IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
14.9.12 10:42

@denisa 76 :mavam: :mavam: mi jsme asi už spolu byli na jiné diskuzi že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
14.9.12 10:45
@Ibisek4 píše:
@Macinaz a po tom úspěšném IVF jsi byla na rizikáči nebo jsi chodila do práce. Nevím, jak to je, každý říká něco jiného.

já byla na pracáku, ale měla jsem v té době neschopenku. Mimíska jsem držela dobře, ale stále se u mě báli abych ohledně vady dělohy neporodila dřív, ale to záleží vše na dr. a jak těhu probíhá, ale spíš nechávají doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
14.9.12 10:49

@Ibisek4 já si jedu 24 pro protokol a pro injekce(asi zase pero gonal) teď už přesně nevím kdy se začínalo, ale asi 2 nebo 3 den ms, takže budu čekat na příští ms, tak doufám, že se moc nespozdí
a na kdy ti všechno vychází jako třeba opu a tak jinak držím moc moc pěstičky ať je vše jak má :kytka: a máš už nějaké dítko nebo kolikátý už podstupuješ IVF a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.9.12 12:29

@Macinaz já si teď píchám Decapeptyl a čekám na MS, pak teprve začnu Gonal. Zatím mám naplánovaný ultrazvuk na 25.9., jinak zatím nic. Děťátko zatím nemám žádné :( IVF první a jezdím do Varů. Ještě řeším kolik embryek si nechat, protože manžel chce jedno a já se bojím, že by to nemuselo vyjít.
Taky držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
15.9.12 20:42

@Ibisek4 takže ty máš dlouhý protokol, já si zatím pro ně jedu a asi začnu okolo tak 12.10. takže OPU by mi vycházelo až pomalu ke konci měsíce, musím přiznat, že se nemůžu už dočkat
ty už to máš pomalu za pár a určitě vám to vyjde jestli jste v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
16.9.12 22:04

@Macinaz tak mimo pomalejších spermiek a nepravidelnou ovulku, nic jinýho neříkali. Tak doufám, že je vše v pořádku. Akorát ta MS nějak nejde, měla jsem jí dostat 14. Pokud jí do 18 nedostanu mám volat doktorovi. Nevím, jestli je to rozhašením hormonů nebo jestli bych mohla být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.9.12 07:31
@Macinaz píše:
@denisa 76 :mavam: :mavam: mi jsme asi už spolu byli na jiné diskuzi že?

chodím do stejného caru.Byla jsem tam ted v pátek a už mě nepustili dom. Měla jsem dost velkou cystu a v sobotu musela ven :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
17.9.12 09:56

@Ibisek4 to se všechno zvládne a bude to dobré :pankac:
může to být i rozhozenýma hormónama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
17.9.12 10:00

@denisa 76 to je mi líto, ale hlavně že je jinak vše v pořádku, takže chodíš do ARTu? Možná že jsme se už i potkali, myslím jestli to nebylo v lednu na pokoji, takže teď tě čeká KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
17.9.12 19:16

@denisa 76 taky je mi to moc líto, ještě, že už ji máš venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.9.12 06:38
@Macinaz píše:
@denisa 76 to je mi líto, ale hlavně že je jinak vše v pořádku, takže chodíš do ARTu? Možná že jsme se už i potkali, myslím jestli to nebylo v lednu na pokoji, takže teď tě čeká KET?

jasná věc :dance: :dance: V lednu určitě né :mrgreen: :mrgreen:
No čekají mě ještě kontrolní odběry na imuno v Praze a v pátek jsme se dohodli, že rozjedeme ket. V Praze mě nasadili Fraxík a agolutin..představa, že tohle budu píchat každý den do břicha a do prdéle je jako šílený. Vše bych měla i do 1.trimestru a to už si vůbec nedokážu představit 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.9.12 06:40
@Ibisek4 píše:
@denisa 76 taky je mi to moc líto, ještě, že už ji máš venku :)

no musela ven krasavice..byla dost velká a mohla prasknout a to by asi už bylo horší :poblion: :poblion: Už ted byla prý dost nateklá a moc mě bolela. Dneska je suprově..nic nebolí..netlačí haleluja :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
19.9.12 08:38

Ahoj holky, taky mě čeká v říjnu KET v ARTu… :-(

Denis.. ty jsi pořád jen v Artu nebo jsi zkoušela i jiný sanatorium??

• Citovat
  • Upravit
33916
19.9.12 08:46
@Danny77 píše:
Ahoj holky, taky mě čeká v říjnu KET v ARTu… :-(Denis.. ty jsi pořád jen v Artu nebo jsi zkoušela i jiný sanatorium??

No našla jsem si chybu proč se nedařilo a na ket už budu mít správné léky. Jinak kdybych musela na ivf tak jsem vybraná do studie v jiném car, kde by mě i před dalším ivf udělali minimálku. Ale tohle budu řešit až vyberu mrazuny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
19.9.12 08:51

Denis.. to je jak - když na mě mluvíš španělsky.. :-) já mám za sebou 1.IVF a čeká nás KET - když to nevyjde, tak 2. IVF.. ale zvažuju změnu sanatoria.. na Art jsem neslyšela moc dobré reference… tak nevim.. nejsem si jistá.. :-) to ti na to přišli až teď?? taky brzo, viď??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex