Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blondýna007 Tak já jedu pro léky 8.1.a budu za ně doplácet 3tisíce a rovnou i zálohu 14000.
@Blondýna007 tak to fakt nevím
Kdybych měla začít stimulovat v pátek a stimulovat tak dlouho jak posledně, tak by OPU mělo být mezi 15-20.1. a pak záleží jak se budou kultivovat ![]()
Holky musím říct, že to píchání opravdu nic není. Tím perem to je parádní a téměř bezbolestné. Píchal přítel, který nemá žádné zkušenosti a šlo to dobře. Horší jsou klasické injekce… Jak mi došel Gonal v peru, tak jsme si museli dokoupit tři menší dávky, které bohužel nejsou v peru, a i když mi je píchala sestřička v CARu, tak to neskutečně pálilo a mám z nich modřinky
My platíme všechno průběžně injekce jsme platili hned jak jsme je vyfasovali a dnes nám spočítali ICSI a prodlouženou kultivaci a to budem platit při OPU. Mě doktor narovinu řekl, že budu doma od samého začátku. Takže hned po transferu budu mít neschopenku, a pokud se to povede, tak i když nemám nijak náročnou práci, tak budu doma. Já jsem si vzala volno i teď před OPU, jelikož prý nesmím chytit ani rýmu…no a jelikož jsem na bacily dost náchylná a v práci jich mám moc, tak radši nic neriskuju.
@Camiben já u prvního IVF píchala menopur, což jsou klasické injekce. Píchal mi to teda manžel a zvládal to bravůrně
ani jedna modřina
Teď to ale zkombinujem asi z perem, tak nevím, jestli bych to pero nezvládla i sama
Ale asi ne, na to jsem srabík ![]()
@kaczule1 Myslím, že bys to určitě zvládla… Já jsem to teda ani nezkusila, ale příteli to nevadilo, tak jsem se do toho nehrnula.
@Camiben píše:
Holky musím říct, že to píchání opravdu nic není. Tím perem to je parádní a téměř bezbolestné. Píchal přítel, který nemá žádné zkušenosti a šlo to dobře. Horší jsou klasické injekce… Jak mi došel Gonal v peru, tak jsme si museli dokoupit tři menší dávky, které bohužel nejsou v peru, a i když mi je píchala sestřička v CARu, tak to neskutečně pálilo a mám z nich modřinkyMy platíme všechno průběžně injekce jsme platili hned jak jsme je vyfasovali a dnes nám spočítali ICSI a prodlouženou kultivaci a to budem platit při OPU. Mě doktor narovinu řekl, že budu doma od samého začátku. Takže hned po transferu budu mít neschopenku, a pokud se to povede, tak i když nemám nijak náročnou práci, tak budu doma. Já jsem si vzala volno i teď před OPU, jelikož prý nesmím chytit ani rýmu…no a jelikož jsem na bacily dost náchylná a v práci jich mám moc, tak radši nic neriskuju. [/citace
Smím se zeptat kolik budete doplácet? My máme taky ICSI, prodlouženou kultivaci, monitoring kamerkou, glue, a nařiznuti obalu + teda to pero. Také se bojím spis abych něco nechytnula, ale naštěstí u nás v kanclu je to úplne v poho a mám super kolegy.
@Blondýna007 píše:@Camiben píše:
Holky musím říct, že to píchání opravdu nic není. Tím perem to je parádní a téměř bezbolestné. Píchal přítel, který nemá žádné zkušenosti a šlo to dobře. Horší jsou klasické injekce… Jak mi došel Gonal v peru, tak jsme si museli dokoupit tři menší dávky, které bohužel nejsou v peru, a i když mi je píchala sestřička v CARu, tak to neskutečně pálilo a mám z nich modřinkyMy platíme všechno průběžně injekce jsme platili hned jak jsme je vyfasovali a dnes nám spočítali ICSI a prodlouženou kultivaci a to budem platit při OPU. Mě doktor narovinu řekl, že budu doma od samého začátku. Takže hned po transferu budu mít neschopenku, a pokud se to povede, tak i když nemám nijak náročnou práci, tak budu doma. Já jsem si vzala volno i teď před OPU, jelikož prý nesmím chytit ani rýmu…no a jelikož jsem na bacily dost náchylná a v práci jich mám moc, tak radši nic neriskuju. [/citaceSmím se zeptat kolik budete doplácet? My máme taky ICSI, prodlouženou kultivaci, monitoring kamerkou, glue, a nařiznuti obalu + teda to pero. Také se bojím spis abych něco nechytnula, ale naštěstí u nás v kanclu je to úplne v poho a mám super kolegy.
já z toho tabletu neumím psát, pardon, spojilo se to.
@Camiben no já právě pero budu píchat asi ráno, takže buď si ho vemu do práce a píchnu si tam nebo brzo ráno, kdy oba vstáváme do práce a píchne mi to manžel. Jenže tak bychom museli vstát i o víkendu
No uvidíme, jak se domluvíme v pátek ![]()
@Blondýna007 vím, že ta otázka nebyla pro mně ale zkus se když tak podívat na ceník caru
určitě to mají na netu. Každý CAR ma jiné ceny
Nás to posledně stálo se vším všudy 16 tis. takže myslím, že celkem v pohodě, ale nebylo nic na zmražení
Teď asi budem platit o něco víc ![]()
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 vím, že ta otázka nebyla pro mně ale zkus se když tak podívat na ceník caruurčitě to mají na netu. Každý CAR ma jiné ceny
Nás to posledně stálo se vším všudy 16 tis. takže myslím, že celkem v pohodě, ale nebylo nic na zmražení
Teď asi budem platit o něco víc
já to predbezne s scitka cca na 25 tis.
@Blondýna007 Já pracuju v domově pro seniory…sice jsem taky kancelářská, ale pořád tam lítám mezi lidma a myslím, že bych se tomu nevyhnula. Za ty dvě pera Gonalu jsme dali 6 700 Kč a vystačilo to na 9 dní stimulace, ty 3 dávky, které jsme přikupovali vyšly celkem na 900 Kč, no a ICSI bude za 7 800 Kč a prodloužená kultivace 3 300 Kč.
@kaczule1 No je to docela pálka…ale na tu stimulaci prý ta dvě pera stačí…
@Camiben mě dr. říkal, že by mi mohlo stačit i 1, když to zkombinujeme z menopurem. Posledně jsem měla jenom menopur
![]()