IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
18.10.12 20:16

@Adela-in
to nevím, ale ty jejich košile jsou dobrý. Manžela pošlou do pokojíčku, pustí mu film a až bude hotovo, tak jde zpátky na recepci do čekárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.10.12 21:07

@lucyluu
To ani v tom pokojíčku nebude se mnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
18.10.12 22:00

@Adela-in Nebude. Je to jako v nemocnici, po operaci k tobě nikoho nepustí. A na pokoji taky nejsou chlapi a ženský pohromadě. Navíc, většinou je na OPU víc lidí.
Tak nějak mi to bylo vysvětlený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.10.12 08:18

@Adela-in
Neboj se to zvládneš i bez manžela. Budete tam ženský všechny se stejným problémem, tak si můžete postěžovat a ono to uteče. Nejhorší je, když všecky mlčí a každá se tím svým trápením jenom užírá a bojí se o tom mluvit.
Co máte vy za problém, jestli se teda můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
19.10.12 15:48

@lucyluu
Mám PCO…vlastně ani nevim, jestli vyplodim nějaký vejce…zatim stále čekám na menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
19.10.12 22:09

Ahoj holky, tak se po delší době zase hlásím.. :-) právě stimuluju na KET, na kontrolu 29.10… tak uvidíme, co z toho vzejde, ale moc tomu nedávám..:-) všem nově těhotným gratuluju, ostatním přeju hlavně pevný nervy.. :-)

Denis… na tvojí radu jsem si nechala vyšetřit štítnou žlázu - je to OK.. ale po KETu mastím do jinýho Caru.. pravděpodobně Reprofit Brno.. :-) jak jsi na tom ty??

• Citovat
  • Upravit
19017
20.10.12 08:27
@Ibisek4 píše:
@Schnapi já jsem měla ET 8.10. a testovat mám až 23 :?

Tak to je divný… to budeš mít dřív termín MS ne? (která samozřejmě nesmí přijít)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
20.10.12 08:28
@Danny77 píše:
Ahoj holky, tak se po delší době zase hlásím.. :-) právě stimuluju na KET, na kontrolu 29.10… tak uvidíme, co z toho vzejde, ale moc tomu nedávám..:-) všem nově těhotným gratuluju, ostatním přeju hlavně pevný nervy.. :-)Denis… na tvojí radu jsem si nechala vyšetřit štítnou žlázu - je to OK.. ale po KETu mastím do jinýho Caru.. pravděpodobně Reprofit Brno.. :-) jak jsi na tom ty??

Na KET se taky stimuluje? Já myslela, že na KET už právě stimulovat nemusíš… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 10:41
@Schnapi píše:
Na KET se taky stimuluje? Já myslela, že na KET už právě stimulovat nemusíš… :-(

jo holka.. u nás v caru stimuluješ i na KET.. ale už ne injekcema, jen tabletkama, takže je to příjemnější, akorát je beru 3× denně, takže mám problém nezapomenout.. :-) ale náš Car bych řekla, že je dost zvláštní.. :-(

• Citovat
  • Upravit
33916
20.10.12 10:42

Ket se dělá jak v naturálu tak stimulovaný..oba dva jsou normální :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 10:46
@denisa 76 píše:
Ket se dělá jak v naturálu tak stimulovaný..oba dva jsou normální :mrgreen: :mrgreen:

no.. pokud bych měla problémy, tak pochopím.. ale já mám ovulaci v pořádku, tak nevím, proč stimuluju..

• Citovat
  • Upravit
Danny77
20.10.12 10:46
@denisa 76 píše:
Ket se dělá jak v naturálu tak stimulovaný..oba dva jsou normální :mrgreen: :mrgreen:

a jak jsi na tom ty, Denis???

• Citovat
  • Upravit
19017
20.10.12 10:49
@Danny77 píše:
no.. pokud bych měla problémy, tak pochopím.. ale já mám ovulaci v pořádku, tak nevím, proč stimuluju..

já právě na to hledím… já jsem si právě říkala, že pokud to ted nevyjde, tak půjdu na KET a že tam je právě ta výhoda, že nemusím stimulovat… zvlášt když u mě dle všeho funguje jak má, tak proč zas stimulka, když vajíčka už jsou beztak oplodněná v mražáku…
ale je fakt, že nevím, jak to je v našem CARu, na KETu jsem ještě nebyla a byla bych ráda, kdybych ani nemusela, ale to se pozná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.10.12 10:49
@Danny77 píše:

protože jde o umělé oplodnění a není dobré nechat vše na náhodě. Tady se tělo musí připravit tak, aby byla embrya transferována do nejlepšího pelíšku. Estrofem je na to aby sliznice krásně narostla a utrouš aby byla dobře vyživená pro uhnízdění a embryo mělo dostatek živin pro svůj vývoj ;)
Nesmíš zapomínat, že jde pořád o umělko..to nefunguje jako klasický cyklus :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny77
20.10.12 11:00
@denisa 76 píše:
protože jde o umělé oplodnění a není dobré nechat vše na náhodě. Tady se tělo musí připravit tak, aby byla embrya transferována do nejlepšího pelíšku. Estrofem je na to aby sliznice krásně narostla a utrouš aby byla dobře vyživená pro uhnízdění a embryo mělo dostatek živin pro svůj vývoj ;)
Nesmíš zapomínat, že jde pořád o umělko..to nefunguje jako klasický cyklus :*

já vím.. spíš se bojím, aby ta sliznice nepřerostla.. moje vlastní se doktorům vždy moooc líbila.. :-) no uvidíme.. nevíte náhodou někdo, o kolik je nižší úspěšnost KET než normální IVF??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex