IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
6.11.12 16:03

:roll: :nevim: no s tím sexe, mě to taky zajímá, od et jsme se nemilovali…můžeme teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.11.12 16:19

Holky, tak zítra jdu na kontrolu, jsem fakt ráda, že se na mě někdo podívá…no tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
6.11.12 17:09

@snažilka1210 no holky nám nějak nechtějí poradit tak se zkusím podívat do jiných diskusi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.11.12 17:13

Co se týká sexu tak mě v CARu řekli, že týden po ET nic a pak s kondomem jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
6.11.12 17:15
@snažilka1210 píše: :roll: :nevim: no s tím sexe, mě to taky zajímá, od et jsme se nemilovali…můžeme teda?

No takže jsem našla názor dr. že orgasmus může vyvolat stahy dělohy a tudíž může vyvolat krvácení, tudíž se nedoporučuje, já mívám dost silný :oops:, takže si nechám zajít chuť. No nevadí aspoň vím na čem jsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
6.11.12 17:17

@len22 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
6.11.12 17:57
@Marta25 píše:
No takže jsem našla názor dr. že orgasmus může vyvolat stahy dělohy a tudíž může vyvolat krvácení, tudíž se nedoporučuje, já mívám dost silný :oops:, takže si nechám zajít chuť. No nevadí aspoň vím na čem jsem :mavam:

O tom teda slyším poprvé, to by byl sex zakázaný asi všem a celé těhotenství :lol:.
Mě teda nikdo nic ohledně sexu neříkal, ale manžel se bojí, tak mám celibát naordinovaný od něho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
6.11.12 18:24

@Dasha01 no u nás je iniciátorem taky muž :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.12 09:26
@Marfuš píše:
@zlatý retrívr Ahojky. Tak já to včera dostala a beru pouze estrofem a ještě jsem si teda koupila kontryhel. čj 14.10 jdu na ultrazvuk a doufám že tam se domluvíme na KETu. Bývá vetšinou kolem 19ho dne cyklu, jak to máš ty? Ono to je asi podle toho jak ti roste sliznice. Tak by mi to vycházelo někdy koncem listopadu. Strašně se to vleče.

Ahoj, já budu zítra 19 DC na Ket. Neboj, ono to uteče :* Snad se zadaří nám všem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.11.12 10:46

@zlatý retrívr držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.11.12 10:48

Já čekám na první ultrazvuk, pak nám snad řeknou jak s tím sexem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.11.12 10:49

Riskovat nic nebudem a přítel se dá uspokojit i jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.11.12 18:21

@sharca ahoj, tak za týden už jdeme na UTZ, že? Volala jsem dr a opravdu kvůli infekci se do toho 8 týdne moc nedoporučuje, spíše opatrně a s kondomem. Jinak embryo už je zahryzlé takže se snad nemůže nic stát, ale pořád opatrně.
Přítel ano, ten se dá uspokojit jinak, tak to taky u nás funguje teď, ale co já??? Já jsem teď teda celkem nadržená :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
7.11.12 19:10

@snažilka1210 moje řeč, co my že? Já mám už třetí noc erotické sny!!Tak doufám, že jsou to jenom sny a nic v noci neprovádím :-) Aspoň se u tohoto tématu trochu odreagujem :potlesk: My dnes dostali pozvání na oslavy 50-tin super chlapa, tak už vím co se mi bude zdát dnes :dance: Termín je 2 dny po odběru krve na HCG u dr. takže budu na 100% vědět kdo bude pít a kdo řídit- Doufám že budu řídit jáááá :mavam: Jsem 5 den po ET vleče se to vleče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
7.11.12 19:56

Ahoj holky muzu se na neco zeptat kdo uz mate za sebou IVf? me to ted ceka asi v prosinci ted jdu 19.11 k Dr a IUI mi nevyslo tak se chvi domluvit uz n umelem cetla jsem sise neco na nwtu nevim jestli to dobre chapu pochopila jsem ze od 1 dne MS se pichaji injekce na stimulaci a tak 10 den na kontrolu jestli vzrostli folkuly? pak jsem pochopila ze pred ovu se odsaji vajicka a oplodni a za jak dlouho se pak tam vrati zpatky? to jsem nejak na netu nenasla dik za odpoved..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí