Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aninkaaa jj, občas pobolívá. Asi není nějaká babská rada na zbavení se cysty, že?
![]()
Holky vypadá to, že zítra dostanu ms. Mám 2 nebo 3 den prijet na kliniku na krev kvuli hormonálnímu profilu a když tam pojedu až v pondělí tak to bude už den 4.Myslíte, že to bude něčemu vadit?
@kaczule1 no me se tam postupne udelala dalsi tak jsem dostala neschopenku a odpocivala jsem. Jinak na to nic neni ale vetsinou praska pri MS.. Budu na tebe myslet a fandit ti aby ses ty neradky zbavila ![]()
@Katulinek1980 Aha v mem Caru jsou i o vikendu kvuli cyklum, zakrokum atd. Ale myslum si ze to az tak nevadi, kdyztak si tam pro jistotu zavolej ![]()
@Katulinek1980 nevadí to, do 5DC to ještě jde. Já byla ve stejné situaci jako ty, akorát jsem jim nahlásila, že nejsem 3DC, ale 4DC, jinak je to fakt jedno. ![]()
@Aninkaaa Já si taky myslím, že by to nemuselo nějak vadit, ale máš pravdu, radši si tam zítra zavolám.
@Katulinek1980 taky si nemyslím, že by to byl nějaký šílený problém
Nejlepší na HP je prý 3. DC a myslím (pokud si to pamatuju dobře, už je to dávno
), že jsem byla ve stejné situaci co ty a na HP jsem šla 4. DC ![]()
@Aninkaaa děkuji
snad odejde. Ještě bych ji mohla zkusit uchlastat ![]()
Ahoj holky, takže se přidávám i já… po mnoha vyšetřeních, imunitách, prednisonech a trápení mi na hysteroskopii zjistili neprůchodnost obou vejcovodů, takže jen IVF.. teď ve středu jdeme na úplně první konzultaci a v lednu na své první IVF… vůbec nevím co mám od toho čekat.. téměř všechny kámošky co byly na IVFkách tak byly neúspěšné…
Je tu některá kočka, co se chystá na IVFko k doktorovi Čaplyginovi do Frýdku?
jinak - zajímá mě vše! Pa zatím
@sarinka83 Ahoj, on dělá IVF? Myslím, že ne, jen IUI
Myslí, že posílá do Gyncentra v Ově (spolupracuje s nima) a na Gyncentrum jsem ještě neslyšela žádnou chválu, všichni odtamtud utíkají
Já chodím do Eurofertilu v Ově a tam jsem spokojená
Je to celkem nové centrum (teprve 2 roky). 1. IVF mi tam vyšlo, akorát jsem v 15. týdnu spontánně potratila, ale to už je o něčem jiném ![]()
Ahoj holky
nějaké novinky tady? Mě konečně dorazila ms, ale myslím, že cystu pořád mám
pořád mě pobolívá na jedné straně, tak se bojím, že budeme muset IVF posunout ![]()
@sarinka83 Ahoj Sári tak mě IVF čeká taky v lednu a taky pořádně nevím co mám čekat. Dostala jsem na měsíc antikoncepci kterou začnu brát 21.12. pokud teda dostanu MS a pak 8.1.máme dojet na kliniku a to asi nafasuji injekce, ukážou a řeknou co a jak, tak z toho mám taky strach.
Co tak pročítám tak na poprvé se to málo komu povedlo. ![]()