Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marta25 jestli se tak rozhodli, tak jim věř, oni ví co dělají…určitě mu bude u tebe lépe ![]()
@Marta25 oni třeba zavádějí hned, když jich není dost, aby něco zůstalo na zmražení. U maminky v bříšku jim bude určitě lépe a pěkně se zavrtají.
@Marta25 Já to měla jako ty, připlatila jsem si PK a nakonec mi dali bublinky již 3 den…já měla jen 7vajíček, z toho přežila 3, jedno pomalejší s frangmentama a dvě v pohodě…tak mi je dali do bříška dříve…říkala paní embryoložka, když není tolik vajíček tak neriskují.
@sharca ahoj, nepřijde Ti divné, že jdeme na ten utz tak pozdě?? Dneska to bude ještě za 14 dní, mě to přijde dost pozdě, co když je něco v nepořádku? Holky chodí co vím, tak po týdnu už…jak ty se cítíš?? Já teda dobře, to musím nechat, ale právě to mi přijde divné…já vím, asi jsem paranoidní ![]()
@Snazilka
Já byla taky na utz 14 dní po krvi až. Ono by tam toho asi předtím moc neviděli. Já už pak viděla chvějící se začínající srdíčko, když to doktor přiblížil. Každý snáší těhotenství jinak. Někomu není vůbec nic. To bude dobrý!!!
já měla první těhu přirozeně a vůbec nic mi nabylo. Teď teda mě je zle od žaludku a pořád mě něco bolí.
@snažilka1210 Ahoj, no to čekání je hrozný, ale myslím že je to normální za těch 14 dní. Já mám od ET sem tam křeče jako při MS a začínají mě bolet prsa. Snad bude všechno v pořádku za ty dva týdny a už uvidíme i srdíčko ![]()
Ahoj holky, zítra mě čeká 1.utz, měla bych být cca 5+5. Myslíte, že už by mohlo být srdíčko? Jsem hrozně nervozní, dokonce jsem si dneska dělala test, no prostě magor ![]()
Ahoj holky jsem po transferu, z 6-ti vajíček byly dobré dvě a z těch se dělilo jenom jedno a to mám hezky v bříšku
paní embrioložka mu říkala Maruška, takže my mu už taky teď jinak neřekneme
je mi dobře, akorát ta nervozita pořád ne a ne spadnout ![]()
Dasha01 já myslím, že už by vidět být mohlo
hlavně klídek, no jenže to se dobře říká viz můj text výše ![]()
@Marta25
to je dobrý! Manžel mimi taky říká Maruška
a já Pepík
tak ať se jí u Tebe líbí!!!
@Marta25 Tak držím palce, aby se měla Maruška k světu.
Mě dneska Dr. na utz. potěšil. Mimčo odpovídá 6+1 a to jsem teprve 6+0
. Termín porodu vychází na 28.6.13. Srdíčko mám slíbeno příští utz., tak snad to vyjde. Říkal mě, že je na něho ještě brzo.
Holky včera v poledne transfer a nic mi nebylo, ani dnes a od 18 hodin mě bolí podbřišek a hlavně v kříži jako při MS. Je to normální
Díky
@Marta25 neboj je.
Jinak já měla srdíčko až 7+4 takže pokud nebude tak nezoufejte… jinak k tomu utz. Já od // ž byla na utz 3×, jednou v 5+3 pak v 6+3 a pak 7+4. no a čeká mě v 8+5 takže já chodím co každý týden… nevydržela bych 14dní čekat…
@laskonka01 Díky, uklidnila jsi mě. Dr. byl taky optimista. Už se se mnou začal domlouvat na ten test na konci 1.trimestru, ale to srdíčko mě trošku zarazilo. Nesmím moc pročítat internet. Na další UTZ jdu 7+2.
@Marta25 Snaž se se moc nepozorovat, to je rada, že
? Takový příznaky opravdu bývají, ale např. já jsem teď žádné bolesti ani nevolnosti neměla a jsem těhotná. U prvního těhotenství mě začalo být špatně a bolesti už pár dnů po ET.