IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
7.9.12 14:18

@len22 …no vypadá, že fakt jsme všechny skoro časově stejně, takže doufám, že to zvládenem......jo jo probojejem. d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.9.12 17:54

Ahoj holky :mavam:, můžu se k vám přidat? Právě stimuluji na 1.IVF - mám dlouhý protokol. Nejprve jsem dostala 20. den cyklu injekci Diphereline, za 14 dní byla kontrola na krev a ultrazvuk. Vše bylo v pořádku, tak jsem nafasovala Puregon a Prednison - dnes jsem si píchla potřetí a v pondělí kontrolní ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.12 08:07

ivf září 2012

Ahoj můžu se k vám také přidat? Já Jsem těd začala ze stymulací ve středu gonalem a Decapeptylem a ten mě dává hodně zabrat.Je to moje 2 ivf a v pondělí jdu ultrazvuk tak snad bude všechno dobrý, přítel měl špatnej spermiogram. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.12 08:18

NJen

@NJen píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Já jsem minulé pondělí dostala injekci Diphereline a ted v pondělí jdu na utz, to už snad začnu pořádně se stimulací. Tohle bude naše 1.IVF, máme za sebou 2× IUI neúspěšné :-( 3.IUI nám bylo zamítnuto pro špatný výsledek spermiogramu :-(

Ahoj můžu se tě zeptat jak probíhala operace varikokely? Přítel má jít také na operaci, ale předtím chceme jít ještě do dalšího PICSI. Máme obavu z té operace, kvůli práci a všemu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
8.9.12 12:59

Ahoj holky :mavam:, vítám všechny snažilky :lol: jak se vám vede? Já si jedu 19. vyzvednout léky a MS by měla dorazit 28. a hned stimulka :lol: už se nemůžu dočkat, ale když si vzpomenu co mě zase bude čekat za nervy :zed:

• Citovat
  • Upravit
8.9.12 20:31

Ahoj holky, dnes si picham Pregnyl a v pondeli jdu na puknci, budou mi brat uz vajicka, tak jsem moc zvedava aby byly v poradku, mam z toho malinko strach jelikoz to budou delat pod narkozou, kterou jsem jeste nikdy nemela. Mate uz nejaka zkusenost s odberem? Boli pak nejak podbrisek?
Tak mi drzte palce at jsou vajicka ok, k oplodneni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
8.9.12 20:56

@shiny family na pondělí držím moc palce a neboj se, vůbec nic to není v narkóze budeš cca 20min, vůbec nic mě nebolelo, jen jsem musela 2hodiny ležet (i to už mě nebavilo :) ) a šla jsem domu :D, tak určitě v pondělí napiš jak jsi na tom, budu na tebe myslet aby bylo co nejvíc kvalitních vajíček :D

• Citovat
  • Upravit
192
8.9.12 23:55

Ahoj, také se k vám přidám mohu-li :). Teď v září mě čeká 2.IVF, měla jsem to v plánu na jaro nebo brzké léto a nějak se mi to nepovedlo. Minulý týden jsem dostala injekci čehosi co začíná o Z… na utlumení fce vaječníků a za cca za 14 dní bych mohla začít se stimulací, vlastně jsem začala s dlouhým protokolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
9.9.12 13:39

@lamika určitě se můžeš přidat :mavam: jak se máte holky při neděli? na mě to dneska tak nějak padlo, pořád dokola prohlížím fotoalba s kočárkama atd., tak snad už nám to vyjde -jinak předpokládám, že mi brzo hrábne :lol:

• Citovat
  • Upravit
931
9.9.12 20:06

@elenka1100
Ahojky, operace jako taková trvala cca hodinku/ hodinku a půl. V nemocnici byl partner 4 dny, ale jen proto, že mu operaci o den odložili kvůli akutnějšímu případu, jinak si tam asi poleží 2-3 dny. Po operaci byl doma partner zhruba 14 dní, týden moc nenachodil, trošku to pobolívalo, ale po vyndání stehů to bylo lepší a lepší. Jizvu doporučuji hodně masírovat a něčím hodně mastným. A zhruba po 3 měsících byl na kontrole. Není to prý nic hrozného, dá se to přečkat, nemusí mít tvůj přítel strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
9.9.12 20:08

Holky můžu se zeptat co znamenají ty zkratky FSH a AMH?

Jinak já jdu zítra po 14 dnech od injekce Dipherelinu na utz, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.9.12 08:58

@domca1221 fotoalba s kočárkama a ty věci kolem si raději moc nepřipouštím, ale jinak je to stres co. Já jsme chvíli happy, chvíli jsem smutná a pořád dokola, ale konečně se bude něco dít…máme naději to je super :dance: Ty už máš jedno IVF za sebou a nemáš nějaké mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.9.12 08:59

@shiny family fakt ti držím pěstičky, ať to zvládneš a ať je výsledek co nejlpší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
10.9.12 10:11

@len22 bohužel při prvním IVF jsem neměla vůbec žádné vajíčko, tudíž nedošlo ani k transféru, teď jdeme na 2.IVF a když ani ten nevyjde, tak u nás už je možné jen DV :zed: ale snad to zvládneme.
@shiny family doufám, že vše dopadlo na jedničku :)

• Citovat
  • Upravit
586
10.9.12 11:00

@domca1221 já mám pocit, že teď už ti to výjde :) už budou vědět, jak na tebe a vajíčka určitě budou…kolik máš roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí