Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben já jsem se právě dočetla na diskusích o krátkém a dlouhém protokolu, ale přesně jsem nevěděla co si pod tím mám představit ![]()
@Katulinek1980 no právě, já jsem taky děsně lakomá a vajucha nechci vytvářet ![]()
@Katulinek1980 to budem na tom podobně, já jdu fasovat injekce 4.1.
a injekcí se neboj. Většího strašpytle jak já na světě snad není a už jedno IVF mám za sebou a fakt to nic nebylo ![]()
@Andrej29 koukám, že jsi po OPU. Tak to moc držím palce
Kdy je plánovaný ET?
@kaczule1 pokud naši 4 bojovníci vydrží do soboty a projdou PGD, tak mi dnes embryoložka řekla, že transfer bude v neděli.. Ale snad, když už zvládli 3 dny…
Genetiku máme v pořádku, tak snad to všechno klapne a projdou i PGD.
@Andrej29 tak to držím palce
to silvestr nebude žádný bujarý, co? ![]()
@kaczule1 no ze Silvestra letos vážně nic nebude
, ale nevadí, hlavně, aby to vyšlo..
@medmenka ahoj, také chodím do iscare a 3.1. si jdu vyzvednout léky na první IVF. Co se týká schválení pojišťovnou, tak to je rychlé. Vše si v iscare zařídí sami - sice mi bylo řečeno, že schválení trvá do 30-ti dní, ale když jsem šla na další kontrolu asi za 14 dní, tak už jsem měla schváleno. Asi je to ale standardní lhůta.
@f-l-e-a
to budem stimulovat podobně
Mě dneska mrcha konečně dorazila
tak snad bude poslední nejen pro tento rok ![]()
@f-l-e-a
tak to jsem ráda že to netrvá tak dlouho, už mě to věčné čekání na něco ničí. Já se budu objednávat až po ms to jest zhruba 14 dní. Tento měsíc to bylo na nás ![]()
@Andrej29 Ahojky,tak jak jsi dnes dopadla, už máš prcky v bříšku? Držím palečky, at je všechno ok. ![]()
@Andrej29 taky na tebe myslím. Držím palce ať se v tobě drobek v tobě pěkně zabydlí ![]()
@Katulinek1980 @Katulinek1980 Holky díky moc, mám mimíska u sebe. Přítel říkal, že bylo u embryjka v papírech napsáno XX, takže je to holčička
Akorát to bylo teda docela bolestivý, pač se pan doktor dostával kam potřeboval dost těžko (někde jsem moc úzká bo co), takže ta příprava před zavedením fakt mazec, ale to samotné vložení jsem ani necítila ![]()
No a druhé embryjko se zamrazilo, ale čeká se ještě na výsledky testů, které se dělali znovu, mělo jednu malou odchylku, ale původně mohl ten test vyjít falešně pozitivní, do 10 dnů by mi měli volat, jestli prošlo, doufám, že ano. A u tohoto bojovníka prý bylo XY… Jestli to teda ten můj popleta nepopletl ![]()
@kaczule1 tak v tom příspěvku si měla být zmíněná i ty, ale jsem nešika a zmínila jsem dvakrát Katulinku
.