Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andrej29 Tak to ti budu držet palečky aby ti ve středu řekli jen samé dobré zprávy. ![]()
@Katulinek1980 píše:
@Andrej29 Tak to ti budu držet palečky aby ti ve středu řekli jen samé dobré zprávy.
Děkuju moc ![]()
Holky, já teď řeším dilema, jestli pokračovat v Nosifolu, když mi dr. včera zjistil cystu
Pokud tam totiž bude i za měsíc, tak nemůžem začít se stimulkou
Jen kdybych věděla, jestli to je kvůli nosifolu ![]()
Ahojik ja mela cystu z closiku a pak jsem jich mela nekolik. Radeji bych se na to zeptala doktora ![]()
Ahoj holky, taky nas ceka 1.Ivf hned zacatkem roku 2013
Snad to bude pro nas vsechny stastny rok ![]()
@lauraoliver Ahojky v to musíme věřit, že to pro nás bude štastný rok. ![]()
Musi byt
ja jsem uz po ET tak pro me to snad bude uz konec tohoto roku a krasny zacatek noveho ![]()
@Aninkaaa Tak držím palečky at ti to dopadne na výbornou a ten nový rok ti začne nádherně a štastně. ![]()
Můžu se zeptat jak dlouho se píchají ty injece a kolikátý den cyklu se stím začíná? ![]()
@Katulinek1980 No zalezi na protokolu ja mela dlouhy. Prvni den MS jsem byla tam na injekci a 17 den cyklu jsem si zacala pichala do bricha. vetsino je to na 8az 12dni.me se to protahlo protoze jsem je mela line a foliky pomalu rostly ![]()
@Aninkaaa Tak to moc držím palce ![]()
@Katulinek1980 přesně jak píše Aninkaaa, záleží na protokolu a jak reaguješ na stimulku. Já u 1. IVF píchala myslím 9 dnů a předtím jsem týden stříkala Synarel. Synarel jsem ale pak stříkala i během stimulky ![]()
@kaczule1 Dekuji moc ![]()
A ten Synarel byl na co? Ten jsem teda nemela ![]()
Holky děkuji za iformace, mám z toho ze všeho hrůzu co mě čeká. ![]()
@Aninkaaa ani přesně nevím
myslím, že utlumuje vaječníky a po týdnu stříkání Synarelu jsem šla na kontrolu a na krev (estradiol, myslím
) a když byla hodnota, tak jak měla, tak jsem začala s injekcema. K tomu jsem ale pokračovala ze Synarelem aby folíky nepopraskaly
Tentokrát jsme zvolili stejný způsob, jelikož to posledně bylo úspěšné ![]()
@Katulinek1980 Já to chápu, taky jsem z toho měla hrůzu, ale když bylo po všem, tak jsem si řekla, že to vlastně nic nebylo a klidně bych do toho šla zas. Takže neboj, není to nic hrozného ![]()