Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Camiben no co nadělám, jen už nějak nevěřím, že to ještě někdy bude dobré
Ale nesmíme ztrácet naději, všechny ![]()
@Camiben Ahoj dneska jsem byla na kontrole a jeste mi ty injekce prodlouzil o dva dny.Pry jich tam mam hodne ale jsou lini a pomalu rostou.tak ve ctvrek znova krev ultrazvuk a kdyz uz budou v poho tak o vikendu me to ceka.Tak uz abych to mela zasebou. A kdy ty jdes na nejakou prohlidku??
@kaczule1 Vitam te, koukala jsem na tvuj popisek a mrzi me jak to nakonec zkoncilo.Ale uz to ze se ti IVF povedlo a hned na poprve je uspech i kdyz to bohuzel dopadlo smutne. Urcite to tentokrat vyjde, musis tomu verit.Ja jsem na tom tak trochu podobne pred 4lety jsem otehotnela prirozene(zazracne),ale bohuzel ve 4mesici jsem o to prisla.Bylo to pro nashrozne tezky obdobi ale uz je to za nama.Ted si rikam ze to tak asi melo byt a pevne verim ze az bude ten spravny cas tak to miminko mit budu. A ani na vterinu nesmim o tom pochybovat.To my vsichnu tady musime myslet pozitivne a pevne tomu verit ![]()
@Aninkaaa Tak to držim pěsti
Já čekám na výsledky genetiky. Ty budou 3. prosince…na 99% by měly být v pořádku, ale přeci jen chtějí mít jistotu. No a pokud budou dobré, tak mě hned objednají na 20. DC a začnou mě na IVF připravovat. To bude vycházet asi na 10. prosince.
@Camiben Urcite dopadnou dobre.My na nich take byly oba a v pohode.Tak to uz se ti to take blizi tak drzim palecky
aby ti vse dobre dopadlo.Ja uz snad ve ct. take budu vedet vic ![]()
Ahoj holky, tak mě čeká taky první IVF nejspíš v lednu.Byli jsme poprvé v caru, ted jak dostanu MS tak musím znovu na odběry krve a podle toho prý jak to dopadne tak začneme ze stimulací, tak už ted z toho všeho mám strach jak to dopadne a co mě všechno čeká.
Ahoj holky, tak mě čeká taky první IVF nejspíš v lednu.Byli jsme poprvé v caru, ted jak dostanu MS tak musím znovu na odběry krve a podle toho prý jak to dopadne tak začneme ze stimulací, tak už ted z toho všeho mám strach jak to dopadne a co mě všechno čeká.
@Katulinek1980 taky jdem na IVF v lednu. Dneska jsem se byla domluvit a začínáme začátkem ledna
Ale já jdu do 2. IVF, takže už vím, co mě čeká
Akorát jsem dneska měla malou cystu a pokud tam bude i za měsíc, tak se to posouvá
![]()
@Katulinek1980 Ahojky, tak to jsme na tom podobně…taky mě to čeká v lednu. My do car jezdíme už 3 měsíce a i tak se mi to zdá všechno hrozně rychlé.....ale to je samozřejmě dobře
není čas ztrácet čas
Já už jsem prolustrovala nesčetně internetových stránek a nic hrozného to není. Hlavně být v pohodě a věřit, že to dopadne dobře…i když po stále se opakujících nezdarech je to těžké…
Mě se to zdá taky celkem fofr jak to s náma berou. ![]()
DR říkal, pokud vysledky dopadnou dobře tak mi na měsíc nasadí antikoncepci a v lednu začneme a pokud budou špatný, tak začneme hned od prosince. ![]()
@Katulinek1980 já teď taky čekám na ms (zhruba za 10 dnů) a budu brát HA a Prednison a pak začnu Synarelem
Posledně jsem stimulovala menopurem, tam asi i tentokrát ![]()
@kaczule1 Já to mám dostat v sobotu, tak v pondelí tam budu muset frčet.
Antikoncepci mám napsanou Marvelon a potom Puregon Pen, Menopur a Cetrotide, mám toho nějak moc tak jsem zvědavá jestli to budu brát všechno.
Tak to jsme na tom skoro steně, budu držet palečky aby to všechno probíhalo v pohodě. ![]()
@Katulinek1980 tak to na tom budeme podobně
A budeš mít dlouhý protokol nebo krátký? Já právě začínám Synarelem, takže dlouhý, jelikož posledně to vyšlo ![]()
@kaczule1 To já právě nevím jaký budu mít protokol, se v to mějak nevyznám. ![]()
Ale podle toho co jsem vyčetla na netu, tak jsem pochopila, že to bude asi ten krátkej vzhledem k mímu problému.
Ahoj holky, i nás čeká nejspíš 1.IVF v roce 2013. Ve středu si jedeme po dlouhých 2 měsících pro všechny výsledky (genetika, imunologie apod.) a snad už se to rozjede. Už při první návštěvě nám rovnou doporučili ICSI kvůli špatnému spermiogramu.. Doufám, že začneme hned v lednu ![]()