Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adela-in Tak já už jsem cca 5. den stimulace začala cítit, že bude úroda
. Začaly mě docela bolet vaječníky a byla jsem pořád taková nafouklá a to mě zůstalo až do teď ![]()
@Dasha01
A do ted je už po transferu? Když jsem brala clostík, tak jsem měla pupek jak v 6. měsíci a bolel…takže očekávám, že tohle bude ještě víc…
@Adela-in Do teď = 15 dnů po transferu
. Měla jsem hodně zvětšené vaječníky a mám to kvůli tomu. U transferu mě Dr. říkal, že to může trvat i několik týdnů.
Záleží kolik budeš mít folikulů, ale když máš PCO, tak je docela dost možný, že jich bude hodně.
@Dasha01
Už ted mám veliký vaječníky plný folikulů…takže to by mohla být záruka, že jich budu mít hodně? Snad budou i zralé a kvalitní…Nevíš, jak to je s PCO a kvalitou?
@Adela-in Mě Dr. řekl, že s PCO budu mít buď hodně a kvalitní nebo žádný. A vždycky mu to vyšlo. Pokud začneš dobře reagovat, tak si myslím, že to bude dobré. Uvidíš na 1.UTZ.
@Dasha01
Tak jsem zvědavá…četla jsem tady, že holky třeba dvakrát po sobě neměly žádné a po třetí už jo…Jdu na UTZ v pondělí..Tak díky a pa
@Adela-in tak já mám PCO. Kolik vajíček jsem měla mám v popisku. Každopádně v jedné fázi stimulky se mi růst vajíček zasekl a ty malé začali dorůstat ty velké. Takže jsem píchala gonal kolem 20ti dnů. Ale nakonec to dobře dopadlo. První stimulku jsem měla jen jeden folík, takže k ET nedošlo. Jinak mi byl transfer odložen, hrozba OHSS. Za týden jdu na ultrazvuk, kde se snad dovím termín KET. Jo a stimulka u mě proběhla naprosto v pohodě. Občas bolest břicha a OHSS se mi taky vyhnul.
@snažilka1210 Tak moc držím palečky, ať je hcg v pondělí tak jak má být. My jdeme hned na Ket a zavedeme taky 2.Snad přežijí rozmražení a u mě jim bude výborně! ![]()
Holky, jsem strašně ustrašená, teď jsem byla na záchodě a našla jsem na toaletním papíře trošičku, ale jen malinko růžového…dnes a zítra mám termín ms…myslíte, že je to v pořádku?? jsem z toho přepadlá a bojím se, že se to nepovede. Vím, dokuď nekrvácím je to dobré, ale já mám takový strach. Stalo se to někomu z Vás??
@snažilka1210
Me se to nestalo, ale slyšela jsem, že se to stává. To bude dobré ![]()
@Tinakaterina děkuji,ale asi se mi něco zdálo, fakt to bylo tak málo, že jsem se možná poranila při zavádění Utrogestanu, protože pak už nic…bílo ![]()
@snažilka1210 Všechno bude v pohodě neboj ![]()
Já jsem dnes dělala další testík a je tam pěkná dálnice ![]()
@snažilka1210 Člověk se prostě bojí a moc se pozoruje, to znám : ) Mě je teda pořád hůře od žaludku, tak přemýšlím o nějakém řešení, protože mám celý dny žaludek na vodě. Na netu jsem objevila tip na lízátka Gravipop, tak je zkusím a uvidím. Všem přeju pevné nervíčky a krásnou hladinu Hcg v krvi : ) ![]()
Ahoj holky, tak dnes bych oficiálně měla dostat ms(28DC)a nic…jen mě občas jakoby bodne v podbřišku a zase hnědá kapička na intimce…tak možná, že je datum ms tak to něco malého produkuje…zítra ještě ráno testnu…doufám, že už bude silnější test…trochu se bojím, ale věřím tomu
![]()
@snažilka1210 Určitě budou zítra //. Jen se mimi pěkně zavrtává, hlavně že nekrvácíš. Já to dostala v termínu, takže u tebe určitě
Hezký den ![]()