Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 já si to taky namíchám, ale obávám se, že manžel nepíchne…budu muset sama.Snad to zvládnu. Možná mám ještě blbý dotaz, ale můžu na ten Synarel alkohol? Blíží se Silvestr…však víš
.Nemyslím tím vypít láhev, ale 2skleničky vína…více stejně nesnesu
.
@luculkak na Synarel není problém, myslím. Taky si určitě dám skleničku. Horší ale asi bude Prednison, který beru. Takže samozřejmě se uchlastat nehodlám, ale na vánoce si domácí vaječňáček určitě dám a na silvestra si taky dám sklenku ![]()
Taky bereš Prednison?
@kaczule1 ne, napsal mi nějaký norethisteron, že to je na úpravu ms. U toho říkal, že žádné omezení není…ale na ten synarel jsem se zapomněla zeptat.Na co bereš prednison? K čemu to je dobré? O ničem takovém jsme se nebavili… ![]()
@luculkak Tak to já beru HA na úpravu ms
Prednison mi napsal už u prvního IVF, tak mi to dal i tentokrát. Laicky řečeno je to proti alergii na sperma. Jsou to kortikoidy a beru to společně s HA měsíc před stimulkou. A když už beru Prednison, tak aby to nebylo zbytečné a nedráždili spermiemi mé tělo, tak ještě k tomu gumisex
Takže tento měsíc opravdu o snaze o miminko opravdu nemůže být řeč s HA a gumisexem ![]()
@kaczule1 aha, tak to je super
tak doufám, že se zadaří na podruhé a že příští Vánoce už nebudete sami, jak vy, tak my.
@luculkak no kéžby
ale pokud se povede, tak teď ten strach u mně bude mnohokrát větší ![]()
@kaczule1 nějak se mi to teď vybavilo…že nějaká Kačka pracuje v lexumu, co chodila taky na diskuzi Car eurofertil.Ale asi jsi to nebyla zrovna ty.Jsem si to zapamatovala, protože jsem tam byla na operaci s očima. Tak to byla nějaká jiná Kačka… ![]()
@luculkak nene, to jsem byla já
A nechceš se k nám zase přidat do diskuze?
@kaczule1 tam to jde moc fofrem a je tam už asi milion holek
si pamatuji, že jsem to nestíhala dočítat a psát…že jsem se tam ztrácela… ![]()
@luculkak no, mě to příjde, že je nás tam jen pár a zůstaly jsme tam jenom snažilky
a líbí se mi, že se některé už známe a chodíme na kafíčko ![]()
@kaczule1 jééé,tak to já chci taky na kafíčko
tak já tam mrknu.Ale až zítra, dneska už jdu k tv pomalu usínat
zítra zase náročný pracovní den…dobrou a děkuji za info, zase jsem o něco chytřejší ![]()
@luculkak jasně, bereme každého
právě jsme si říkali, že se k nám nějak nikdo nepřidává
Taky bych už brala pátek, tenhle týden před svátkama bude masakr ![]()
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá nechcete 2 ampulky Menopuru -1/2013 a pak 5 tubiček Crinone 2/2013 zbylo mi to tu po mém ivf- samozřejmě zdarma ![]()