Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 Presne tak po tom vsem zjistis ze to nic neni akorad nerviky pracuji aby to bylo vse vporadku
Jinak ja mela tu prvni od nich na zastaveni vajecniku atd ktera pusoby 4tydny tak proto jsem to nemela. Podle me kazdy car to ma jinak.Tak snad mi to dobre dopadne. A tobe to vislo na poprvr? a kolik si mela embryji?
@Aninkaaa Jj, moje 1. IVF bylo v květnu. Při OPU jsem měla 8 vajíček, ale do ET vydrželo jen 1 dobré, ale chytlo se
Všechno bylo v pořádku, ale bohužel jsem v 15. týdnu spontánně potratila ![]()
@kaczule1 Jejda tak to me vazne mrzi ja pred 3lety otehotnela zazrakem a take jsem potratila tak vim jake to je. Jinac ja mela ted bohuzel jen jedno vajicko, nechapu to ale staly pri nas vsichni svati a oplodnilo se.Tak ted musim cekat. Doufam ze bojuje dal a uz u me zustane v brisku ![]()
@Aninkaaa mooc vam zavidim že už jste tak daleko a přeji samé miminka ![]()
@lauraoliver To si hodna dekuji ale nic to neznamena, nechci nic privolavat ale nemusi se uchytit a budu na tom hur nez vy.Ale pevne verim ze se to podari.Musi
A tobe take preji moc stesticka
a drzim pesticky aby ses uz dockala vytouzeneho mrnouse ![]()
@Aninkaaa moc držím palce, určitě se musí chytit ![]()
@lauraoliver kdy vy se do toho chcete pustit?
@Aninkaaa A kdy máš testovat, pokud to nevadí, že se ptám?
@lauraoliver A v jaké fázi jsi ty?
@Katulinek1980 nevadi jen se ptej do 14dnu bych to pry mela vedet.Tak vcera jsem byla na ET tak to zkusim po vikendu a uvidi se.Snad tam bude druha carka aspon slaboulinka by tam uz mohla byt ![]()
@kaczule1 No ty palce opravdu budu potrebovat ale musim myslet pozityvne a verit ze se povede ![]()
@Aninkaaa já jsem slaboulinkou čárku měla 7. den po ET a pak sílila
Ale ten 7. den byla fakt slaboulinká, takže kdybych testovala o den dřív, tak tam určitě nic nebude
A určitě mysli pozitivně, i mně se chytlo jediné embryjko
V jakém stádiu ti ho zavedli? Já měla kompaktní morulu ![]()
@Aninkaaa Tak budu držet palečky, aby tam ty vytoužené 2 čárky byli, moc ti to přeji. ![]()
@kaczule1 jejda tak to nevim a ani nevim co to znamena
vim ze bylo 6bunecne, vetsinou v te dobe ho holky maji uz 8bunecne. Embryolozka rikala ze ho mam trosku linejsi ale ze je vse vporadku(norma je6-8)
@Aninkaaa jj, přesně to jsem myslela
morulka je myslím 16-buněčná, takže je možné, že se ti dušík může objevit i později
Ale určitě tam bude ![]()
@Katulinek1980 Urcite pak napisu. Doufam ze to bude pozitivni zpravicka, abych vam byla prikladem ![]()