První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.1.13 19:27

@Blondýna007 Tak já jedu pro léky 8.1.a budu za ně doplácet 3tisíce a rovnou i zálohu 14000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 19:30

@Blondýna007 tak to fakt nevím :nevim: Kdybych měla začít stimulovat v pátek a stimulovat tak dlouho jak posledně, tak by OPU mělo být mezi 15-20.1. a pak záleží jak se budou kultivovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 19:47

Holky musím říct, že to píchání opravdu nic není. Tím perem to je parádní a téměř bezbolestné. Píchal přítel, který nemá žádné zkušenosti a šlo to dobře. Horší jsou klasické injekce… Jak mi došel Gonal v peru, tak jsme si museli dokoupit tři menší dávky, které bohužel nejsou v peru, a i když mi je píchala sestřička v CARu, tak to neskutečně pálilo a mám z nich modřinky :( My platíme všechno průběžně injekce jsme platili hned jak jsme je vyfasovali a dnes nám spočítali ICSI a prodlouženou kultivaci a to budem platit při OPU. Mě doktor narovinu řekl, že budu doma od samého začátku. Takže hned po transferu budu mít neschopenku, a pokud se to povede, tak i když nemám nijak náročnou práci, tak budu doma. Já jsem si vzala volno i teď před OPU, jelikož prý nesmím chytit ani rýmu…no a jelikož jsem na bacily dost náchylná a v práci jich mám moc, tak radši nic neriskuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 20:10

@Camiben já u prvního IVF píchala menopur, což jsou klasické injekce. Píchal mi to teda manžel a zvládal to bravůrně :palec: ani jedna modřina :palec: Teď to ale zkombinujem asi z perem, tak nevím, jestli bych to pero nezvládla i sama :roll: Ale asi ne, na to jsem srabík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 20:12

@kaczule1 Myslím, že bys to určitě zvládla… Já jsem to teda ani nezkusila, ale příteli to nevadilo, tak jsem se do toho nehrnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 20:14
@Camiben píše:
Holky musím říct, že to píchání opravdu nic není. Tím perem to je parádní a téměř bezbolestné. Píchal přítel, který nemá žádné zkušenosti a šlo to dobře. Horší jsou klasické injekce… Jak mi došel Gonal v peru, tak jsme si museli dokoupit tři menší dávky, které bohužel nejsou v peru, a i když mi je píchala sestřička v CARu, tak to neskutečně pálilo a mám z nich modřinky :( My platíme všechno průběžně injekce jsme platili hned jak jsme je vyfasovali a dnes nám spočítali ICSI a prodlouženou kultivaci a to budem platit při OPU. Mě doktor narovinu řekl, že budu doma od samého začátku. Takže hned po transferu budu mít neschopenku, a pokud se to povede, tak i když nemám nijak náročnou práci, tak budu doma. Já jsem si vzala volno i teď před OPU, jelikož prý nesmím chytit ani rýmu…no a jelikož jsem na bacily dost náchylná a v práci jich mám moc, tak radši nic neriskuju. [/citace

Smím se zeptat kolik budete doplácet? My máme taky ICSI, prodlouženou kultivaci, monitoring kamerkou, glue, a nařiznuti obalu + teda to pero. Také se bojím spis abych něco nechytnula, ale naštěstí u nás v kanclu je to úplne v poho a mám super kolegy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 20:15
@Blondýna007 píše:
@Camiben píše:
Holky musím říct, že to píchání opravdu nic není. Tím perem to je parádní a téměř bezbolestné. Píchal přítel, který nemá žádné zkušenosti a šlo to dobře. Horší jsou klasické injekce… Jak mi došel Gonal v peru, tak jsme si museli dokoupit tři menší dávky, které bohužel nejsou v peru, a i když mi je píchala sestřička v CARu, tak to neskutečně pálilo a mám z nich modřinky :( My platíme všechno průběžně injekce jsme platili hned jak jsme je vyfasovali a dnes nám spočítali ICSI a prodlouženou kultivaci a to budem platit při OPU. Mě doktor narovinu řekl, že budu doma od samého začátku. Takže hned po transferu budu mít neschopenku, a pokud se to povede, tak i když nemám nijak náročnou práci, tak budu doma. Já jsem si vzala volno i teď před OPU, jelikož prý nesmím chytit ani rýmu…no a jelikož jsem na bacily dost náchylná a v práci jich mám moc, tak radši nic neriskuju. [/citaceSmím se zeptat kolik budete doplácet? My máme taky ICSI, prodlouženou kultivaci, monitoring kamerkou, glue, a nařiznuti obalu + teda to pero. Také se bojím spis abych něco nechytnula, ale naštěstí u nás v kanclu je to úplne v poho a mám super kolegy.

já z toho tabletu neumím psát, pardon, spojilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 20:15

@Camiben no já právě pero budu píchat asi ráno, takže buď si ho vemu do práce a píchnu si tam nebo brzo ráno, kdy oba vstáváme do práce a píchne mi to manžel. Jenže tak bychom museli vstát i o víkendu :think: :nevim: No uvidíme, jak se domluvíme v pátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 20:17

@Blondýna007 vím, že ta otázka nebyla pro mně ale zkus se když tak podívat na ceník caru ;) určitě to mají na netu. Každý CAR ma jiné ceny :think: Nás to posledně stálo se vším všudy 16 tis. takže myslím, že celkem v pohodě, ale nebylo nic na zmražení :think: Teď asi budem platit o něco víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
2.1.13 20:22
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 vím, že ta otázka nebyla pro mně ale zkus se když tak podívat na ceník caru ;) určitě to mají na netu. Každý CAR ma jiné ceny :think: Nás to posledně stálo se vším všudy 16 tis. takže myslím, že celkem v pohodě, ale nebylo nic na zmražení :think: Teď asi budem platit o něco víc :nevim:

já to predbezne s scitka cca na 25 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 20:31

@Blondýna007 Já pracuju v domově pro seniory…sice jsem taky kancelářská, ale pořád tam lítám mezi lidma a myslím, že bych se tomu nevyhnula. Za ty dvě pera Gonalu jsme dali 6 700 Kč a vystačilo to na 9 dní stimulace, ty 3 dávky, které jsme přikupovali vyšly celkem na 900 Kč, no a ICSI bude za 7 800 Kč a prodloužená kultivace 3 300 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 20:32

@Camiben tak to jsem zvědavá, kolik dám za gonal já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 20:38

@kaczule1 No je to docela pálka…ale na tu stimulaci prý ta dvě pera stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.1.13 20:39

@Camiben mě dr. říkal, že by mi mohlo stačit i 1, když to zkombinujeme z menopurem. Posledně jsem měla jenom menopur :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
2.1.13 20:40

@kaczule1 Tak to by jedno mohlo stačit…já měla jen Gonal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie