První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5748
3.12.12 21:47

@kaczule1 jsem z bohumína, ach jo, vše mě to štve už… teď byli známi taky na prvním a nepovedlo se… kdy jdeš, kaczule, ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.12.12 21:54

@sarinka83 Já bych měla s ms, která mi příjde teprve koncem prosince začít stimulovat Synarelem. Ale posledně jsem měla na kontrole cystu, tak ještě 14.12. jdu na kontrolu a jestli tam nemůžu začít se stimulkou :pocitac: Obávám se, ale že tam pořád bude, pořád mě na jedné straně pobolívá :zed: Spíše se bojím, jestli není větší :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
3.12.12 22:05

@kaczule1 to jsou mi teda procesy, já jdu ve středu a tu první konzultaci, tak jsem zvědavá co a jak. Jak vlastne doktor určí, kdy můžeme začít? Jako podle čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.12.12 22:07

@sarinka83 Podle cyklu :mrgreen: Samozřejmě ale nesmím mít cystu :cert: Většinou se začíná se začátkem ms, ale je to podle protokolu, jaký dr. určí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.12.12 08:56

Ahoj holky, tak u nás dopadla genetika dobře a teď jsem objednaná na 20 DC, kdy bych měla začít s přípravou. Vychází to na tento pátek. No jsem na to zvědavá… Mám trochu obavy, že do toho vlezou svátky, ale na druhou stranu by mi to snad řekli do telefonu, že se to odkládá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.12.12 08:57

@Camiben tak to fakt tak nějak vychází na svátky, když teď budeš 20. DC :think: Pak dej vědět, jak jste se teda domluvili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.12.12 09:06

@kaczule1 Jj…dám vědět. Je to ale divné. S doktorem jsem mluvila asi před 4 týdny, když nás objednával na genetiku. Jasně řekl, že výsledky budou trvat cca 3 týdny, a pokud budou v pořádku, tak že se mám objednat na 20 DC a začnem s přípravou, a že to vyjde na prosinec. Když jsme asi za 3 dny jeli na genetiku, tak jsem se radši ještě zeptala sestry, protože jsem to potřebovala vědět kvůli zaměstnavateli. No a ta mi řekla to samé. Minulý týden jsem se objednávala na tento pátek s tím, že máme začít s přípravou a sestra taky nic nenamítala. No…buď nikomu nedošlo, že budou Vánoce :mrgreen: nebo to nějak půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.12.12 10:32

@Camiben Nemyslim si ze by to v caru nevedely ze budou vanoce.Oni proste jedou porad svatky nesvatky kdyz je to potreba.Stim si vubec nelam hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.12.12 10:37

@Aninkaaa Tak to by bylo super :mrgreen: Tak snad to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.12.12 12:22

@Camiben Ja verim ze to tak bude :mrgreen: Tak budu na tebe myslet at se zadari mooc bych ti to prala :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.12.12 12:53

@Aninkaaa Děkuju moc…už aby to bylo. Zrovna jsme si s přítelem říkali…máme téměř všechno co bysme mít chěli…jen to miminko nám chybí. Tobě taky přeju štěstíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
4.12.12 15:08

@Camiben Tak to mame stejne uz jen ten mrnous nam tu chybi.Me to asi ted nevyslo ale pokud to tak je tak verim ze priste uz bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
4.12.12 15:11

@Aninkaaa Jéé, tak to mě mrzí. Ale dokud to nebudeš vědět na 100 %, tak neházej flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.12.12 14:14

@Aninkaaa jak dlouho jsi po ET? Zkoušela jsi test a proto myslíš, že to nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
6.12.12 08:29

Holky tak to opravdu nevyslo.Tes jsem si delala a nic.Tak jsem vysadila utrogestan a uz se mi rojizdi MS. Obulela jsem to ale uz je lepe. Verim ze dalsi IVF uz bude uspesne :andel: Treba se postesti a nakonec budu mit dvojcatka :srdce: jinak vsem preji hodne uspechu a doufam ze mu pujdete prikladem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí