IVF říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
26.9.12 09:03

@denisa 76 mám jen prednison, ten mi zabral a povedlo se, ale se špatným koncem :,(
ale ty protilátky jsem dostala až po porodu, jinak jsem měla jenom na spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.9.12 09:05

@denisa 76 budu držět pěstičky, ať to imuno je v pořádku :kytka:,je do běh na dlouhou trať :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.12 09:13
@Macinaz píše:
@denisa 76 mám jen prednison, ten mi zabral a povedlo se, ale se špatným koncem :,(
ale ty protilátky jsem dostala až po porodu, jinak jsem měla jenom na spermie

to je mi jasný..jaké jsi měla dávkování a pamatuješ si hodnotu IgG???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.9.12 09:36

Měla jsem jenom jednu tabletu prednisonu, Igc si nepamatuji bylo to v roce 2009,ale myslím, že to moc vysoké číslo nebylo, spíš to bylo jenom na hranici, teď už mám jenom na ty spermijky, zase se mi to tím dalším těhu změnilo, což jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.12 09:39

@Macinaz beruško mg??? Tak to neva..já mám výsledky v comp tak jsem chtěla jenom porovnat dávkování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
26.9.12 10:51

@denisa 76 já se zase v těch značkách a zkratkách moc nevyznám, v tom nejsem moc velký zběhlík, mě stačí že to mám v cajku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.9.12 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.9.12 20:38

@Macinaz Doktor taky říkal, že nezáleží na kvalitě, ale kvantitě. A to se bál, že bych mohla mít hypestim. syndrom, protože na clostík jsem reagovala nadměrně. Tak se uvidí, taky doufám, že to bude v poho, ale přijde mi to najednou nějaké rychlé a mám z toho takové neurčité pocity.
Taky držím palce :palec:, ať dorazí včas a vše dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.9.12 20:42

@denisa 76 Taky držím palce, ať je vše v pořádku :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
29.9.12 12:59

Ahoj holky, zdravím…
já z čeho mám obavy je, že třeba mám taky nějakou alergii na sperma či tak něco, ale testy mi nikdo nedělal, málokdo to dělá před IVF, jelikož prý jsou ty testy drahý a ne vždy je problém tam…

Jinak dnes jsem začala stimulaci na mé 1. IVF… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
29.9.12 20:05

@Schnapi tak to mi taky nikdo nedělal. Myslela jsem, že před IVF to není potřeba, když tam dají vajíčko už oplodněné? Já už budu mít ve strředu OPU. Tobě to vychází přibližně na kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
30.9.12 09:45
@Ibisek4 píše:
@Schnapi tak to mi taky nikdo nedělal. Myslela jsem, že před IVF to není potřeba, když tam dají vajíčko už oplodněné? Já už budu mít ve strředu OPU. Tobě to vychází přibližně na kdy?

No právě možná není… můj doktor říkal, že právě, až vidí to vajíčko a spermie spolu, že dokáže víc, než jen takhle, tak snad IVF pomůže… a znám taky příběhy, kdy oba byli v pořádku a nedařilo se a vyšlo pak hned 1. IVF, tak doufám, že budu taky ten případ :mrgreen: taky mi nikdo žádný imuno nedělal, ani to drahý, ani nějaký levnější :mrgreen: :mrgreen:

Já jdu v pátek na ultrazvuk, takže předpokládám, že OPU bude až tu další středu nebo tak nějak, ještě mám týden a něco čas :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.9.12 14:35

@Schnapi Budu držet palce, aby ti to vyšlo hned a doufám, že mě taky :D
Mám už to za pár a mám z toho takové smíšené pocity :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
4.10.12 20:36

@Ibisek4 Ahojky,tak co jak vám to dopadlo a jak se cítíš? Myslím na tebe a držím pěstičky, ať je vše jak má :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.10.12 22:01

@Macinaz Ahoj, mockrát děkuji :hug:. Včera jsem měla OPU. Cítím se v pohodě, akorát jsem byla dneska chvilkama jak pitomá :). Odsáli jich 10, oplodnilo se jich 8, tak uvidíme, kolik jich vydrží. V pondělí mám ET, tak doufám, že jich bude dost i na zamražení :dance:
A ty pokračuješ jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital