Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak máš bonus
Ale to Hcg nemusí ještě nic znamenat, i když jak jsi dlouho po ET? 14 dní? To jsou hooodně vysoký čísla. Tak doktorka to asi ví, co říká. To je bomba, moc moc gratuluju : ) ![]()
@sharca moc gratuluji, to žes chtěla jedno ani neříkej, tady je každý rád za vše…uvidíš, hlavně ať je dále vše v pořádku ![]()
@sharca Tak to je pořádné Hcg, gratuluji. Půjdeš ještě na krev nebo až na ten UTZ?
Holky, tak já byla taky dnes na krvi a Sharco, ano já jsem byla ta druhá
Já mám teda HCG „jen“ 254 jednotek…tak mě zaváděli 2,ale asi je tam jen jedno…uvidíme. Jdu taky na ultrazvuk 15.11.
Holky, jaké to HCG by mělo být? Jaké jste měly? Mě říkala doktrorka, že ta hodnota je naprosto v pořádku
tak doufám, že ano
@snažilka1210 jeeeee, super
gratuluju moc. To budem těhulkovat spolu. Myslím, že ta hodnota je dobrá co jsem dnes pročítala ![]()
@sharca @snažilka1210 holky, moc moc vám gratuluju a tiše závidím, ale moc vám to přeju ![]()
@sharca ráno tam teda bylo holek, jsem se divila úplně, já přišla už 7,15 tak mě brala jako první a pak mi bylo zle, málem jsem omdlela, tak mě musela sestřička zavést lehnout…ostuda, ale mě je vždy blbě, když po odběru neležím nějakou dobu, ale protože bylo tolik lidí tak mě hned vylifrovala
Kdy jsi přišla ty??
@snažilka1210 To já s odběrama nemám problém, ale určitě to není ostuda. Já jsem přiletěla jako poslední, ale byla jsem tam o půl
a na výsledky jsem šla jako předposlední