Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se chystá v říjnu na IVF?
@Ibisek4 přidj se do nějaké zajeté diskuse, kde Ti holky určitě poradí co a jak ![]()
Děkuji
. Akorát mi přijde, že už je to všude tak nějak rozjeté.
@Ibisek4 to určitě, ale jsou tam už holky co mají dost za sebou a dají Ti užitečné rady.
Pokud nechceš tak se ptej co tě zajímá..ráda poradím co tak nějak budu vědět. už máte pohovor za sebou..co Vám zjistili??
Ahojky, my jdeme koncem září na první konzultaci do CAR (po 14měsíčním bezúpěšném snažení). Mám hotový hormonální profil od mého doktora a přítel spermiogram, kterej je dost špatnej, takže závěr je IVF s ICSI ![]()
Ahoj holky, já jsem HA nebrala přes 4 roky a nic. Pak jsme zjistili, že máme o trošku míň spermiek a některé jsou línější. A moje ovulace si taky dělá, co chce
. Manžel začal jíst vit. E, B, zinek, selen a omegu 3 a spermiogram se zlepšil, říkal doktor, že už je v normě. Takže mohu doporučit. Byli jsme na IUI, neúspěšně. Takže teď se připravuji na IVF. Už si píchám injekce.
Andrej, neboj, já myslím, že to bude v pohodě, dneska umějí doktoři zázraky. Moje kamarádka má dvojčátka a to neměli žádné spermie, museli je získávat z nadvarlete. Tak aspoň, že nějaký míte
. Musíš věřit, že to dobře dopadne.
@Ibisek4 píše:
Denis a ty jsi také byla na IVF?
mám to v podpísku..zapni si je
Mám za sebou 4.ivf a 4.kety
![]()
@Ibisek4 píše:
@denisa 76 Já nevím, jak se to dělá
v nastavení..klikni na zapnutí podpisů ![]()
@denisa 76 Jee, už mi to jde
, děkuji. Tak to je mi líto. A jak to vidíš dál, jestli ti nevadí, že se ptám?
@Ibisek4 píše:
@denisa 76 Jee, už mi to jde, děkuji. Tak to je mi líto. A jak to vidíš dál, jestli ti nevadí, že se ptám?
mám ještě mrazáčky a pak když tak 5.ivf ![]()
Tak já si myslím, že naděje je vždycky. Mojí kamarádce řekly doktoři, že v životě nebude mít děti. Měli nějaké problémy oba. Tak si adoptovali chlapečka a po 2 letech otěhotněla normálně a doktoři nemohli uvěřit ![]()