Zase nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Markéta80 to samy bylo u nás. Já už pak byla na nervy, protože se porad
Někdo ptal, jestli chodí na nočnik a ze už by měla atd. Mě přišlo pak, že čím víc jsem ji nutila, tak tím víc nechtěla. A kakaní ještě teda pilujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nuchka píše:
No jeden merik je spatne a nejde mi predelatDcerka je spravne a melej je 2 prosince
To je takovej ten prvni sex po 6 nedeli, hormony
Vis co bylo nej, doktor mi do 23 tydne tvrdil, ze tehotna nejsem a tak jsem jela do nemcnice a tvrdila jsem, ze mi doktor tvrdi, ze tehotna nejsem a ja vim, ze sem!!! Rekla mi, ze nema cas se zabyvat recmi a tehotenstvi a ze kdyby me nemusela vysetrit, tak to neudela. Pak se mi hluboce omlouvalaTen doktor uz:-D
tak ty metříky z celysvet.cz to prý dělají, že nějak nepočítají měsíc 31 dní, nebo jak..každopádně obdiv, mít tak malý rozdíl…a nějakým nočníkem se fakt netrap, času dost, kolí ať si říká, co chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1:
Tak uz jsem to prave vyresila jinym a dcerku jeste predelam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1: No, jeste abych se vratila nejsem matka co by nechala umrit zivot, ktery je v ni…ja si nemohla pomoc a domu prisla z hotovou veci at manzel zacne schanet novou postylku protoze jsem mela pravdu. Mimo jine moc jsem si to neuzila, protoze se malej narodil o dva mesice driv takze v 31tydnu a to pa byla sila na nervy videt 1400g v inkubatoru a doufat, ze ho zachrani, kazdy den tam dojizdet a nakonec mu neni ani rok a ma 12 kilo
Ja uz deti mit, ale nemuzu…takze je to posledni malej milacek a at zlobi a ja jsem kolikrat na mrtvici, tak bych je nevymenila za nic na svete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlik.esta malá je háklivá, stačí kapka vody na tričku a už řve a sundavá, tak je jedou to pustila do kalhotek a od té doby ok, teda slíbila jsme že jak začne chodit na nočník koupíme nové miminko, ted už jsem to spojila rovnou s ježíškem
, ono to bylo těžké číst že pak to půjde ze dne na den, navíc moc dobře věděla co tam, sedla si řekla čííí a zase se zvedla a pak fakt během 24h a bez nehod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit