Zásah policie

Anonymní
20.6.16 10:39

Zásah policie

Ahoj, potřebuju se na něco zeptat.

Přítel se včera dost opil a já na něj řvala a pohádali jsme se. Dcera celou dobu spala…
Přítelovi jsem vyhrožovala, že na něj zavolám policii a on opilej jí na mě zavolal sám. Klidně jim volal, že se hádáme tak kdybych náhodou volala, tak že On je ten napadenej. Říkal jim, že zásah není nutný. Oni ale stejně přijeli a vyšetřovali. Stáli ve dveřích a ptali se mě na něco a pak slyšeli dceru jak se vzteká. Zeptali se mě na její jméno apod.Pak se zeptali jestli to chceme řešit a já jim odpověděla že přítel je dost opilý ať to neřeší a šli. Otázka je, jestli na mě zavolají sociáku kvůli tomuhle. Hádky jsou na denním pořádku a přítel se prostě opil i policajt mi řekl, že vidí v jakým je stavu. Prosím o zachování anon.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
20.6.16 10:43

A muzes nam vysvetlit, na co s takovym clovekem jsi? V tomhle vychovavas sve dite? V tom pripade by socialka byla opravdu na miste

Příspěvek upraven 20.06.16 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
20.6.16 10:44
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se na něco zeptat.

Přítel se včera dost opil a já na něj řvala a pohádali jsme se. Dcera celou dobu spala…
Přítelovi jsem vyhrožovala, že na něj zavolám policii a on opilej jí na mě zavolal sám. Klidně jim volal, že se hádáme tak kdybych náhodou volala, tak že On je ten napadenej. Říkal jim, že zásah není nutný. Oni ale stejně přijeli a vyšetřovali. Stáli ve dveřích a ptali se mě na něco a pak slyšeli dceru jak se vzteká. Zeptali se mě na její jméno apod.Pak se zeptali jestli to chceme řešit a já jim odpověděla že přítel je dost opilý ať to neřeší a šli. Otázka je, jestli na mě zavolají sociáku kvůli tomuhle. Hádky jsou na denním pořádku a přítel se prostě opil i policajt mi řekl, že vidí v jakým je stavu. Prosím o zachování anon. [/citac
Vim, ze asi nemas moznost nekam odejit, ale co chudak dcera, kdyz je svedkem hadek? Nemuzes treba k rodicum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
20.6.16 10:47

A proc to nechces resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
20.6.16 10:48
Otázka je, jestli na mě zavolají sociáku kvůli tomuhle. Hádky jsou na denním pořádku a přítel se prostě opil i policajt mi řekl, že vidí v jakým je stavu. Prosím o zachování anon.

Já tohle nepochopím. Normálně, když někde něco neklape, jsem pro řešení a ne hned pro odchod/rozchod, jak to tady bývá. Ale tohle je pro mě přes čáru. Na co čekáš, až malé nebo tobě ublíží? To takhle máte od začátku vztahu???
Najdi si svoje bydlení. Pokud opravdu pije, tak pochybuju, že jsi na něm finančně závislá.
Tu návštěvu sociálky by jsi „zasloužila“, aby sis uvědomila, jak malé ubližuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
20.6.16 10:49
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se na něco zeptat.Přítel se včera dost opil a já na něj řvala a pohádali jsme se. Dcera celou dobu spala…
Přítelovi jsem vyhrožovala, že na něj zavolám policii a on opilej jí na mě zavolal sám. Klidně jim volal, že se hádáme tak kdybych náhodou volala, tak že On je ten napadenej. Říkal jim, že zásah není nutný. Oni ale stejně přijeli a vyšetřovali. Stáli ve dveřích a ptali se mě na něco a pak slyšeli dceru jak se vzteká. Zeptali se mě na její jméno apod.Pak se zeptali jestli to chceme řešit a já jim odpověděla že přítel je dost opilý ať to neřeší a šli. Otázka je, jestli na mě zavolají sociáku kvůli tomuhle. Hádky jsou na denním pořádku a přítel se prostě opil i policajt mi řekl, že vidí v jakým je stavu. Prosím o zachování anon.

To spíš na vás zavolají sociálku sousedi.
S váma teda musí být jedna veliká radost sousedit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.6.16 10:49

Máš kam jít? K rodičům k rodine?
Se sbal a odejdi od tohoto pána. Když si neváží rodiny ať si žije sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
20.6.16 10:51

@Denise13 jdi od něho 8o To není chlap do života. Ale nevím jaká jsi ty, když máš strach ze socialky místo toho aby jsi si uvědomila že to opravdu na tu sociálku je a ty v tom necháš dceru vyrůstat :zed:

• Citovat
  • Upravit
101760
20.6.16 10:52

No, kdyby se takhle opil jednou a tohle dělal, tak těm policajtům řeknu, ať ho odvezou na záchytku - každý normání si pak bude dávat pozor, aby se to neopakovalo a s těmi nenormálními netřeba žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.16 10:54

Jestli to bude řešit sociálka, nebo ne, netuším..Zápis o tom není, ale na dítě se ptali..Připravila bych se na to a upřímně si myslím, že by to nebylo od věci..Ale hlavně jsem se chtěla vyjádřit k tomu „dcera spala“..Když jsme byli s bráchou malí a naši se taky docela hnusně hádali a mysleli si, že spíme, tak jsme se třepali v pokojíku pod peřinami, někdy i brečeli a brácha mě často uklidňoval..Dodnes mám problémy s tím, když slyším někde někoho řvát a ještě v pubertě jsme měla tendence se na základě mírného zvýšení hlasu, třeba i u učitelky, rozbrečet..Dávej si na to pozor a pokud se můžu přimluvit za to dítě, tak zvažuj odchod od partnera..Anonym z důvodu, že jde o citlivé téma a nemusí to tady nikdo z rodílny vidět..

• Citovat
  • Upravit
20.6.16 10:54

No to jsem úplně věděla, že lidi začnou zas odpovídat na něco úplně jiného než je podstata věci..
Mám z úvodního příspěvku pocit že zakladatelka se nás neptá na svůj vztah a jak ho má řešit..
To jestli je s takovým člověkem a kazí si tím děcko je její věc, v tom mi připadá poradit nechce, spíš možná hledá někoho kdo se ocitnul v podobné situaci jako ona, nebo hledá někoho kdo tomu rozumí a poradí jí co v takové situaci nastane..
Já jsem to nikdy nezažila, takže vůbec nevím co bude následovat, můžu jen soudit ale nevím..Za mě je to asi buď a nebo ale rozumím tomu prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.16 11:00

Radej anonyme :oops: u me to nakonec resila " prestupkova komise " obdrzela sem dopis o predvolani i on tehda a uz se to vezlo :cert: on obdrzel 3mes trest hmmm ty hodiny :oops: ted si nevzpomenu jak se tomu rika, no proste bud nastoupi do vezeni nebo uklidove prace :roll: mela sem male dite on vecne veku na mol delal ostudy :zed: ze sem ho vubec tehda brala k sobe bydlet a jeho ex kvuli tomu chovani ho tez vyprovodila z baraku :pocitac: jedine co mi po nem zustalo nasledky, obavy, strach z dalsiho vztahu :oops: anonym 2

• Citovat
  • Upravit
72725
20.6.16 11:02
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se na něco zeptat.Přítel se včera dost opil a já na něj řvala a pohádali jsme se. Dcera celou dobu spala…
Přítelovi jsem vyhrožovala, že na něj zavolám policii a on opilej jí na mě zavolal sám. Klidně jim volal, že se hádáme tak kdybych náhodou volala, tak že On je ten napadenej. Říkal jim, že zásah není nutný. Oni ale stejně přijeli a vyšetřovali. Stáli ve dveřích a ptali se mě na něco a pak slyšeli dceru jak se vzteká. Zeptali se mě na její jméno apod.Pak se zeptali jestli to chceme řešit a já jim odpověděla že přítel je dost opilý ať to neřeší a šli. Otázka je, jestli na mě zavolají sociáku kvůli tomuhle. Hádky jsou na denním pořádku a přítel se prostě opil i policajt mi řekl, že vidí v jakým je stavu. Prosím o zachování anon.

jo, je možné, že to předají na sociálku.. pokud v tomhle vychováváš dítě, potěš koště… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101760
20.6.16 11:04

Taky myslím, že to předají, jednou je to evidováno jako výjezd, tak tipuju, že potřebují chránit i sebe, kdyby z toho náhodou časem bylo něco horšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.6.16 11:08

Já moc nechápu, co jste tou policií chtěli řešit? To jsi chtěla volat policii, protože se opil? Hádali jste se proč? Protože se opil? Nebo proč se pořád hádáte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky