Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zjistila jsem, že bude v Cube studie i pro nás, co už máme za sebou 3 a více cyklů…zatím mi neřekli moc informací, ale prý začnou v půlce října.....Pro nás je to snad už poslední šance. Poslední IVF nás už stálo dost peněz a na další budeme ještě dlouho šetřit… ![]()
Blbost podstoupila sem jí loni, a nemám vše v pořádku, a me embrya nebyla tak kvalitní. musíš být štíhlá, splnovatb mi, mít pravidelnou ms, nalapárku se me neptaly, já jí teda mela
Takže píšešo te co budetedneo te co byla minule, ato už delaj ted nábor??a podmínky opet nehrazené??
@petra.lovosice nábor se teprve začne nevím..mě prostě napsali at přijdu..studie by měla začít ted někdy..čeká se jenom už papírově ![]()
Už me objednala, já mám papíry u nich byla sem i na 1studii, hysteroskopii mám7.9,ted čertvou, lapárku taky, cytologii taky, aříkala že splnuju, že semám jít dohodnoutavememi krev
@petra.lovosice no tak to je dobře
já tam byla poprvé a prostě tohle po mě chtěli ![]()
Ono to možná tak přísný nebude, hele ty nemáš podle podpisu imuno až tak dobrý, já zase krev..jako že musím brát fraxík, no uvidíme,
Ono to možná tak přísný nebude, hele ty nemáš podle podpisu imuno až tak dobrý, já zase krev..jako že musím brát fraxík, no uvidíme,
Loni jsem mela minimálku a reagovala sem suprove, oproti tem konským dávkám..jinde…heleanemeloby se to řešitveřejněna to podepisuješsmlouvu, my máme uzavřenou skupinu holek co byly loni nastudii, teda neřešíme do jaké dávky a skupiny patříme, ale probíráme vše jiného kolem toho
@petra.lovosice já sice nic nepodepisovala, ale vše jsem smázla a díky za info
![]()