IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
5.11.12 18:28

Ahoj holky, jak pak se máte? :dance: :) já se chystám v neděli nebo v pondělí na KET a moc doufám, že to tentokrát výjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.11.12 18:36

Len22: hoooooodně štěstí ať se mrazáčci hezky rozmrazí a u tebe přádně zahřejou. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.11.12 18:42

@len22 tak to budu držet pěsti. Kolikátý den cyklu půjdeš na KET? Já se taky chystám. Dnes jsem začala s estrofemem a 10tý den cyklu jdu na ultrazvuk. Vím že záleží na sliznici, ale jen tak pro představu. A ještě otázka, bereš nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
5.11.12 20:10

@Marfuš beru prednison, anopyrin, a mám 3 náplasti Estrahexal měním po 3 dnech, KET asi 18, nebo 19 den, výšku sliznice mi doktorka neřekla, řekla jen, že ještě musí trochu dorůst, že to tak akorát výjde, jo a od středy ještě 1-1-1 Utrogestan…snad to tentokrát klapne, ty budeš o kousek pozadu ode mě…za chvíli budem mít miminka v břísku…já se těšííím :dance: :dance: :dance:

@Marta25 děkuji ti, taky držím pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.11.12 20:20

Ahoj holky :mavam:, tak se k vám asi taky v listopadu přidám s KETem. Dnes se mi snad konečně rozjíždí ms, tak se zítra objednám na ultrazvuk. Je to fakt jako naschvál - po transferu mi přišla 8. den, že jsem ani nestihla testovat a teď když na tu mrchu tak čekám, tak má 10 dní zpoždění :cert:. To jsem vždycky ms měla pravidelně. Asi jsem ještě po tom IVF a všech těch hormonech nějak rozhozená.

Jinak všem co čekáte na výsledek držím pěstičky :kytka: a těm co už našly svoje vytoužené // přeji, ať miminko pěkně roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.11.12 20:55

@len22 jé tak to já mám jen ten estrofem a 10tý den jdu na kontrolu. Podle ultrazvuku Dr uvidí a možná nějaké léky přidá. Máš toho oproti mě dost. Ještě jsem si teda koupila ten kontryhel. čaj. Držím palce, budeme mít pěkný dárek pod stromeček, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.11.12 22:29

Ahoj holky, přeju vám hodně štěstí při Ket :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.11.12 08:13

@sharca ahoooj,jak se máš, jak se cítíš? Je to nekonečné, že? do toho ultrazvuku :roll: Já krom velkého tlaku v prsou a viditelným žílám na prsou nemám žádné příznaky. Doufám, že tam bublinky(a)pořád jsou a prosperují. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.11.12 08:55

@snažilka1210 Ahoj, já se cítím pořád stejně, žádné změny. Nekonečné to je :( Doufám, že tam bublina je, mám teď trochu stresy tak doufám, že bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
6.11.12 09:30

@snažilka1210 @sharca Bude vše ok!!Nebojte holky. Já už se zase nemůžu dočkat testování, minulou středu proběhlo spojení tak to bych mohla počítat těch 14dnů už od toho dne ne??Na ET jsem byla v pátek. Holky chtěla jsem se zeptat z jiného soudku…vím že teď máme zakázaný sex, ale myslíte že i mazlení??Jak jste na tom, já třeba dnes ráno fakt měla chuť, ale mužíček nechce ani hladit, má strach že něco pokazíme, že když mám být v klidu tak se nesmím ani vzrušovat :lol: trochu intimní dotaz, ale kde jinde se mám zeptat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.12 10:01

Ahoj holky, ve čtvrtek jdu na Ket a co ty @len22 už je máš u sebe viď, ty se máš. @Marfuš kdy ty jdeš na Ket, už víš? Beru estrofem a utrogestan tak pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.11.12 10:10

@zlatý retrívr Ahojky. Tak já to včera dostala a beru pouze estrofem a ještě jsem si teda koupila kontryhel. čj 14.10 jdu na ultrazvuk a doufám že tam se domluvíme na KETu. Bývá vetšinou kolem 19ho dne cyklu, jak to máš ty? Ono to je asi podle toho jak ti roste sliznice. Tak by mi to vycházelo někdy koncem listopadu. Strašně se to vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.11.12 10:12

Holky jsem dnes 13 den, příprava na KET, mám náplasti estrahexal a dnes špiním, co to jako má být??? vždyť nemám špinit :pocitac: :pocitac: co když se mi rozjede menstruace, vždyť jsem ji měla po neůspěšném ET před 13 ti dny… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.11.12 10:27

@len22 No teda, tak to neporadím. To mě na tom nejvíc se… že občas přijde něco s čím si člověk neví rady. Určitě to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.11.12 10:31
@len22 píše:
Holky jsem dnes 13 den, příprava na KET, mám náplasti estrahexal a dnes špiním, co to jako má být??? vždyť nemám špinit :pocitac: :pocitac: co když se mi rozjede menstruace, vždyť jsem ji měla po neůspěšném ET před 13 ti dny… :,( :,(

Tohle můžou udělat hormony po ivf. tělo se někdy neskutečně rozhodí..hned zavolej do car a porad se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí