Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adela-in já myslím, že se ta šance zvyšuje z 35% na 50%, ale jistě to nevím
@len22 šance s 2 embryjky je 40%…takže taky nic moc, ale lepší jak 35%.Já zaváděla 2
@sharca dneska je u mě embryjko už 9 den a jsem 8 dní od ET, myslíš, že mám zítra testnout?? Já se tak bojím, že se mi ani nechce…nechci si kazit víkend…mám diamantovou svatbu tak budu s celou rodinou a to zase budou dotazy..ach jo
Zítra to asi zkusím, jsem po 3denní PK tak by to snad už mělo být vidět, co ty na to?? Kdy jsi to zkoušela ty? ![]()
@snažilka1210 Jeee, já jsem byla o víkendu na diamantové svatbě
bylo to náročné zamaskovat to, že jsem nemohla pít
Já jsem měla pozitivní testík 8 den od ET plus jsem měla PK 5 dní a to mám jedno mimi. Jak se cítíš, je to na tobě ![]()
@sharca no právě necítím, ale zítra to asi zkusím, ať vím, na čem jsem
Holky já měla 10. den po ET dokonce negativní krev a hned za 2 dny potom // na testu i během dne. A 14 dní po ET už pak Hcg přes 500
takže hlavu vzhůru. Mění se to každým dnem ![]()
Holkyyyyy, já jsem to nevydržela a testla.........jsem 8den od ET a mám tam duchaaaa, jupíííííí
![]()
@snažilka1210 gratuluji a přeji ať ti to výjde
…já se do 11dne cítila i těhotně, myslím, že i test bych měla s duchem, ale pak se to nějak po…a přestala jsem se těhotně cítit…
@snažilka1210 Supeeer, gratuluju. To jsme tě teda nahlodali rychle ![]()
@len22 Já se právě cítila těhotně tak 5 dní po ET a právě včera mě přestaly všechny příznaky, prsa nebolí, podbřišek taky ne…prostě jsem si dneska říkala, že je asi konec a tak testnu, na co se budu trápit do pátku…no a je tam duch. Tak uvidíme, jsem ráda, že se to aspoň chytlo, že vím, že můžu otehotnět.
Dneska mě právě poprvé bolela hlava, to vůbec nevím co je a to jsem vypila 2,5l vody takže to jsem si říkala, to je divné…no a asi tam řádí bublinka nebo dvě
![]()
@snažilka1210 Taky jdu v pondělí
budem se nervovat spolu. V pondělí mě taky hrozně bolela hlava a den před tím než jsem šla spát zničeho nic fakt silné bolesti břicha jak pře MS. To jsem myslela, že je konec.