IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
le80
12.9.12 15:56

Míša07-chodím do Zlína, co by jsi chtěla vědět?

• Citovat
  • Upravit
586
12.9.12 16:43

@Danova já teprve v pátek začínám brát ten Prednison, Synarel no tak uvidím. Prsa jsem řešila s gynekoložkou říkala, že mi to maximálně povyroste, ale ani to nechci žee :nevim: :nevim: no uvidíme, ale stejně nemáme na výběr pokud chceme děti žeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.12 17:33

Ahojky vsem, dekuji moc za vasi podporu. Dneska jsme se dozvedeli ze jedno vajicko bylo ok, spravne zrale a taky se dobre po oplodneni vyviji, takze jdu zitra na embryotransfer. Jinak to druhe bylo tez v poradku zrale ale nejak nezareagovalo na oplodneni. Takze ted sazime vse na jednu „kartu“ a moc si preji aby nam to vyslo. Tak nejak mi nesedla punkce v pondeli a jeste dnes jsem si brala algifen kapky od bolesti. Je to zvlastni bolest takove pichani a pnuti v podbrisku.
Jak se holky vede vam a jak se dari s IVF? Brala jste nektera vaginalne Utrogestan a mate tez nafouknuty podbrisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
12.9.12 17:55

Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala. Právě jsme v procesu IVF. Dnes píchám pátou dávku gonalu. Je to už naše druhé IVF ale u prvního plánovaného k němu ani nedošlo. Vyrostl nám pořádně pouze jeden folík takže nakonec bylo IUI. Poprvé jsem stimulovala gonalem ale měla jsem nízké dávky. Mám PCO syndrom tak se Dr bála hyperstimuláku. Teď stimuluji opět gonalem ale zvětšila mi dávky na 112,5. Dnes jsem byla na kontrole a mám tam kolem 20ti folíků zhruba 8mm. V pátek opět kontrola a podle toho jak se to hne mi zvýší, sníží nebo zanechají dávku. Jsem ráda že je tady aktuální diskuse a můžem si sdělovat čím procházíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.9.12 19:09

Ahoj, může se přidat. Příští týden bych měla začít se stimulací na 3.IVF. Mám krátký protokol, tak čekám na MS a pak si budu píchat Menopur a Dipherelin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.9.12 20:37

@shiny family Určitě to bude vytrvalý bojovníček a už se tě nepustí :hug:

Já jdu nakonec ještě v pátek na ultrazvuk a tam už se dozvím termín OPU. Doktor říkal, že to bude neděle nebo pondělí. Už aby to bylo - doufám, že se tam nějaká pěkná zralá vajíčka najdou :)

@Marfuš @Dasha01 Vítám vás, holky :mavam: Marfuš na jaké dávce jsi začínala? Asi když máš PCO, tak jsou dávky nižší? Já jsem začínala s Puregonem na 250, postupně mi to doktor snižoval a dnes a zítra píchám 150 jednotek. Tak aspoň máš nižší doplatek, já doplácela na Puregon 4000Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
12.9.12 22:07

Ahoooj holky, tak od zítra začínám píchat Fostimon, první dva dny 225 jednotek a zbylé 4 dny už jen 150 jednotek. Máte nějaká zkušenost s Fostimonem, jak se snáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
12.9.12 22:10

@Klárika80 první stimulku jsem začínala opravdu nízko. Myslím že 75 jednotek prvních 5 dní. No a teď píchám 112,5 od soboty a v pátek podle ultrazvuku uvidíme co dál. Jen jsem zvědavá kdy by mělo dojít k OPU. To asi hodně záleží na to jak tělo reaguje. Doufám že v pátek budu vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.9.12 13:21

@Andrej29 ty jdeš taky do Repromedy žee? NOO snad nám tam pomůžou :dance:, jaký máte spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
13.9.12 14:52

@len22 jj, do Repromedy jdeme koncem září na první konzultaci, ten spermiogram si nechal přítel dělat rovnou u nich, když jsme věděli, že půjdeme k nim. No a žádná sláva to teda není :(. Máme je jak pomalé, tak málo a morfologie taky nic moc: koncentrace 8 mil., progresivně rychle pohyblivé 0%, pomalu pohyblivé 18%, neprogresivně pohyblivé 20%, podíl s normální morfologií 4%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
13.9.12 15:28

@shiny family Jak dopal dnes embryotransfer? Chtěla jsem se zeptat jak to probíhalo při OPU? Ráno šel manžel na odběr a pak ty? Za jak dlouho asi a jak jsi se pak cítila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
13.9.12 15:31

@shiny family teď jsem pročetla starší příspěvky, kde jsem se i dočetla jak jsi se po OPU cítila. Tak už mě jen zajímá jak to ten den probíhá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.9.12 15:46

@Andrej29 no tak to máme hodně podobné, fakt nevím čím to může být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
13.9.12 16:18

@len22 těžko říct, prvně to byl šok, ale už jsme se s tím nějak smířili. Přítel začal zobat nějaké vitamíny, ale stejně pochybuju, že se to nějak zlepší, někomu to vůbec nepomůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 21:13

@Klárika80 dekuji za podporu a drzim i ja tobe palce at to OPU dobre dopadne a hlavne moc neboli. Jinak ja jsem tez pichala Puregon 12dni 250 jednotek. Dnes jsem platila cely IVF a vyslo nas na 7500Kc coz nas s partnerem mile prekvapilo. Byla to cena za leky, OPU a za napichnuti dvou zralych vajicek, nakonec jsme nic nezamrazovali a ani nemeli ISCI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí