IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
12.11.12 17:28

@sharca říkala Lattová, že to nebylo to druhé…tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.11.12 17:39

@snažilka1210 aha,tak držím moc pěsti, hlavně odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.11.12 08:12

@Marta25 to je mi líto, vím co prožíváš, musíš doufat, že příště se to povede :hug:

@snažilka1210 noo teď už jen odpočívej, ať se má miminko dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.11.12 08:42

@len22 to je všechno pěkné, ale já nejsem tak zvyklá se doma poflakovat, nebaví mě to, chtěla jsem chodit do práce, ale to si teď nerisknu. Aspon měsíc a půl budu doma, do práce půjdu až mi to doporučí lékař, dneska si jdu pro neschopenku a doufám, že mi udělá utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.11.12 08:58

@snažilka1210 no to jsem si taky myslela, že budu chodit do práce i těhotná…ale teď když vidím, jak je to křehké, tak až se ten zázrak stane, tak budu doma… prostě je to po IVF jiné..člověk se musí opravdu hoodně šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.11.12 09:06

@len22 asi hlavně ty první 3 měsíce, já teda v práci celý den sedím a dělám s lidmi, ale je pravda, že ani to sezení 8 hodin denně není dobré. Já šla do práce týden po ET a příště bych nešla. Pak si člověk vyčítá, že to mohl udělat jinak. Peníze nejsou všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.11.12 09:18

@snažilka1210 Je lepší být na neschopence.
Taky se na ni chystám. Hodně lidí chodí do práce nemocných, tak bych nerada něco chytla. Dneska jsem byla na utz. prcek je o 3 dny větší než má být, jestli to tak půjde dál, tak budu rodit už v dubnu :mrgreen:. Dneska mě už v CAR poslali k mé Dr., tak se tam musím objednat. Právě bych chtěla tu neschopenku. Myslíte, že by mě ji mohla odmítnout napsat? Včera jsem totiž v práci mluvila s kolegem a ten mě jen tak mezi řečí oznámil, že má chřipku a do práce chodí, tak jsem se tak nasrala, že chci zůstat radši doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.11.12 09:24

@Dasha01 tak po IVF by neměli dělat problémy, navíc je to už Tvé 3 tak že nechceš nic zanedbat. Můžu se zepat v kolikátém týdnu jsi a jak velký bobek je?? Já jsem byla včera 6+2 a prcek měl 3,22mm tak nevím zda to není málo, ale nic mi na to neříkali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.11.12 09:31

@snažilka1210 Mám být 7+3, ale podle utz. odpovídá 7+6 a měřil 1,5 cm. Na minulým utz. 6+0 měl taky něco kolem 4 mm a neměl srdíčko. Pokud jsi měla srdíčko, tak neřeš jak byl velký, kdyby nebylo něco v pořádku, tak není srdíčko a neposlali by tě t tvýmu Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.11.12 18:08

@sharca ahoj, tak co mamino, jak se cítíš? Já celkem dobře, chvílemi je mi šoufl, ale celkem brzy to přejde. Zítra jdeš na utz tak držím pěsti, měl by tam být Hejt. tak to budeš mít dobré. Už Tě asi předají svému gynekologovi…držím Ti moc pěsti. Jsem zvěděvá zda tam máš jedno či dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
14.11.12 22:33

@snažilka1210 Ahoj, doufám že bude všechno v pořádku a bude tam :andel: Mě už zase začly bolet prsa :mrgreen: šoufl se mi dělá trochu odpoledne, ale tak jak jsem psala spíš, že do sebe nemůžu nic nacpat, ale na zvracení mi není. Doufám, že už nekrvácíš? Všechno bude dobré. Zítra se ozvu jak budu vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.11.12 04:10

Ahoj holky. Mě teda neschopenku dali hned po ET. No taky jsem byla na kapačkách v car kvůli OHSS.ale dávali i holkam, co ohss neměli. Mě řekli doma do porodu. A jsem fakt rada. Nějak se ani nestiham poflakovat. Syna do školy, ze školy, na kroužky, uvařit, vyprat, uklidit, napsat s ním domácí úkoly a večer usínám před devátou. ;-) ještě dálkově dělám vš, tak do toho studovat a je toho akorát. mimi mi dává zabrat. Je mi zle od žaludku a když jdu třeba pro syna pěšky do školy, tak jsem pak kaput. Ono to po ivf je určitě jiné. První těhu jsem měla přirozeně a byla jsem jak rybička. Když už člověk podstupuje celý ten kolotoč, tak je podle me lepší se hlídat. Všem hodně síly a spokojená mimi v bříšku. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.11.12 08:58

@sharca už nekrvácím, je to v pořádku, jen malinko špiním, ale to je kapka za den. Já taky nezvracím, ale hned jak se ráno probudím tak je mi zle, musím se hned pomaloučku nasnídat a pak je to hned lepší, ale aspon vím, že bublinka prosperuje :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.11.12 13:11

@snažilka1210 Ahoj, tak je taaaam :dance:
Jsem 7+1, má 12mm a je tam teda jen jedno :mrgreen: příští týden jsem objednaná ke svému gynekologovi a poslali mě i ať se objednám na genetiku na 1. screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.11.12 16:11

@sharca jééé tak to gratuluji, moc Ti to přeji, jedno je super.Tak to já mám kontrolu za 14dní a tam teprve mi všechno řeknou a dají průkazku. Tak nám držím pěsti a bouchalo Ti srdíčko, asi ano, že? Jinak by Tě nepředali gynekologovi.....Byla tam dnes fronta? Kdo Ti to oznamoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí