Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 No já tam volala už po svátkách, ale taky to nikdo nebral, tak už jsem si 2 dělala tehu test, kdyby náhodou, ale je negativní. Hlavně doufám, že to nebude mít na něco špatný vliv.
@Katulinek1980 No právě to si taky říkám, aby to třeba nemělo nějaký vliv na stimulku
Je fakt, že poslední ms byla šílená a snad odešlo všechno co mělo a pak jsem nasadila HA a teď najednou skoro nic
No, ještě uvidím, co zítra ![]()
@Katulinek1980 V pátek jdu ale na kontrolu, tak se možná zeptám až v pátek ![]()
@kaczule1 No uvidíme každopádně tam toho 2 budu volat, musím jim upřesnit kdy jsem přesně začala brát antikoncepci.
@Katulinek1980 A ty ji teď teprve bereš? Já ji právě dobrala a čekala na ms a ona je taková slabá
Teď stříkám Synarel a v pátek jdu na kontrolu a pokud bude vše OK, tak začnu s injekcema ![]()
@kaczule1 Já jí teprve beru od 21.12.a ze stimulkou bych měla začít asi toho 8.1.To ty už jsi napřed.
@lauraoliver mě to dr. vysvětlil tak, že se tím vaječníky uklidní před tou stimulací a pak můžou najet ![]()
@Katulinek1980 snad jo. Ono záleží, jakou budu mít hladinu estradiolu. Kvůli tomu užívám teď Synarel ![]()
@kaczule1 aha tak to slsim po prvni
ale to asi nemiva kazda, nebo ano???
@lauraoliver nene, nemívá. Nevím, ale podle čeho se to určuje ![]()
@kaczule1 aha, ja teda nevim, jestli nebude velky problem, kdyz mivam menstruaci nepravidelne, co myslite?? ![]()
@lauraoliver no a právě i tou HA se to upraví a nemusíš se bát, že budeš čekat 2 měsíce na ms a až pak stimulovat ![]()
@kaczule1 aha tak to ja urco dostanu tu antikonecepci urco taky…nebo to mam nepravidelne, vetsinou se mi to natahuje kazdy mesic o dva tri dny
no uz to nebudu resit, 7.1. budu moudrejsi ![]()