Zase mě oklamal

60
13.11.15 10:57

Zase mě oklamal

S bývalým přítelem jsem byla 12 let a máme spolu 6 letou dceru. Náš vztah skončil před 4 roky nevěrou ze strany přítele a odchodem k jiné ženě. Rozchod byl pro mne velmi bolestiví a velmi těžko jsem se s ním smiřovala. Rodina byla pro mne vždy na prvním místě. Ex mezi tím s novou přítelkyní postavil rodinný dům, který jsme kdysi plánovali postavit my dva.Je to víc jak půl roku co mi bývalí přítel začal posílat sms, jak mu s dcerou chybíme a jak moc po mě touží. Několikrát jsme se sešli na kafíčku, kde se svěřoval jak doma mu to neklape, prý ho už nevzrušuje a že už oni nestojí, že jen čeká až bude mít dostatek peněz na to, aby ji mohl vyplatit z domu. Dlouho jsem odolávala, nevěřila, že to myslí opravdu vážně až jsem ale nakonec s ním skončila v posteli. Několik dní na to jsem se dozvěděla, že ex koupil pro sebe a přítelkyni romantický zájezd do Milána. vůbec nechápu co tím sledoval a proč mi takhle lhal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1091
13.11.15 11:02
@Ališák píše:
S bývalým přítelem jsem byla 12 let a máme spolu 6 letou dceru. Náš vztah skončil před 4 roky nevěrou ze strany přítele a odchodem k jiné ženě. Rozchod byl pro mne velmi bolestiví a velmi těžko jsem se s ním smiřovala. Rodina byla pro mne vždy na prvním místě. Ex mezi tím s novou přítelkyní postavil rodinný dům, který jsme kdysi plánovali postavit my dva.Je to víc jak půl roku co mi bývalí přítel začal posílat sms, jak mu s dcerou chybíme a jak moc po mě touží. Několikrát jsme se sešli na kafíčku, kde se svěřoval jak doma mu to neklape, prý ho už nevzrušuje a že už oni nestojí, že jen čeká až bude mít dostatek peněz na to, aby ji mohl vyplatit z domu. Dlouho jsem odolávala, nevěřila, že to myslí opravdu vážně až jsem ale nakonec s ním skončila v posteli. Několik dní na to jsem se dozvěděla, že ex koupil pro sebe a přítelkyni romantický zájezd do Milána. vůbec nechápu co tím sledoval a proč mi takhle lhal :,(

nechápeš? co je k nepochopení…no snad aby tě dostal do postele ne? nebo kdyby ti řekl, že jí miluje a je perfektní a s tebou si chce zašu..at tak ty by jsi souhlasila?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
13.11.15 11:03

@Ališák

Je to smutny, ale koukni se na to racionalne - myslis, ze s milenkou se bavil o tom, jak jsi uvarila skvelou svickovou? Proste nevernik musi bejt lhar nebo prinejmensim dobrej herec, aby moh mit dve zensky soucasne.

Tebe asi ocividne takovy alfa-samci pritahujou a proto jsi podlehla i podruhy. Ted uz aspon vis, ze prislovy „cloveka nepredelas, jenom se ti vybarvi“ plati i v pripade tvyho ex - je proste na zensky. Takze celou akci sledoval jen to dostat te do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
13.11.15 11:14

@Ališák má dobrý pocit z toho, že tě „stále má“ kdykoliv se mu zachce.
Co si vlastně čekala? Že tu přítelkyni opustí a k tobě se vrátí? Chtěla bys opravdu takového člověka znova vedle sebe? Podváděl tebe, podvádí současnou, bude podvádět dál… vadný kus.
Měla bys s ním začít komunikovat pouze a výhradně jen na téma „dcera“. Nic víc.

• Citovat
  • Upravit
20767
13.11.15 11:17

Je to prostě bezcitný trouba, který si užívá, že tě má pořád jistou.
Opravdu bys chtěla chlapa, který tě podváděl a opustil váš kvůli jiné, kterou teď opět podvádí? Co ti na tom bezcharakterním podvraťákovi imponuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.11.15 11:19

@Ališák Nechutné :poblion:

Tak jste si s milenkou kvit, no :nevim: Teda aspoň trošku…

technická: Jak jsi se dozvěděla o zájezdu do Milána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.11.15 11:20

Ano přesně tak, nevstoupíš dvakrát do stejné řeky…tak nějak jsem měla tušení, že bude lhát. Když jsem se to dozvěděla kam vyrážejí, tak jsem si řekla, že je taková msta vůči ní, taková odplata, aby věděla jaké to je.Ale nakonec nemám z toho vůbec dobrý pocit a opravdu se cítím oklamaná a zneužitá. Jen přemýšlím, co on je za člověka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.11.15 11:23

@LadyLada ona to má na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@Ališák píše:
Ano přesně tak, nevstoupíš dvakrát do stejné řeky…tak nějak jsem měla tušení, že bude lhát. Když jsem se to dozvěděla kam vyrážejí, tak jsem si řekla, že je taková msta vůči ní, taková odplata, aby věděla jaké to je.Ale nakonec nemám z toho vůbec dobrý pocit a opravdu se cítím oklamaná a zneužitá. Jen přemýšlím, co on je za člověka!

Souhlasím, pouze tě zneužil a ty ses nechala. Příště si dej pozor. Je to vážně exemplář, myslím, že to milenka fakt vyhrála :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306

@Ališák Znamená to, že jsi hodně dobrá v posteli. Chtěl si to po čase zase vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.11.15 11:26
@Ališák píše:
@LadyLada ona to má na FB

Týýjo, tohle veřejné obnažování před kýmkoli… nemohu to pořád pochopit. Vymaž si ho a nechoď na jeho FB. Měla by jsi udělat za vámi definitivní tečku. Tím budeš i méně náchylná k těmto excesům. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
13.11.15 11:26

Když se z někým rozejdu, tak proto, že k tomu mám sakra důvody. A už se s ním nikdy dohromady nedávám, protože může to být lepší než kdysi, ale nikdy to nemůže být vztah bez balvanu minulosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.11.15 11:30

Je to prostě ubožák a buď ráda, že si ho vzala jiná…to co udělal Tobě udělal teď jí a bude to dělat i dál. Ber to tak, že jsi si užila a tím to hasne…dál nad tím nepřemýšlej…Vůbec si nezaslouží aby jsi kvůli němu byla smutná…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.11.15 11:31

Achjo holka ty jsi nenapravitelná! Kašli na toho blbce! Nestojí ti za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
13.11.15 11:33

Sex s ex může být fajn, jenom od toho nesmíš nikdy nic čekat, ale brát to jenom jako sex. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí