IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
7.11.12 20:22

@snažilka27 :lol: :lol: máš hezkou přezdívku…je krátký a dlouhý protokol. Dlouhý je buď od 1až 2 DC nebo od 22-23 DC…krátký je tuším taky od 1DC, ale trvá kratší dobu. Já měla dlouhý a začala jsem 1DC, kdy jsem dostala injekci na zastavení funkce vaječníků, pak za 14dní kontrola na ultrazvuku, od dalšího dne začátek stimulace, ta trvá jak u koho od 8 dní až po 22 dní třeba(já stimulovala 15dní)pak si píchneš Pregnyl na uzrání vajíček, pak za 36 hodin odběr vajíček pod narkozou, pak většinou 2-5 dní kultivace a vrácení zpět k Tobě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
7.11.12 20:24
@snažilka27 píše:
Ahoj holky muzu se na neco zeptat kdo uz mate za sebou IVf? me to ted ceka asi v prosinci ted jdu 19.11 k Dr a IUI mi nevyslo tak se chvi domluvit uz n umelem cetla jsem sise neco na nwtu nevim jestli to dobre chapu pochopila jsem ze od 1 dne MS se pichaji injekce na stimulaci a tak 10 den na kontrolu jestli vzrostli folkuly? pak jsem pochopila ze pred ovu se odsaji vajicka a oplodni a za jak dlouho se pak tam vrati zpatky? to jsem nejak na netu nenasla dik za odpoved..

Jo tak to je jak píšeš, ale záleží i na tom jak bude tvé tělo reagovat. Já třeba měla prodloužený protokol, což znamená, že mi posunul cyklus o týden a ještě před injekcema jsem cca 14 dnu stříkala Synarel do nosu. Co se týká embriotransferu, tak to záleží jak budou vypadat a jak se budou vyvíjet, to rozhodnou v laborce, někomu zavedou za 48hodin, někomu za 72 a někomu 5-ti denní blastocyty - tomu se říká prodloužená kultivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.11.12 10:55

Tak mě se KET zase odsouvá, kvůli tomu špinění asi na prosinec…achjoo pořád se něco kazí :,( sliznice byla 14. den stejně jen 6,9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
8.11.12 16:33

Dekuji za odpovedi uvidim co ni rekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
8.11.12 23:37

@len22 No tak to mě teda mrzí. Ale ono to uteče. Takový komplikace jsou na prd. Já nejdřív neměla OPU, podruhé zase nebyl ET. No tak teď snak KET proběhne. Budu na tebe v prosinci myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.11.12 03:57

@snazilka1210
Ahoj. Všimla jsem si, že jste tu nedávno řešili, jak je to se sexem. Tak já jsem 8+5 a doktor mi řekl žádný pohlavní styk!!! Takže určitě bych to neriskovala…
Jinak já vše v pořádku, mimi velikostí od :kytka: povídá a má se čile k světu. Termín porodu 16.6. Doktor mě už z CAR přehodil na gyndu. Takže první ivf vyšlo. teď mě brzo čeká screening tak si budu držet pěsti. Všem přeju at to brzo dopadne a hodně síly a pevné nervy a zdravá miminka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.11.12 13:07

@Tinakaterina taky jsem se dočetla, že do toho 12 týdne by se nemělo. Takže poctivě dodržuji, ale potom, potom za sebe neručím :mrgreen: to bude uragán :lol:
Mě začínám být zle, mám žaludek na vodě a bolí mě záda.....prsa, tak ty mám jak medicinbály nafouklé.....se netěším, až se jednou vyfouknou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.11.12 22:47

Holky já se cítím taková netěhotná. Už mi nebývá ani tak nevolno a prsa bolí míň. Myslíte, že kdybych o mimčo přišla začala bych krvácet? Nebo tomu utroš brání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.11.12 12:23

@sharca nemusíš se cítit těhotně, já se taky necítím nějak extra těhotně, akorát ráno je mi těžko, hned jak otevřu oči. Myslím si, že by jsi určitě krvácela, kdyby to mělo odejít. Ty jsi v kolikátém týdnu???Jak se to správně počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.11.12 17:52

@sharca Taky jsem se cítila netěhotně. Dokonce jsem říkala Dr., že je mě to divný :oops: A on mě říkal, že mám být ráda. Prsa mě vůbec nezačala bolet a špatně mě je až teď a to jsem v 7.týdnu. A to je mě špatně jen trošku a jen chvilku, a pak je vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.11.12 21:56

@snažilka1210 No já taky nevím jak se to správně počítá. V přirozeném cyklu od prvního dne poslední MS tak u nás asi od OPU plus cca 14 dní. To bych byla asi na konci 7 týdne :nevim: Opu byla 8.10. Asi jen panikařím už aby byl čtvrtek

@Dasha01 A ty už jsi byla na ultrazvuku? Viděla jsi i srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.11.12 22:07

@Dasha01 Už jsem se dočetla :) příště určitě bude :srdce: Já jdu se @snažilka1210 ve čtvrtek poprvé na ultrazvuk tak bojím bojím :mrgreen:
Já trochu cítím prsa a blbě mi není, ale celej den i když mám hlad tak na nic nemám chuť a musím se nutit. Tyhle jako příznaky ale teď nejak mizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.11.12 15:57

@sharca tak já byla dneska neplánovaně, v práci jsem začla strašně krvácet, vypadl ze mě kus čehosi do záchodu, takový kus sliznice nebo co to bylo, okamžitě odvoz do FN, kde mě vzali, dostala jsem neschopenku bublinka je tam jedna, krásně jí bilo srdíčko, měla 3,22mm. Takže teď ležím doma, pobolívá mě břicho a čekám co bude, modlím se, aby se udrželo. Zítra jdu už ke svému gynekologovi, už mě předali do jeho péče, ve čtvrtek už nejdu do CAR.Byla jsem tam vlastně dneska naposledy.
Holky, držte mi pěsti, aby to ta naše fazolka zvládla. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.11.12 16:53

No holky já to dnes dostala 10den po ET ráno. Radši jsem testla a samo negativní :-( takže je to v prdeli a hlavně proto, že na další můžu jít až za 3 měsíce!!Jo??Je to pravda? V mrazáku nic nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.11.12 17:12

@snažilka1210 Jejda to mě mrzí, takové stresy, ale určitě to bude všechno v pořádku. To bylo určitě to druhé embryjko ne? To je krásný, že jsi viděla už srdíčko :potlesk: Budevšechno v poho uvidíš

@Marta25 To mě moc mrzí, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital