IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
domca1221
10.9.12 11:02

@len22 je mi 29let, ale mam špatné AMH i FSH, tak uvidíme zda bude alespoň jedno kvalitní vajíčko :)hlavní je, že vím, že existuje i jiná možnost a to DV, sice jsem se s tím dlouho srovnávala, ale teď už jsem rozhodnutá do toho jít, kdyby ten to nevyšel

• Citovat
  • Upravit
586
10.9.12 11:10

@domca1221 Domčo jdi do toho i za cenu DV, taky bych se s tím musela srovnat, ale myslím, že když to malé porodíš projdeš si tím těhotenstvím, tak už si pak na nějaké vajíčko ani nevzpomeneš..Ten gonal je snad hodně dobrej..už se nemůžu dočkat až začnu něco brát :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
10.9.12 11:27

@len22 a kdy si myslíš, že půjdete? nebo už máš stanoveno?

• Citovat
  • Upravit
586
10.9.12 11:34

@domca1221 od 14.9.2012 začínám s tím sprejem a gonal tak od 26.9.2012 uvidím kdy to dostanu, no a pak nevím jak dlouho budu stimulovat, jdu na to vše poprvé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
10.9.12 11:37

@len22 tak to vypadá, že na tom budeme skoro stejně a taky s gonalem (alespoň si budeme moci psát pocity a strachovat se společně :) ), mohu se jen zeptat co za sprej používáš? a k čemu slouží?

• Citovat
  • Upravit
586
10.9.12 11:46

@domca1221 mám Synarel sprej, aby vyvolal asi takový slabší přechod, nebo zastavil činnost vaječníku či tak něco…ještě říkala doktorka, že nevím jestli ten sprej, ale asi jo sníží trošku imunitu, aby tělo přijalo to oplodněné vajíčko…to je super já jsme taky ráda, že si můžu s někým psát, hodně mi to pomáhá..kdo totož neprožil nebo neprožívá moc nepochopí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
10.9.12 11:51

@len22 aha, tak to já určitě nepotřebuju, já potřebuju by mi pracovali na maximum :lol: přesně tak, taky mi pomáhá si o tom psát, tentokrát jsem se rozhodla to vůbec nikomu neříct, tak se musím vypsat tady :lol: nesnášela jsem pak ty otázky „tak co už máte po“ a jak to dopadlo a co bude dál atd…

• Citovat
  • Upravit
445
10.9.12 12:33

@domca1221 A jaký jsi měla protokol poprvé? Taky myslím, že teď už budou u tebe vědět co a jak a vajíčka nějaká určitě budou :)
@NJen FSH je folikulostimulační hormon (má vliv na vývoj folikulů) a AMH si myslím, že je ovariální rezerva, jestli se nepletu. Taky držím pěsti na ultrazvuk, ať můžeš začít stimulovat ;)

Já jsem dnes po ultrazvuku - vpravo 7 folíků, největší má 12mm a vlevo 6 folíků, největší má 10mm. Ve středu další ultrazvuk a OPU v pátek nebo o víkendu. Hlavně doufám, aby ve folíkách byla nějaká zralá vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
10.9.12 12:37

@shiny family Jak dopadla punkce? Doufám, že máš hodně zralých vajíček :) Budete mít ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.9.12 15:38

Ahoj holky, taky se ráda přidám jestli můžu :). Ještě sice nestimuluju, ale 25. září nás na doporučení mého doktora čeká první konzultace v CAR.. Já jsem podle hormonálního profilu (jen mírně zvýšený prolaktin) a ultrazvuku v pořádku, ale přítel má dost špatný SPG, takže závěr zní IVF s ICSI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
10.9.12 18:55

@Klárika80 Ahojky, jak ti dopadla kontrola?
Já jdu teprve na první ultrazvuk po injekci Dephereline ve středu, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
10.9.12 18:58

@shiny family Ahojky, jak dopadl odběr vajuch? Jakou máte úrodičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
10.9.12 19:07

@Klárika80 Děkuji za vysvětlení zkratek :-) a ty hodnoty FSH a AMH ti doktorka řekne nebo se musím spíše ptát?
Jinak jsem se dočetla, jak ti kontrola dopadla :-)Snad budete mít pěknou úrodičku a vajíčka budou zralá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.12 19:41

Hezky vecer, dekuji moc za vasi podporu. Dneska punkce dopadla dobre, mela jsem 4 folikuly na pravem a 3 na levem, ale „pouze“ dve zrala vajicka. Mam radost za ne…Jinak anestezie je super, mela jsem krasne sny a vubec nebolela. Jen jak jsem se probrala tak jsem mela silnou bolest v podbrisku na obou vajecnicich tak jsem si nechala pichnout neco od bolesti. Trpivam na silne menstruacni bolesti tak jsem rada ze mam doma i algifen kapky. Odpoledne jsem si lehla a vzala si je a ted uz je mi lepe. Jen mam stale tlak v podbrisku ale to je normal. Bavila jsem se s doktorkou a rikala ze mam cekat ted par dni ze bude bricho a podprisek natekle a zvetsene. Paradox, uz jsem si musela koupit o cislo vetsi kalhoty :-)))
Zitra budu volat na embryologii a uvidime jak dopadla embrya a zda obe dve vajicka jsou dobre oplodnena. Pokud budou obe ok tak urcite nechame jedno zamrazit a sla bych na embryotransfer ted v patek asi. Jinak mam IVF s ISCI.
Ode dneska si budu davat vaginalne Utrogestan 4 rano a 4 vecer pry az do 10tydne tehotenstvi, jak je vse delane umele tak je to potreba jako prevence proti potratu, jinak si to mamina sama prirozene vytvari, coz nas pripad neni.
Drzim palce vsem co je ceka, jak punkce tak simulace a pichani injekci.
Zatim se mejte, ja si jdu dat sklenku cerveneho, samozrejme zdravotni davka na roztazeni cev… :-)

Příspěvek upraven 10.09.12 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
10.9.12 19:54

Ahojte, holky, berete některá z váš před stimulací ted kortikoidy? Např. Prend.? D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí