Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka1210 děkuju,byl tam Dostál a šla jsem jako poslední. Lidí tam bylo docela dost. Jj, bylo vidět srdíčko
Taky nám držím pěsti ![]()
@snažilka1210 @sharca @Dasha01 holky moc Vám gratuluji
a doufám, že nás ostatní nakazíte
…jen tak dále, ať vaše miminka hezky rostou… ![]()
Ahoj holky chci se zeptat chtela jsem jit ted koncem listopadu asi uz na ivf a k dr mam jit v pondeli mel to byt 27 dc a tak jsem si rikala ze to stihnu a pripadne bych mohla stimulovat uz od
dalsiho 1 dc ale necekane jsem to dostala dnes 25 dc takze mi navsteva dr vyjde na 3 dc nevite jestli by? nevadilo se stimulaci zacit takto trochu pozdeji? dik
@snažilka27 já stejně jako @Tinakaterina, od druhého dne. Třeba něco s Dr. vymyslíte. Jsem si jistá že kdyby si na ms čekala, tak dorazí později. Je to zákon schválnosti.
@snažilka27 Já už jsem začínala 1. den cyklu. A ty už to máš schváleno pojišťovnou
a vše s Dr. nebo jsi to chtěla řešit s Dr. až 27.den cyklu? Pokud ano, tak si snad stačí jen domluvit a zajít si pro léky.
@snažilka27 já taky začínala 1DC, ale taky jsem to již měla schváleno pojištovnou a záleží jaký protokol budeš mít ![]()
Aha s pojistovnou nic schvalene nemam myslela jsem ze u ivf si vse hrdim sama takze pojistovna nehradi nic zitra si u dr vse zjistim a kdyztak holt az v lednu v prosinci bz mi to totiz vychazelo okolo Vanoc coz asi bz neslo
@snažilka27 no tak ty si můžeš dokoupit nadstandartní služby, jinak můžeš mít IVF skoro zadarmo. Máš nárok na 4 pokusy s I embryem. Schválení trvá tak 14 dní a pak čekáš na 1 nebo 2 DC-pokud máš teda dlouhý protokol. Mě to stálo 12,5 tisíce, byla jsem ve FN. A měla jsem všechny nadstandarty. Gonal byl zdarma, od pojišťovny proplacený
@snazilka1210
Už je to jedno a hlavně, že se to povedlo. Ale nerozumím cenám teda. Já platila 25000. Pojišťovna to schválila. Problém u manžela, takže jsme měli ISCI. pojišťovna všeobecná. je možné, že se ceny liší třeba kvůli jiné pojišťovně?
My u žádného IVF nejdem pod 30000,–
. Ale je to tím, že mám vždycky hodně vajíček a musíme mít ICSI a jednou i PICSI a potom mražení a PK atd. To jsou dost velké položky. V tomhle je ten náš CAR poměrně drahý a to není zdaleka nejdražší v Brně.
Snazilka 1210 dik moc jinak muj dr mi řikal že jelikož manžel je v pohodě vyšlo by to cca na 8 tis i s tou prodlouženou kultivaci která je prej dobrá včera jsem se zas trochu zhroutila že se nedaří už je to přeci jen 1,5 roku a mimi bychom stradně chtěli…
@snažilka1210 Ahoj, čtu že jsi měla gonal zdarma, jak to, že já doplácela přes 1300 kč. To mi hlava nebere.
![]()
@zlatý retrívr FN kam jsem chodila platí Gonal do 2250 jednotek, respektive pojišťovna. Tzn.,pokud jsi měla vyšší davky tak jsi si možná musela doplácet a nebo jsi chodila do soukromého CAR, ne?