IVF září 2012

2.9.12 20:19

IVF září 2012

Ahoj, pročítám témata, ale zařadit se někam je těžké. Ráda bych založila novou diskusní skupinu pro všechny, které v tomto období (září 2012) stimulují nebo čekají na výsledek IVF. Těším se na vaše příspěvky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
domca1221
2.9.12 20:49

Ahojky, ráda se k tobě přidám, chystám na 2. IVF - stimulace koncem září :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 20:07

Ahojky domco, chodis nekam na reprodukcni kliniku? Jak jsi snasela stimulaci a pichani injekci pri prvnim IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
3.9.12 23:00

Chodím do Pronatalu a stimulaci jsem zvládala úplně v pohodě :) vůbec se toho neboj. ty máš před sebou první stimulaci? Jaký je u vás problém a jak dlouho se snažíte?

• Citovat
  • Upravit
4
5.9.12 22:04

Ahojte holky, ráda bych se k vám přidala, čeká mě stimulace zhruba za 14 dnů. Bude to naše druhé ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.9.12 22:52

Ahoj všem, také se přidám k vám, čeká mne koncem září stimulace pro 2. IVF. První neúspěch IVF v květnu, před tím IUI, a ted i v červenci IUI nevyšlo. Momentálně mám nasazený cilest a koncem září se vysazuje a stimluje, takže ráda se zde podělím, protože pro nás všechny jsou dny jako roky. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
6.9.12 17:07

Ahojky :mavam: koukám, že jsou to všech druhé pokusy, tak snad už úspěšné :) já počítám se stimulací kolem 28.září

• Citovat
  • Upravit
931
6.9.12 19:00

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Já jsem minulé pondělí dostala injekci Diphereline a ted v pondělí jdu na utz, to už snad začnu pořádně se stimulací. Tohle bude naše 1.IVF, máme za sebou 2× IUI neúspěšné :-( 3.IUI nám bylo zamítnuto pro špatný výsledek spermiogramu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.9.12 19:32

Ahoj holky, ráda se také přidám :). Koncem září začínam s Gonalem, no snad ty injekce zvládnu! U mě vše OK, genetika taky OK, ale máme špatný spermiogram :pocitac: Holky zajímá mě, jak to zvládáte? Já mám jeden den pocit, že vše zvládnu a druhý den jsme zas úplně bez nálady, je to fakt težké období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
6.9.12 20:00

@len22 Ahojky, taky budu stimulovat gonalem, při prvním IVF jsem měla puregon - tak snad bude mít lepší účinky :) já mam genetiku a imunologii taky v pořádku, dokonce i spermio je OK, ale mam špatně AMH a FSH :(

• Citovat
  • Upravit
6.9.12 20:40

Ahoj a zdravim nove holky co se k nam pridavaji. My absolvujeme prvni IVF, prave si dopichavam Puregon a dnes na tri dny k tomu jeste budu pichat Orgalutran a v sobotu me ceka jen Pregnyl. Zatim to vypada ze v pondeli pujdu na puknci takze mi odeberou cca 4 vajicka. Doufam ze budou v poradku a vhodna na oplodneni a embryotransfer. Jinak pichani Puregonu snasim docela dobre, jsem po nem trochu vice spava a unavena. Natekl me podbrisek a bricho tak ze by nam meli davat k tomu minimalne o cislo vestsi kalhoty :D Jak se zvetsilo bricho tak mi na par mistech uz popraskalo tak mazu kremem jak se da.
Jak si tak ctu tak jdete casto na druhe IVF, mate nektera zamrazeny vajicka nebo zacinate cely cyklus znovu?
Drzim vsem palce at se nam to povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.12 20:48

Domca1221: Ptala ses jak dlouho se snazime a co byl za problem. Jsou to uz dva roky co se snazime a mela jsem nizkou hladinu AMH a FSH. Na klinice kam chodim mam dobrou doktorku ktere plne duveruji a tak mi rekla at si na pul roku koupim DHEA (Dehydroepiandrosteron), jinak se tomu rika hormon mladi. Po pulroce uzivani se mi hodnoty AMH a FSH vice nez zdvojnasobily coz je dobry vysledek. Ty tablety jakoby znovu nastartovaly spravnou produkci vajecniku a hlavne uzravani folikul. Zkus se na to zeptat sveho doktora jestli by ti nepomohlo pred samotnym IVF to tez brat…

Příspěvek upraven 06.09.12 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
6.9.12 21:22

@shiny family děkuji moc z info - hned se na to mrku, ale nevím zda to ještě stihnu na tohle IVF -stimulace bude koncem září, ale určitě to zkusím - když mi to dr. doporučí, ale už jsem se své ptala, stejně tak si dopisuji s dr. z Prahy a obě jsou stejného názoru, že se tomu pomoci nedá, ale za zkoušku nic nedám :)

• Citovat
  • Upravit
184
6.9.12 22:43

Dobrý večer, já zas tak pozdě, neměla jsem jinou možnost, všechny zdravím…přemýšlím, čím budu mít stimulku já, zatím beru cilest podle pokynů a u prvního ivf jsem neměla gonal, tak jsem zvědavá…kolem 26. září začně asistimulace. d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.9.12 12:39

Jé holky, tak to všechny začínáme tak nějak podobně, tak snad se probojujeme až do diskuze pro těhotné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí