Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sharca děkuji a ráda bych co nejdřív. Nejen kvůli sobě, ale taky je manžel o 10 let starší a má z toho trochu nervy, že pak bude starej a nebude děťátku stačit
@Ibisek4 Můj táta si pořídil v 50ti ještě 2 děti a zvládá to. Tvůj to taky zvládne ![]()
@sharca určitě, ale asi si nechce připadat starej, aby mu někdo neřekl to je tvoje vnouče? A on ne dítě
Takovej trapas se mi stal už několikrát ![]()
Ahoj ![]()
Takže Ivf vyšlo, dnes jsme zjistili že máme krásně bušící
a 12mm
a probíháme 8týdnem těhu.
Všem z vás držím palce, prostě všechno co mám, aby jste taky dosáhly tohoto cíle jako já.
@laskonka01 MOOoooooC Gratuluji a tiše závidím, jen tak dál, ať je z toho krásné miminko. ![]()
Ahoj holky tady je to taková celkem pozitivní a „úspěšná“ diskuse tak si dovolím se připojit. Dnes jsem po OPU a zítra mám volat do CARU jak se to vyvíjí, ale dr.mi nedával moc nadějí, že folikuly nic moc a jenom 6, ale může to vyjít i s jedním že? Taky řeším jestli si mám nechat zavést jedno nebo dvě, pokud teda něco dozraje..je to 1.IVF takže bych přišla o jeden pokus, ale je mi už 38 tak chci zkusit všechno.
@Marta25 samozřejmě, že to může vyjít a určitě vyjde, držím palce ![]()
@Marta25 já měla 5 vajíček, záleží na jejich kvalitě..stačí jedno, které u tebe vydrží 9 měsíců, přeji hodně štěstí
já taky řešila jedno nebo dvě né tedy při ET, ale až těď při Ketu, záleží na jejich kvalitě pokud budeš mít blastocysty asi je lepší po jednom..
@Laskonka1
Gratuluju a jsem na tom úplně stejně, 1. IVF, osmý týden těhu, jedno srdíčko
(druhé embryjko zmizelo záhadno kam). Transfer jsem měla o den později než Ty, jak si vzpomínám : ) Občas mám křeče do břicha, takže se stále trošku bojím radovat, ale doufám, že je to jen z rostoucí dělohy, máš taky nějaké bolesti břicha?
Všem přeji úspěch a hodně sil ![]()
Len22: takže teď jsem volala do laborky a na transfer mám přijít už zítra. Paní neměla u sebe mou složku, takže mi neřekla, kolik se jich vlastně podařilo oplodnit. Nevadí, dozvím se zítra. A co jsou t blastocysty?
TinaKaterina: gratuluju další pozitivní info tak to mi dodává sílu ![]()
Už jsem si to našla, takže to je při prodloužené kultuvaci ten 5.den. Takže já to mít nebudu, akorát nevím proč se tak rozhodli, protože jsem ji chtěla, abych měla větší jistotu ![]()