Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina včera jsem si to taky počítala a měla bych být na začátku pátého. Poslední MS byla 23. 9..
Já to teda počítám od ovulace + 2 týdny, přijde mi to logičtější, ale já jsem divná
navíc od toho podle poslední menstruace je rozdíl asi dva dny, tak je to tak nějak fuk ![]()
@Ninike Já jsem měla OPU přesně 14.den. U 1.těhotenství mě to Dr. právě počítal od MS. Tak nevím, jak to teda opravdu je.
@Dasha01 No oni to počítají od poslední menstruace, ale mně to prostě přijde divné a nelíbí se mi to
, OPU jsem měla 12. den, takže se mi to takhle líbí víc, protože to znamená, že jsem o 2 dny dýl těhotná
, ale jak jsem řekla, já jsem divná ![]()
@Ibisek4 já už byla na krvi…zítra zjistím výsledek, ale připravuju se na neúspěch, je to fakt děsný…člověk je 14 dní jakože těhotnej a pak nic…
![]()
V přirozeném cyklu se to počítá určitě od prvního dne poslední menstruace, ale jak se to počítá teda u mě, když jsem začla MS tak mi píchli dipherelin cca za 14 dní jsem začla píchat gonal a stimulovala jsem asi 24 dní plus PK a teď 14 dní čekání… to už bych byla teď asi 8 týden a to ještě nevím jestli jsem doopravdy těhotná
to asi neeeee
Malý článek o našem CAR ![]()
http://www.novinky.cz/…echnika.html
@Ibisek4 čtu v popisku, že to nevyšlo, to je mi opravdu líto. Moc dobře vím jaký to je, když to nevýjde. Drž se.
Včera jsem poprvé brala utrogestan i přes den a vypadá to nadějně, večer jsem jen trochu špinila a od rána zatím vůbec nic… tak snad je to dobré znamení ![]()
Na krev se zase chystám v pátek, abych věděla, jak to vypadá a byla když tak přes víkend v klidu ![]()
@Ninike to jdeš na krev zase do CAR?
Já jsem dneska byla po 2 dnech zase na krvi a dívali se na mě jak na exota. Oni berou krev jen jednou, a pak se čeká na utz., ale já jsem přemuvila sestru, abych mohla jít ještě jednou.. Odpoledne tam budu volat.
@Dasha01 ne, půjdu na polikliniku jako samoplátce, podle caru jsem těhotná a hotovo, mám volat, jen kdybych zase začala krvácet, ale já chci mít jistotu, že je všechno tak, jak má ![]()
abych se náhodou zbytečně nestresovala, domluvili jsme se tak s mužem ![]()