Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben Tak to je super. ![]()
A kolik máš vajuch, to ti taky řekl?
@Katulinek1980 Taky mám radost. Kolik je vajuch neřekl…pořád jen říkal, že je to perfektní
no tak doufám, že jich bude dost, a že do středy o ty dva mm povyrostou
Ty dvě dávky, které mi předepsal, by měly stačit. Sice nám předepsal víc než nám zbylo v peru, tak jsem se bála, že si budem muset kupovat další pero, ale naštěstí jsme si jen dokoupili dávku za 300 Kč, tak to je dobrý.
@Camiben Tak to oni určitě do středy ještě pěkně vyrostou. ![]()
A důležitý je, že doktor byl maximálně spokojenej. ![]()
@Camiben tak to je super, to ti budu držet palce, ať máš spoustu dobrých vajuch ![]()
@Camiben v pátek budu držet palce a foliky do OPU určitě dorostou jak mají ![]()
Holky tak nám všem co jsme tady přeji at nám ten nový rok přinese to po čem nejvíc toužíme. ![]()
Pěkně to oslavte a vykročte tou správnou nožičkou. ![]()
Holky, všechno nej do Nového roku, ať se Vám splní co si přejete a hlavně to zdravíčko ať slouží
![]()
Ahoj holky, už jsme z víkendu doma, všem přeji ať jsou pokusy úspěšné a brzy máme všechny bříška, já mám nyní poslední ovu před IVF, máme do konce tydne volno. Držím všem palecky a sleduji Vaše osudy.
Ahoj holky, tak mám po posledním ultrazvuku
Vajucha byla na hranici, tak mi radši píchli ještě jednu dávku…doktor říkal, že by si pak vyčítal, kdyby nebyla úplně zralá. No a zítra v 9 hodin večer si píchnu dvě dávky Pregnylu a v sobotu v 7:50 nástup na odběr ![]()
@Camiben píše:
Ahoj holky, tak mám po posledním ultrazvukuVajucha byla na hranici, tak mi radši píchli ještě jednu dávku…doktor říkal, že by si pak vyčítal, kdyby nebyla úplně zralá. No a zítra v 9 hodin večer si píchnu dvě dávky Pregnylu a v sobotu v 7:50 nástup na odběr
Tak moc držím palečky at je úrodička vajíček, věřím, že nás budeš informovat. Budete i mrazit?
Tak holky IVF bylo konečně schváleno, první den MS se mám ozvat, včera, ale spis dnes byla ovu, dneska se mi stala divná věc.. Vždy mě v době ovu sex docela fest boli, dneska sem na manžela blízka a normálně sem musela seskocit, bylo to jak kdybych měla v břiše vetřelce, brutální bolest, pak sem to překonala a po chvilce byl klid, od ty doby břicho neboli.. Mate taky takový bolesti v době ovu. MS čekám cca za 10 dni
@Blondýna007 Děkuju, hned jak budu moct, tak napíšu. Pokud jich bude dost, tak budeme určitě mrazit. Budeme mít ICSI a prodlouženou kultivaci…no a zavedení bude příští úterý nebo středu.