uviděl tu alci tam ma priority jinde…no uplne jsem se v tom ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
24.5.25 15:42

Takhle spolu mluví dva osmatřicátníci? Fakt to je jak ze střední školy… Neřešte to už, nechte to být. Ale konec vztahu v tom nikde nevidím. Normálně od zítřka se zas domluvte, kdy se uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
24.5.25 15:43
@Pet26 píše: Více

Proč si normálně nezavoláte?

Tohle vypisování lehce vede k nedorozumění… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.25 15:43

@Kníže Ignor ahojky…no takhle jsme nikdy nemluvili…ted me to dost zmátlo. Nevideli jsme se tyden, ja cekala, ze budu tedy po týdnu jeho priorita a on evidentně chtěl mít volný večer. Vcera na to dost apeloval,..asi tomu randění moc nerozumim… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
24.5.25 15:44

Ježiš, chtěl tě vidět, tys to tou hlaskou s alkoholem blokla, tak to nechate na jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.25 15:45

@free333 psací formu preferuje, za celé dva měsíce nezavolal…ja byla zvykla na vice kontaktní muze asi…pise mi, ze se do me zblaznil, ale me to proste neprijde uplne tak…vyloženě z toho jde cítit, ze z toho bruslí pryč, aby si mohl vypít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.25 15:46

@Pidulka1991 takze jsem krava? No a proc jsem to tou hláškou blokla? Bylo to ode me blby? Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9336
24.5.25 15:47

Chce to zapracovat na komunikaci no. On chce zůstat na akci a nechce ti to říct naplno, ty to vlastně i víš, ale chceš to od něj slyšet přímo ale maskuješ to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
24.5.25 15:48
@Pet26 píše: Více

To bych se s ním těžko domluvila, nekonečné vypisování mě neba a pak to stejně končí takhle…

Pije hodně?
Myslíš, že by kvůli Tobě nevydržel být tak nějak v normě, když bys za ním jela?
A proč byste nemohli být u něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
24.5.25 15:49

Podle mě chtěl být na tý akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.5.25 15:50

@Pajjjina presne si to myslim jen jsem si to chtěla potvrdit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí