IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19014
5.10.12 06:42

@Ibisek4 Tak budu držet pěsti, at se pěkně vyvíjí… já jdu dnes na ultrazvuk, tak uvidíme, zda a kolik se mi toho vytvořilo… a počítám, že příští týden OPU… takže jsi krok přede mnou, doufám, že to tu pěkně úspěšně načneš a já tě budu následovat.. :D
A už víš, kolik necháš zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.10.12 15:53

@Schnapi asi jenom jedno a kdyby to nevyšlo, tak pak 2. Doufám, že budu mít něco v mrazáku, protože 8 se jich hezky oplodnilo, ale každým dnem se to mění, tak jsem zvědavá, kolik jich tam do pondělí zbyde. To mám ET. Už máš termín na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19014
7.10.12 19:46
@Ibisek4 píše:
@Schnapi asi jenom jedno a kdyby to nevyšlo, tak pak 2. Doufám, že budu mít něco v mrazáku, protože 8 se jich hezky oplodnilo, ale každým dnem se to mění, tak jsem zvědavá, kolik jich tam do pondělí zbyde. To mám ET. Už máš termín na OPU?

Ahoj, tak jsem to měla v plánu taky, že pokud jich bude dost, tak na IVF jedno a kdyžtak při KETu dvě, ale asi jsem to změnila a dám rovnou dvě, ale to se uvidí až na místě :mrgreen:
OPU mám ve středu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
8.10.12 08:57

Ahojky, tak zatím já nic, dnes čekám na měsíčky, ale myslím, že dorazí se zpožděním :cert:
@Ibisek4 @Schnapi držím vám všechny prstíky, aby se to povedlo hned na poprvé. :kytka:
Já si nechám zavést jenom jedno. Pokaždé my ze 7 oplodněných zbyli 2,takže jsem nikdy na zmražení neměla :( ale při prvním těhu jsem čekala dvojčátka a ohledně dělohy jsem musela na redukci a pak další těhu při dvojčátkách zase redukce a tím se to právě pokazilo, tak chci tentokrát jen jedno, tak doufám, že to vyjde, sice ta šance nechat si zavést 2 je vyšší, ale u mě to riziko jít zase na redukci a to už nechci a dvojčátka mít nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.10.12 22:39

@Macinaz Děkuji :hug: a budu držet palce ať dorazí, jak mají.
Doktor mi říkal že u 2 embryjek je šance 55% a u 1 45%, tak to zase o tolik není. tak jsme zavedli jedno, stejně mi to doktor doporučil, protože jsem malá :P
Mě z 8 zbyli 2 pěkný a asi 4 nebo tak nějak s otazníkem. Tak to 1 zamrazili a nějaký otazníky k němu přidali, když už mrazíme.
@Schnapi Držím palce ať je jich dost a kvalitních :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
10.10.12 08:35

@Ibisek4 děkuji dnes dorazily a zítra začínám, tak ať se tomu mrňouskovi u tebe líbí a hned si najde tu správnou peřinku :kytka: to je fajn, že máte i mrazáčky, ale snad je budete potřebovat až na druhé mimi :) jinak jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
10.10.12 08:37

@Schnapi dneska přeji hodně štěstí ať jich je moc moc kvalitních :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.10.12 20:57

@Macinaz děkuji, jsem trošku unavenější a občas mám takový tlak vlevo v podbřišku a tlačí mě to tam trochu i při obouvání, tak snad je to dobré znamení. Dneska jsem měla skoro celé odpoledne pocit, jak před MS, ale už to přestalo. Tak doufám, že to tak nějak má být :)
A co si začínáš píchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
11.10.12 09:04

@Ibisek4 ty pocity v podbříšku jsou normální, mě jinak málo kdy před ms. bolí v podbříšku, ale když jsem byla po IVF a těhu, tak mě to bolelo, takže snad dobré znamení určitě to bude v pořádku :dance:
začínám si píchat gonal v peru a v pondělí jedu na UZ tak uvidím, jestli mi dávky sníží nebo zůstanou takhle vysoké :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19014
11.10.12 18:28

Ahoj holky, tak včera mi odebrali 15 vajíček, zralých jich bylo 13 a 12 jich oplodnily… zítra zas budu volat, jak se vyvíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
11.10.12 20:44

Ahoj holky! Ráda bych se k vám, s dovolením, připojila. Právě jsem ve stimulaci na 1. IVF. Chtěla bych se zeptat, tech z vás co už mají něco za sebou, jak jste na tom byly s oplodněním? Přirozeně (bez pomoci v misce), nebo ICSI? Jakou metodou a kolik z kolika? Lékař nám zatím k tomu moc neřekl, že to prý nechá na embriologovi, podle toho jak ten den vyjde přítelovi SPG. Vím, že jsem zvědavá a omlouvám se za to, ale opravdu mě to zajímá. Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.10.12 22:33

@Dáda774 Vítej :)
Nám doktor ICSI doporučil a chtěli jsme prostě co nejvíc zvýšit šanci, takže jsme si nechali komplet všechno ICSI, PK i AH. Tak uvidím, jak to nakonec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.10.12 22:35

@Schnapi Držím palce a dej vědět, jak se drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.10.12 22:41

@Macinaz A kolik si pícháš?
Já jsem začínala s Decapeptylem, pak až Gonal.
Nevím, jestli jsem něco ne… Dneska jsme měli v práci docela frmol, strašně mě boleli nohy, byla jsem unavená a bolelo mě trochu v tom podbřišku, ale to jsem si vždycky hned sedla a přestalo to. Ale jak jsem přišla domů, tak už není ten tlak takový jako včera, že už tam mimíska tolik necítím. Tak mám trochu strach :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19014
12.10.12 06:42

@Dáda774 tak nám doktor řekl, že ICSI udělají podle toho, jaký bude spermio… ale po odběru sme o tom nemluvili, já se zapomněla zeptat, ale dostala jsem rozpočet na cenu a bylo tam ICSI započítaný, takže ho asi dělali a u všech vajíček a já jsem za to ráda, myslím, že je to jistější, že se oplodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí