IVF září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.9.12 17:49

prosba

Ahoj holky, mam prosebny dotaz.1.srpna jsme podstoupili prvni neuspesne Ivf bez Et z duvodu spatneho vyvoje embryi. Menstruace se dostavila do tydne a vsechno se zdalo byt v poradku.Pred tremi tydny jsme museli byt s partnerem preleceni atb 8 denni kurou, ktera dle gynekologa nemela mit vliv na ms a menstruaci jsem mela dostat 7.9.U lekare jsem na prohlidce byla 11.9.hcg negativni, deloha zvetsena a menstruace nikde. Priznaky krom navalu, mdlob, nauseosnich stavu a obcasnych bolesti podbrisku zadne. Tento tyden odjizdime na dovolenou, takze jsem s gyn domluvena, ze az se vratime a ms mit nebudu, prijdu na vyvolani. Nikdy jsem problemy s MS nemela 17 let ji mam prakticky pravidelnou co 26 dni a zacinam z toho byt rozladena.Mely jste stejne problemy po stimulaci? Chceme ji letos podstoupit znovu a vlastne skoncil muj dokonaly prehled o mem menstruacnim cyklu.Diky za odpoved. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.9.12 18:06

Ahoj klarinko, tak 15 je krasne!!! to vam urco zbyde i na zamrazeni. Moc preji aby se vse dobre vyvijelo…
Domco jakou mas hodnotu AMH? 400 jednotek je celkem narez! Kolik se ti podarilo vyplodit vajicek v predeslem cyklu.
Ja dnes stimuluji 5 den a zatim krom nafoukleho a trochu bolaveho briska od injekci je me dobre. Prednisol beru tez, zatim jen 1/2 tablety.
Holky kdy vam lekar nasadil ten pripravek na spravny narust sliznice.?
Na kontrolni UTZ jdu v utery, jsem zvedava jak to vypada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.9.12 18:10

Maciatko nikdy jsem podobne priznaky nemela, a toto je uz nase IVF. Menstruaci mam pravidelnou, take po 26 dnech. Nedivim se ze jsi nervozni ale urco to bude v poho. Uvidis hned jak na to prestanes myslet, prijde to. Ted si na dovolene odpocin, naber nove sily a bezte do toho znova.
Teda od minule stimulace by jsi mela mit minimalne 3 mesicni odstup, aby si telo radne odpocalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.9.12 18:11

@Klárika80: 15 je slušná úrodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
16.9.12 18:12

@superandrysku a čím stimuluješ?? Já začínám se stimulací 25.9.pokud půjde vše jak má a mám Gonal 75j, pak 150j. Zeptám se Tě, po té první injekci na umělý přechod, měla jsi nějaké příznaky něčeho nového??Mě dneska trochu píchá v podbřišku občas tak nevím zda je to dobře nebo ne, zase myslím na to, aby se mi tam neudělala cysta, prej se to může stát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.9.12 18:19

Ahoj, stimuluju 150 jednotek Prednisolu + 150 jednotek Menopuru. No take toho do sebe peru pozehnane
Ja jsem po te prvni injekci na umely precod mela obcas jen navaly horka a trosililnecku spineni. Bolesti jsem zadne nemela. Neboj se, urcite vse dobre dopadne!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 18:21

@Marfuš To máš tolik folíků, že ti hrozí hyperstimulace? Mně před OPU doktor říkal, že mám na každé straně 6-7 folíků a nakonec bylo vajíček 15. O hyperstimulačním syndromu se nezmínil, tak nevím. Dnes jsem teda nafouklá pořádně, doufám, že to ráno bude lepší ;) Tak držím pěsti zítra na kontrolu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 18:24

@superandrysek Já jsem na sliznici nic nedostala, asi teda rostla dobře. :?: Dnes večer mám začít zavádět Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.12 18:26

Superandrysku:diky za odpoved i prani…O 3 mesicni pause vim, do CAR jsme objednani v rijnu, takze se alespon domluvim co a jak.Jen doufam, ze se ted problem s ms nestane pravidelnosti.Mela jsem stoprocentne zmakly svuj ms cyklus a jsem z toho lehce vykolejena. Presto moc dekuju za odpoved, pze 9 dni je dlouha doba a kamaradka, co me mohla uklidnit me spis sejmula, co jsem cekala, kdyz podstupuju hormonalni stimulaci..No,ehm cekala jsem tehotenstvi, ktere bohuzel nevyslo a ktere snad vyjde jeste letos.Moc vam vsem holky drzim palce, cele prvni Ivf jsem se snazila zvladat bez diskuzi na podobnych servrech ve viru v sama sebe, neochvejne a pevne a opravdu mi to hodne pomohlo mit nejen dostatek vajicek, jak s radosti rikam plato a dve navic :),ale i ten pocit zklamani, ktere potom nastalo. Takze bojujte a verte v sebe i to, ze to jako zeny zvladnete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
16.9.12 18:27

Holky, já jsem stimulovala Puregonem, začánala jsem na 250 jednotkách a postupně mi to snižoval až na 125 - aby na konci rostly už jen ty větší folíky a netvořily se už nové. A taky se mě, ještě než začal psát rozpis, ptal na váhu. Tak nevím, jestli se to dávkování určuje i podle váhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.9.12 18:27

@Klárika80 Já mám PCO syndrom tak proto hrozba hyperstimuláku. Jinak folíků mám na každém vaječníku asi 9. Já tomu taky moc nerozumím. Ale Dr říkala že ty co trpí PCO syndromem tak jsou k OHSS náchylnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.9.12 18:28

Urogestan je klasika, kolik ho beres?
ja jsem po nem byla vzdy hrozne unavena a clovek a pri dlouhodobejsim branim pocit sílneho vytoku. Ale je to prej to nejlepsi na zacatek tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.9.12 18:31

Urcite to vsichni zvladneme, chce to vytrvat a pevne nervy.
me obcas take prepadaji chmury, ale mam hodneho manzela ktery me vzdy povzbudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
16.9.12 19:34

Snažilka1210 Já uz stimuluji Fostimonem, ještě me čekají dvě dávky, ve středu jdu na kontrolu. Proc sis musela změnit profil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
16.9.12 19:36

Holky nevíte jak je to s metodou ICSI? Jak se to plati? za jedno oplodnene vajíčko jednou spermii se plati jedna částka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí