Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
A je to zase tady. Rodice se opet hádají a me to opravdu stve.
Tentokrat to začlo tim, ze se bavili o dovoleny, aby si ji tata nahlásil v praci uz. Mama rikala ten termín a tatovi se to najednou nelibilo, ze na tak dlouho a ze pojede po chatě vlakem domu at si mame klidne jede jeste k brachovi. Bylo to dohodnuty tak, ze tyden budeme s rodinou na chatě a pak na 4 dny k maminymu brachovi a to uz se tatovi nelibi.
Mam strach, ze on opravdu odjede z te dovolene a mama pojede sama k brachovi. Hodne, ale opravdu hodne se pohadaji a bude to..
Ja uz nevim co mam s nima delat, nechci aby sli od sebe ????
Kolik je ti let? To je normální, že se lidé poohadaji. Otec i matka by měli taky brát ohled na děti. Co chceš ty?
Ty, s nima delat nic nemuzes. Oni se musi zacit chovat dospele.
Ty jim maximalne muzes rict, ze se ti jejich chovani k sobe navzajem nelibi a jak to negativne prozivas, jake mas obavy.
@Svistice
Neco v tomhle stylu jsem jim rekla a rekli mi, at se o ne nestaram
@Anonymní píše:
@Svistice
Chapu, ze je hrozne a tezke v tom zit. Nasi taky doma nevytvareli idylku.
Jsou to sice tvoji rodice, ale proste nektere veci delaji fakt spatne. Jsi skoro dospela, meli by uznat a respektivat tve pocity.Jak to bude s tou dovolenou si musi poresit oni. Ty se snaz nenechat se tim szirat. Nemuzes za to a opravdu to neovlivnis, je to jen a jen na nich.
Az se budes moct postavit na vlastni nohy a odstehovat, dost se ti ulevi.
Btw, proc je pro tebe tak dulezite, aby jel tata i k tomu brachovi?
@Anonymní píše:
Tentokrat to začlo tim, ze se bavili o dovoleny, aby si ji tata nahlásil v praci uz. Mama rikala ten termín a tatovi se to najednou nelibilo, ze na tak dlouho a ze pojede po chatě vlakem domu at si mame klidne jede jeste k brachovi. Bylo to dohodnuty tak, ze tyden budeme s rodinou na chatě a pak na 4 dny k maminymu brachovi a to uz se tatovi nelibi.
Mam strach, ze on opravdu odjede z te dovolene a mama pojede sama k brachovi. Hodne, ale opravdu hodne se pohadaji a bude to..
ahoj u nas to bylo na dennim poradku…opravdu zit jsem zacla až v 19 kdy jsem odesla na vysokou a na kolej…do te doby naprd…furt hadky furt křik, řev a dusno…to nebyl zadny domov…mam ted partnera se kterym vlastne vubec nekomunikujeme…a me to nakonec docela vyhovuje!! celej večer ticho…uzivam si to ![]()
@Anonymní píše:
@Svistice
To je taková klasika, když si myslí, že to je jejich věc a ty se do toho nemáš montovat, ale poslouchat to a být toho součástí můžeš.. Radu bohužel nemám, zkus toho být co nejmíň součástí, když to bude možný, tak odejdi když začnou, snaž se to vypouštět, nestavět se na žádnou stranu.. A co nejdřív se odstěhuj, uvidíš jak se ti zlepší život
Teď bys nemohla jít od září někam na intr?