Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aninkaaa Tak to mi je hrozně moc líto
Drž se a uvidíš, že se to příště podaří ![]()
@Aninkaaa to mě mrzí
ale příští rok bude pro nás všechny úspěšný ![]()
@kaczule1 Jo urcite uz bude.No hura do uspesnejsiho roku.Uz aby konrcne z
acal
Ahoj holky… Já su tak šťastná
Vánoce nám nic nepřekazí
Doktor mě prohlédnul a vše je prý v pořádku, a tak nic nebrání tomu, abychom začali se stimulací. Takže…mám schválený dlouhý protokol, což znamená, že dnes mi píchli injekci na zastavení mého přirozeného cyklu. V pátek 21. tam jedeme znovu na UTZ a pro injekce a prášky a začnem s domácí přípravou. No a odběr vajíček bude v prvním týdnu v lednu cca 3. nebo 4. 1. a cca 7. 1. mi mimíska zavedou a budu doma. Tak a teď už budem jen doufat, že to dopadne dobře s vajíčky…že jich bude dost, a že po oplodnění vydrží.
Ahoj holky, mohu se k Vám přidat? Čekám na své první IVF v lednu. Včera jsem se v CARu dohodla na termínu. Teď přes Vánoce budu brát Norethisteron, aby mi nedorazila MS nevhod a 3.1. jdu na kontrolu a když bude vše ok, tak si už vyzvednu léky na stimulku. Víte, čím budete stimulovat? Já si budu vybírat mezi Gonalem a Fostimonem. Máte nějaké zkušenosti?
@Camiben tak to je super
takže budeš taková první vlaštovka v novém roce a my tě snad budeme brzy následovat
Já mám v pátek kontrolu a podle toho se rozhodneme, kdy začnu já ![]()
@f-l-e-a
já první IVF stimulovala menopurem a tentokrát budeme stimulovat asi opět tím ![]()
@kaczule1 Tak to na Tebe budu myslet. No doufám, že rok 2013 začne krásně.
Ahoj holky, tak my po schuzce s dr. uz taky najizdime.. zacala jsem brat opet prednison a HA. 28.+2 zascinam strikat synarel a 11.1 injekce.23.1 planovany odber vajicek a 28.1 ET… uz ted se mi o tom zdá, což asi není dobře, nevím jak se mám od toho oprostit..
@sarinka83 tak to je super, já teď taky beru HA a Prednison a snad od ms začnu už Synarelem
To bychom byli tak nějak stejně
Ale u mě se uvidí až po kontrole v pátek ![]()
@kaczule1 Ne, můj lékař (dr. Čaplygin) spolupravuje s Gyncentrem v Ově.
Sice jsem na Gyncentrum neslyšela nejlepší recenze, ale co si má člověk dneska vybrat a na základě čeho?
Tak mě dneska pěkně pobolívá v podbříšku, takže si myslím, že cysta nezmizela
jen aby nebyla větší ![]()
Ahoj holky, tak všechno je OK a v lednu jdem do IVF
Dneska to vidím na nějakou skleničku
a jelikož vím, co je v lednici, tak to bude asi sekt s jahodovým džusem ![]()