První IVF 2013 :-)

2672
6.9.12 18:27

První IVF 2013 :-)

Ahojky, je tady někdo kdo se psychicky připravuje na své první IVF-někdy v začátcích roku 2013?:)nebo aspoň začne vyšetřovací kolotoč v CARU?:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2679
6.9.12 19:24

Ahoj, já jsem v CAR od srpna a zatím čekáme na vstupní vyšetření viz podpis, snažíme se už víc jak rok. Co znamená to tvé IVF až budeš připravena? Proč ne další IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
6.9.12 19:28

@Shereen IUI je u me na prd:))budu ráda když vyjde IVF..mám dosti vrozených vad atd..tak chci na IVF-ale v posledních dvou letech jsem stale po lekařích tak ted mam pauzu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
6.9.12 19:32

Jj, u nas je IUI taky zbytečné, vzhledem ke špatnému spermiu nám doporučili ICSI nebo PICSI podle toho, jak dopadne test DNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
6.9.12 19:36

@Shereen ach jo:) musíme bojovat..ja mam blbou imuno vsecko zabiju..leky mi delali zle neberu je…uzívam si novou práci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
6.9.12 21:06

Tak to já ještě ani nevím, co všechno je u nás špatně, jsme teprve na začátku vyšetření. CO se s tím špatným imuno dá dělat? Mě dr. upozorňoval, abychom mimo plodné dny používali kondom, aby se mi právě netvořily ty protilátky, ale moc to nedodržujeme…ale asi na tom něco bude… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
6.9.12 21:36

@Shereen jo ale ja ho nepouzivam dava se na to prednison..kortikoidy blee :poblion: ale ten kondom styk se doporučuje..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.9.12 21:45

@Shereen chodíš do Helios? já taky. teda byli sme tam na SPG a HP a v úterý tam jedem pro výsledky a sem zvědavá co řeknou jak dál :) jaký máš odsud pocit? co to znamená patologický SPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
9.9.12 08:47
@olííva píše:
@Shereen chodíš do Helios? já taky. teda byli sme tam na SPG a HP a v úterý tam jedem pro výsledky a sem zvědavá co řeknou jak dál :) jaký máš odsud pocit? co to znamená patologický SPG?

no byli jsme tam zatím 1 jako pár a partner 2×, zatím za sebou máme jen ten spermiogram a žádanku na HP. Patologický spermio znamená více méně, že vše máme mnohonásobně pod normou (počet, pohyblivost i morfologii). Ke komu chodíš? My k Texlovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 08:49

@cvana Ahojky :mavam: :mavam: můžu se zeptat co Ti zjistili na imunologii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:18

@denisa 76 no mám nějakou blbou buněčnou imunitu ale spís vraždím spermouše:D takze se asi ani nespojím se spermiema:D ale klido si muzem napsat hodnoty:D jeslti chces:D do vzkazu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 17:23

@cvana mě stačí IgG..tedy máš zjištění protilátky na spermie? No a jak Ti dlouho nařídili Prednison???Jediná kombinace, která má nějaký účinek je pouze s kondomem..to znamená, že kondom používat od A až do Z, ale účinek to má jenom s tímhle lékem. Ono ano kortikoidy jsou humus, ale užíváš je krátkodobě a pokud půjdeš do ivf a financovat ho tak je lepší jít do toho přeléčená a podpořit úspěch :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:28

@denisa 76, takže IgG- rozmezí 7-16, a jaá mám 17,80,mám i IgE-zvyšene ale nevim co to je takze zvyšeno, a spermie rozmezí 0-20-já mam 27 ale jeto na cizí spermouše, ne meho chlapa..to nechtěli, doporučili mi 5mg prednisonu mesíc pred ivf-NICMÉně IVF-nebylo, takze zas na začátku roku jdu na imuno znova po roce tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:28

@denisa 76 co ty? jakwe mas hodnoty..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 17:30

@cvana Tak to je spíš nizká BI a ten měsíc není tak nejhorší. Uvidíš ted po kontrole, ale prednisonu se neboj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí