První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
31.12.12 12:14

@Camiben Tak to je paráda :potlesk: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 12:25

@Camiben Tak to je super. :)
A kolik máš vajuch, to ti taky řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
31.12.12 12:50

@Katulinek1980 Taky mám radost. Kolik je vajuch neřekl…pořád jen říkal, že je to perfektní :mrgreen: no tak doufám, že jich bude dost, a že do středy o ty dva mm povyrostou :D Ty dvě dávky, které mi předepsal, by měly stačit. Sice nám předepsal víc než nám zbylo v peru, tak jsem se bála, že si budem muset kupovat další pero, ale naštěstí jsme si jen dokoupili dávku za 300 Kč, tak to je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 12:59

@Camiben Tak to oni určitě do středy ještě pěkně vyrostou. :)
A důležitý je, že doktor byl maximálně spokojenej. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
31.12.12 13:09

@Camiben tak to je super, to ti budu držet palce, ať máš spoustu dobrých vajuch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
31.12.12 13:12

Děkuju holky, věřím, že to bude dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.12.12 13:14

@Camiben v pátek budu držet palce a foliky do OPU určitě dorostou jak mají :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
31.12.12 15:06

@kaczule1 Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 18:37

Holky tak nám všem co jsme tady přeji at nám ten nový rok přinese to po čem nejvíc toužíme. :)
Pěkně to oslavte a vykročte tou správnou nožičkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
31.12.12 20:19

Holky, všechno nej do Nového roku, ať se Vám splní co si přejete a hlavně to zdravíčko ať slouží :kytka: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
1.1.13 22:33

štasný nový rok plný miminek ;)

Ahoj holky, už jsme z víkendu doma, všem přeji ať jsou pokusy úspěšné a brzy máme všechny bříška, já mám nyní poslední ovu před IVF, máme do konce tydne volno. Držím všem palecky a sleduji Vaše osudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 09:42

Ahoj holky, tak mám po posledním ultrazvuku :dance: Vajucha byla na hranici, tak mi radši píchli ještě jednu dávku…doktor říkal, že by si pak vyčítal, kdyby nebyla úplně zralá. No a zítra v 9 hodin večer si píchnu dvě dávky Pregnylu a v sobotu v 7:50 nástup na odběr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 12:10
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak mám po posledním ultrazvuku :dance: Vajucha byla na hranici, tak mi radši píchli ještě jednu dávku…doktor říkal, že by si pak vyčítal, kdyby nebyla úplně zralá. No a zítra v 9 hodin večer si píchnu dvě dávky Pregnylu a v sobotu v 7:50 nástup na odběr :dance:

Tak moc držím palečky at je úrodička vajíček, věřím, že nás budeš informovat. Budete i mrazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 14:08

Tak holky IVF bylo konečně schváleno, první den MS se mám ozvat, včera, ale spis dnes byla ovu, dneska se mi stala divná věc.. Vždy mě v době ovu sex docela fest boli, dneska sem na manžela blízka a normálně sem musela seskocit, bylo to jak kdybych měla v břiše vetřelce, brutální bolest, pak sem to překonala a po chvilce byl klid, od ty doby břicho neboli.. Mate taky takový bolesti v době ovu. MS čekám cca za 10 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 15:00

@Blondýna007 Děkuju, hned jak budu moct, tak napíšu. Pokud jich bude dost, tak budeme určitě mrazit. Budeme mít ICSI a prodlouženou kultivaci…no a zavedení bude příští úterý nebo středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí