První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2555
9.11.12 10:50

@Camiben Jj tak nejak se to pohybuje.My penize resit nebudeme.Co bude potreba priplatim vse co nam da vetsi nadeji. A kdy ty mas na IVF teda jit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.11.12 11:04

@Aninkaaa Já mám jít hned začátkem ledna…cca v prvním týdnu. Teď čekáme na výsledky genetiky a jsme domluvený, že pokud dopadnou dobře, tak už tomu nic nebrání a zrovna mě objednají na 20 DC a začnou mě připravovat. Doktor říkal, že by ta genetika měla být na 99% v pořádku, tak snad bude. Teď bude nejhorší to čekání…pořád přemýšlím nad tím, jak nejlépe pomoct tomu, aby se to povedlo…hlavně asi být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.11.12 11:05

@Aninkaaa Do kterýho CAR chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
9.11.12 11:53

@Camiben Ja dojizdim do Artu C.Budejovicich.No hlavne musis myslet pozitivne.Me to vsechno docela uteklo az ted posledni tyden pred zakrokem je to napalici, porad jsem si dohledavala vsechny informace a co si mam navic priplatit.Neni to zrovna jednoduche rozhodnuti, ale kdyz by to nahodou nevyslo tak si pak nechci rikat ze kdybych si priplatila jeste toto tak by to treba vyslo atd. atd. Zitra tam jedu na ultrazvuk jestly mi zabiraji inekce jak maji a kolik davek budu jeste potrebovat, snad uz moc ne. Pokud bude vse ok tak si je budu pichat jen do pondelk a pak supky na odbr vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.11.12 12:16

@Aninkaaa Já jsem si říkala, že to všechno nechám na doktorovi a na jeho doporučení. Jim jde taky o to, aby to bylo úspěšné, tak snad doporučí to nejlepší. No tak to se ti to už blíží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
9.11.12 12:53

@Camiben coz to necham kazdopadne na nem ale on rikal ze zatim nemuze vse posoudit az podle toho jak dopadnou odbery.Ale doporucil nam to doma poradne vse probrat, aby jsme na vse byly pripraveni. Jo jo uz je to za dverna tak za cca20 dni bych uz mela vedet jestly to vyslo nebo to bylo neuspesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.11.12 12:59

@Aninkaaa Tak to budu držet pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
9.11.12 13:46

@Camiben Dekuji moc budu to potrebovat, doufam ze budu dobrym prikladem pro vas.Ono kdyz vidis ze se to jinde dari tak se na to divas vic pozitivne a mnohem pevneji tomu veris ze mas velkou sanci ze se to povede i tobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.11.12 14:14

@Aninkaaa Přesně tak… Je potřeba tomu věřit. Je to dlouhý, je to trápení, ale to miminko tam někde čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
10.11.12 21:09

@Camiben Tak dnes na ultrazvuku vse ok. Vajicka mi rostou jak maji ale jeste mi nedokazal rict kolik jich nakonec bude. V utery rano me ceka odber krve a odpoledne opet ultrazvuk tak uz se snad dozvim termin na odber.Tak snad bude vse jak ma byt a budou moci do toho jit, tak mi drz palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
11.11.12 12:23

@Aninkaaa Určtitě ti palečky budu držet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.11.12 18:23

Ahoj holky, můžu se přidat? IVF nás čeká nějak v lednu (doufám), ale je to naše druhé IVF, tak doufám, že nevadí, že jsem se sem vtěrla :roll: Jinak všechno mám v popisku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.11.12 18:51

@kaczule1 Ahojky…to víš, že se můžeš přidat :kytka: Tak to nás to čeká podobně… Mě sice první IVF, ale taky v lednu. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.11.12 18:52

@Camiben jsem z Ostravy a ty? U nás bylo 1. IVF úspěšné, ale v 15. týdnu jsem potratila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
12.11.12 19:18

@kaczule1 Tak to je mi líto :hug: Já jsem z Dobrušky…asi 30 km od Hradce Králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí