IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
20.11.12 11:03

@zlatý retrívr no pokud by jsi chodila do kvalitního centra, tak by Ti to určitě nabídli. Pokud se léčíš 5 let tak jistě někam docházíš. Hodně holek to má, kolikrát už nevěděly kam dál, kde je chyba a stačí jeden odběr krve na nějaké markery nebo co a hned se uvidí. Pokud by se to potvrdilo tak by jsi si píchala tzv. minihepariny, každý den celé těhoteství, aby Ti ta krev nezhoustla a nezabila miminko. Určitě se na to zeptej a ta imunologie je taky dobrá věc a na genetice by Ti na to taky hádám přišli. :mavam: Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.12 11:06

@snažilka1210 díky určitě se na to zeptám, ty se opatruj ať jste s miminkem v pořádku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
11.12.12 22:10

Ahoj holky. Jak se všem daří? Koukám, že už toto téma nežije… Já užívám 4. měsíc těhu. Pohlaví zatím nevíme… Napište jak jste na tom ;-) jinak všem hezký předvánoční čas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
11.12.12 23:16

@Tinakaterina ahoj.Taky se nám konečně zadařilo a já si užívám začátek těhu. Kolikátý týden nevím, nějak si to neumím po tom KETíku spočítat :) Taktéž všem pěkné Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.12.12 08:43

@Marfuš Gratuluji k těhotenství. Jdeš na utz. ještě před vánocema?
@Tinakaterina U nás je vše v pořádku. Jsem teď ve 12.týdnu a prckovi se daří dobře.
Holky myslíte, že bych si na vánoce mohla dát skleničku vína, když už budu ve 14. týdnu?
Přeji taky všem krásné Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.12.12 08:59

@Dasha01 skleničku vína si určitě dej, dokonce to i doporučují…já si dala taky už asi 3×, vždy po 2dcl a to stačí. Doporučují i pivo takže se toho neboj
Já si taky užívám 11 týden doma, nějaké dárečky jsou nakoupené, nějaké dokoupím, včera jsem si udělala těsto na vanilkové rohlíčky a pracky a dneska to budu péct. Já jdu na genetiku 28.12. třeba už půjde vidět co to bude :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.12.12 20:54

Já teda víno měla před těhu rada a teď jsem si chtěla ťuknout s manželem na jeho narozeniny a ani jsem tu skleničku nevypila. Nějak mi to nechutná. Kafe taky nemůžu cítit a pořád mi vadí pachy když vařím a to mam první trimestr dávno za sebou. Zvláštní. Při prvním těhu mi nic nebylo. Že by to tentokrát byla holčička? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
12.12.12 21:09

@Dasha01 na ultrazvuk jdu 27.12. To by mohlo být už srdíčko. Tak doufám že bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.12.12 22:45

@Marfuš Jeee, gratuluju :hug:
Já jsem 11+1 a 20.12. jdeme na screening :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.12.12 08:47

@Tinakaterina My čekáme kluka a vůbec mě není špatně ani nemám žadné zvláštní chutě. U 1.těhotenství jsem čekala holku a bylo mě špatně celý 1.trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.1.14 10:21

prosím

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital