Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
http://www.reprofit.cz/…_prehled.pdf já měla kompaktní morulu za 72 hod. - byl to rychlík, asi se na mně těšil
jen nevím, proč se náš chlapeček v tom 15. týdnu pustil ![]()
@kaczule1 Ty jsi teda mela prodlouzenou kultivaci vid? u me to bylo zbitecne protoze bylo jen jedno tim padem slo po 72hodin me do briska ![]()
@Aninkaaa u mně šlo taky za 72 hod. Prodloužená kultivace se bere nad 48 hod ![]()
@kaczule1 jj uz to vidim napsala jsem to driv nez jsem si to tve precetla.Tak to si mela vazne rychlika.No bohuzel to tak asi melo byt ale verim ze nentokrat ted uz nam to vyjde
Kdy ze ty do toho jdes? ![]()
@Aninkaaa teď čekám na ms, která by měla přijít během příštího týdne a začnu brát HA a Prednison. Od další ms Synarel a stimulka. Teď jsem měla ale na kontrole cystu, tak jdu na kontrolu ještě 14.12. a pokud tam pořád bude, tak nemůžu začít se stimulkou
![]()
@kaczule1 ja to mela ted to same, stimulovat jsem uz mela v srpnu ale udela se mi cysta a zmizela az pred mesicem ![]()
@Andrej29 jsme na tom hodně podobně (viz podpis), ale na naše první ICSI teprve šetříme penízky.
Holky my si jedem v utery pro spermiogram, a jsem moc napjata, jak na tom budeme, snad jaks taks, jsem rada ze se nam vubec podarilo dovest tam odber!! jinak by nas cekolo mesa tesa, coz je chir odber spermii, a docela velky zakrok a k toma za to 25 tisic, coz je treba kocarek s postylkou ![]()
@kaczule1 Nemusis to mit stejne ja to mela po prasku na ovulku.Budu na tebe myslet at zmizi a neprodluzuje se ti to jako me
Uvidis bude to vpohode ![]()
@Aninkaaa a po jakém prášku? Já teď beru Nosifol, tak přemýšlím, jestli to nemám díky němu ![]()
@Shereen Ja byla z tech penizku taky vystresla ale nastesti mame hodnou tchyni a na vsechno by nam dala. Chtela jsem si priplatit ICSI, PK a zmrazeni ale ani k jednomu nakonec nedoslo protoze jsem mela jen jedno vajicko tak vse bylo zbytecne priplacet.Ale pokud ma tvuj chlap horsi spermiogram tak to ICSI musite mit vzdycky
@kaczule1 A na co ten Nosifol beres? ja ji mela po Clostiku
@lauraoliver Jestly se muzu zeptat proc vam hrozi chirur. odber?
No uz nehrozi, manzel mel uraz a poranene prirozeni a k erekci u nej dochazi velmi ojedinele, tim padem male riziko na otehotneni, posledni pul rok nam to neslo vubec, takze jasne umele opledneni, a zaroven jsme si nechali i zmrazit sperma, ted v pondeli se nam zadarilo odebrat a zavest, tak ted jen cekame na vysledky, jak na tom chudatka jsou, je taky jasne ze kdyz nedochazi k erekci castto, tak to nebude buhvi jaka parada, tak mam z toho celkem strach ![]()