Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@len22 …no vypadá, že fakt jsme všechny skoro časově stejně, takže doufám, že to zvládenem......jo jo probojejem. d
Ahoj holky
, můžu se k vám přidat? Právě stimuluji na 1.IVF - mám dlouhý protokol. Nejprve jsem dostala 20. den cyklu injekci Diphereline, za 14 dní byla kontrola na krev a ultrazvuk. Vše bylo v pořádku, tak jsem nafasovala Puregon a Prednison - dnes jsem si píchla potřetí a v pondělí kontrolní ultrazvuk.
Ahoj můžu se k vám také přidat? Já Jsem těd začala ze stymulací ve středu gonalem a Decapeptylem a ten mě dává hodně zabrat.Je to moje 2 ivf a v pondělí jdu ultrazvuk tak snad bude všechno dobrý, přítel měl špatnej spermiogram. ![]()
@NJen píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Já jsem minulé pondělí dostala injekci Diphereline a ted v pondělí jdu na utz, to už snad začnu pořádně se stimulací. Tohle bude naše 1.IVF, máme za sebou 2× IUI neúspěšné3.IUI nám bylo zamítnuto pro špatný výsledek spermiogramu
Ahoj můžu se tě zeptat jak probíhala operace varikokely? Přítel má jít také na operaci, ale předtím chceme jít ještě do dalšího PICSI. Máme obavu z té operace, kvůli práci a všemu. Díky
Ahoj holky
, vítám všechny snažilky
jak se vám vede? Já si jedu 19. vyzvednout léky a MS by měla dorazit 28. a hned stimulka
už se nemůžu dočkat, ale když si vzpomenu co mě zase bude čekat za nervy ![]()
Ahoj holky, dnes si picham Pregnyl a v pondeli jdu na puknci, budou mi brat uz vajicka, tak jsem moc zvedava aby byly v poradku, mam z toho malinko strach jelikoz to budou delat pod narkozou, kterou jsem jeste nikdy nemela. Mate uz nejaka zkusenost s odberem? Boli pak nejak podbrisek?
Tak mi drzte palce at jsou vajicka ok, k oplodneni ![]()
@shiny family na pondělí držím moc palce a neboj se, vůbec nic to není v narkóze budeš cca 20min, vůbec nic mě nebolelo, jen jsem musela 2hodiny ležet (i to už mě nebavilo
) a šla jsem domu
, tak určitě v pondělí napiš jak jsi na tom, budu na tebe myslet aby bylo co nejvíc kvalitních vajíček ![]()
Ahoj, také se k vám přidám mohu-li
. Teď v září mě čeká 2.IVF, měla jsem to v plánu na jaro nebo brzké léto a nějak se mi to nepovedlo. Minulý týden jsem dostala injekci čehosi co začíná o Z… na utlumení fce vaječníků a za cca za 14 dní bych mohla začít se stimulací, vlastně jsem začala s dlouhým protokolem.
@lamika určitě se můžeš přidat
jak se máte holky při neděli? na mě to dneska tak nějak padlo, pořád dokola prohlížím fotoalba s kočárkama atd., tak snad už nám to vyjde -jinak předpokládám, že mi brzo hrábne ![]()
@elenka1100
Ahojky, operace jako taková trvala cca hodinku/ hodinku a půl. V nemocnici byl partner 4 dny, ale jen proto, že mu operaci o den odložili kvůli akutnějšímu případu, jinak si tam asi poleží 2-3 dny. Po operaci byl doma partner zhruba 14 dní, týden moc nenachodil, trošku to pobolívalo, ale po vyndání stehů to bylo lepší a lepší. Jizvu doporučuji hodně masírovat a něčím hodně mastným. A zhruba po 3 měsících byl na kontrole. Není to prý nic hrozného, dá se to přečkat, nemusí mít tvůj přítel strach ![]()
Holky můžu se zeptat co znamenají ty zkratky FSH a AMH?
Jinak já jdu zítra po 14 dnech od injekce Dipherelinu na utz, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne ![]()
@domca1221 fotoalba s kočárkama a ty věci kolem si raději moc nepřipouštím, ale jinak je to stres co. Já jsme chvíli happy, chvíli jsem smutná a pořád dokola, ale konečně se bude něco dít…máme naději to je super
Ty už máš jedno IVF za sebou a nemáš nějaké mrazáčky?
@shiny family fakt ti držím pěstičky, ať to zvládneš a ať je výsledek co nejlpší ![]()
@len22 bohužel při prvním IVF jsem neměla vůbec žádné vajíčko, tudíž nedošlo ani k transféru, teď jdeme na 2.IVF a když ani ten nevyjde, tak u nás už je možné jen DV
ale snad to zvládneme.
@shiny family doufám, že vše dopadlo na jedničku ![]()
@domca1221 já mám pocit, že teď už ti to výjde
už budou vědět, jak na tebe a vajíčka určitě budou…kolik máš roků?