Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katulinek1980 jéé, my jdeme do caru 7.1. taky doufam ze uz neco vyfasuji, tak jsme na tom stejne ![]()
Co je to PGD?
jsem blond
. Dekuju, ja už nevěřím, je to skoro 2 roky snažení, věřím momentálně odborníkům
! Za moment půjdeme do bublinek s bublinkama, tak se jdu nachystat, asi budu vypadat jak k. r.a
teď tam šla pani s panem v županech, ja mám v planu nové pradylko a přes dlouhej svetr a pak na Evu
. Aspon se uvolnit a užít si to
!!!
@Katulinek1980 Na jednu stranu se moc těším, ale mám i trochu strach. No už aby to bylo. No tak to už máš taky za chvilku ![]()
@Blondýna007 PGD je preimplantační genetická diagnostika - genetika embryjka ![]()
@lauraoliver Tak to asi jo, já mám teda v papírech 8.1 začátek stimulace, tak to tak snad bude.
@Camiben To ti věřím, že máš určitě strach, myslím že to mají všichni kdo si tímhle prochází.
@Katulinek1980 Dokud nebudu mít mimísky v bříše, tak to beru pořád jako moc nejisté… Snad to dobře dopadne.
@Andrej29 tak to držím palce ať se malá pěkně uchytí
Doufám, že se manžel o tebe teď pěkně stará ![]()
@Camiben tak to jsem zvědavá, kolik nakonec budeš mít vajíček. Držím palce ![]()
Jinak vítám všechny nové přichozí ![]()
@Camiben Musíš věřit, že to určitě dobře dopadne.
A kolik si jich necháš zavést?
@kaczule1 zatím je to skoromanžel
, ale stará se hezky, je to poklad ![]()
@Andrej29 tak to má být
A je divné, že tě to bolelo
U nás dr. chce, aby žena na ET byla s jakžtakž plným močákem, že ten močák pak na něco tlačí, tam to se „vyrovná“ a nemusí on tam tou transferovou soupravou tak „šťourat“
![]()
Holky ještě takový dotaz - je možné, že bych po HA měla hodně slabou ms, ale fakt slabou
![]()
@kaczule1 Tak to by mě taky zajímalo, já ji totiž měla jen jeden den.
@Katulinek1980 No u mně to zatím taky tak vypadá
Včera špinění, dneska slaboulinké krvácení, tak jsem zvědavá, co zítra ![]()
@kaczule1 Tak zítra napiš jestli se ti to rozjelo nebo ne, to jsem fakt zvědavá.
Já to měla fakt jeden den a pak už nic, ani špinění. Chci zavolat do caru a zeptat se na to.
@Katulinek1980 No právě u nás v CARu jsou až 2.1.
Sice mám i telefon přímo na dr., ale je mi to blbé ho obtěžovat
Uvidím, co zítra ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď