Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ibisek4 píše:
@Macinaz a po tom úspěšném IVF jsi byla na rizikáči nebo jsi chodila do práce. Nevím, jak to je, každý říká něco jiného.
já byla na pracáku, ale měla jsem v té době neschopenku. Mimíska jsem držela dobře, ale stále se u mě báli abych ohledně vady dělohy neporodila dřív, ale to záleží vše na dr. a jak těhu probíhá, ale spíš nechávají doma
@Ibisek4 já si jedu 24 pro protokol a pro injekce(asi zase pero gonal) teď už přesně nevím kdy se začínalo, ale asi 2 nebo 3 den ms, takže budu čekat na příští ms, tak doufám, že se moc nespozdí
a na kdy ti všechno vychází jako třeba opu a tak jinak držím moc moc pěstičky ať je vše jak má
a máš už nějaké dítko nebo kolikátý už podstupuješ IVF a kde?
@Macinaz já si teď píchám Decapeptyl a čekám na MS, pak teprve začnu Gonal. Zatím mám naplánovaný ultrazvuk na 25.9., jinak zatím nic. Děťátko zatím nemám žádné
IVF první a jezdím do Varů. Ještě řeším kolik embryek si nechat, protože manžel chce jedno a já se bojím, že by to nemuselo vyjít.
Taky držím palečky ![]()
@Ibisek4 takže ty máš dlouhý protokol, já si zatím pro ně jedu a asi začnu okolo tak 12.10. takže OPU by mi vycházelo až pomalu ke konci měsíce, musím přiznat, že se nemůžu už dočkat
ty už to máš pomalu za pár a určitě vám to vyjde jestli jste v pořádku
@Macinaz tak mimo pomalejších spermiek a nepravidelnou ovulku, nic jinýho neříkali. Tak doufám, že je vše v pořádku. Akorát ta MS nějak nejde, měla jsem jí dostat 14. Pokud jí do 18 nedostanu mám volat doktorovi. Nevím, jestli je to rozhašením hormonů nebo jestli bych mohla být těhotná.
@Macinaz píše:
@denisa 76![]()
mi jsme asi už spolu byli na jiné diskuzi že?
chodím do stejného caru.Byla jsem tam ted v pátek a už mě nepustili dom. Měla jsem dost velkou cystu a v sobotu musela ven
![]()
@Ibisek4 to se všechno zvládne a bude to dobré ![]()
může to být i rozhozenýma hormónama
@denisa 76 to je mi líto, ale hlavně že je jinak vše v pořádku, takže chodíš do ARTu? Možná že jsme se už i potkali, myslím jestli to nebylo v lednu na pokoji, takže teď tě čeká KET?
@denisa 76 taky je mi to moc líto, ještě, že už ji máš venku ![]()
@Macinaz píše:
@denisa 76 to je mi líto, ale hlavně že je jinak vše v pořádku, takže chodíš do ARTu? Možná že jsme se už i potkali, myslím jestli to nebylo v lednu na pokoji, takže teď tě čeká KET?
jasná věc
V lednu určitě né
![]()
No čekají mě ještě kontrolní odběry na imuno v Praze a v pátek jsme se dohodli, že rozjedeme ket. V Praze mě nasadili Fraxík a agolutin..představa, že tohle budu píchat každý den do břicha a do prdéle je jako šílený. Vše bych měla i do 1.trimestru a to už si vůbec nedokážu představit
![]()
@Ibisek4 píše:
@denisa 76 taky je mi to moc líto, ještě, že už ji máš venku
no musela ven krasavice..byla dost velká a mohla prasknout a to by asi už bylo horší
Už ted byla prý dost nateklá a moc mě bolela. Dneska je suprově..nic nebolí..netlačí haleluja
![]()
Ahoj holky, taky mě čeká v říjnu KET v ARTu… ![]()
Denis.. ty jsi pořád jen v Artu nebo jsi zkoušela i jiný sanatorium??
@Danny77 píše:
Ahoj holky, taky mě čeká v říjnu KET v ARTu…Denis.. ty jsi pořád jen v Artu nebo jsi zkoušela i jiný sanatorium??
No našla jsem si chybu proč se nedařilo a na ket už budu mít správné léky. Jinak kdybych musela na ivf tak jsem vybraná do studie v jiném car, kde by mě i před dalším ivf udělali minimálku. Ale tohle budu řešit až vyberu mrazuny ![]()
Denis.. to je jak - když na mě mluvíš španělsky..
já mám za sebou 1.IVF a čeká nás KET - když to nevyjde, tak 2. IVF.. ale zvažuju změnu sanatoria.. na Art jsem neslyšela moc dobré reference… tak nevim.. nejsem si jistá..
to ti na to přišli až teď?? taky brzo, viď??