První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fin
64
7.11.12 14:45

@Camiben ahoj, zalozila jsem diskuzi na podobne tema: Cekatelky na 1.IVF, tak jestli chces se pridej tam nebo muzu sem ja. taky bych si rada o tom s nekym pokecala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.11.12 15:22

@Fin Ahojky, chtěla jsem ti odepsat v té druhé diskuzi, ale nějak mě to zlobilo, tak píšu sem :D Tak my se s přítelem snažíme rok a čtvrt… Zhruba po roce nás moje doktorka předala do CAR a ejhle…příčina je na světě. Já jsem až na zvýšený Prolaktin v pořádku, ale přítel má katastrofální spermiogram. Zkusili jsme IUI, ale ta dopadla (jak nám prorokovali) neůspěšně. Bylo nám řečeno, že otěhotnění přirozenou cestou nebo pomocí IUI je nemožné, a že jediná možnost je IVF. Tak jsme se rozhodli, že do toho půjdem a teď už jen čekáme na výsledky genetických testů. Pokud bude vše v pořádku, tak nás IVF čeká v prvním týdnu v lednu. Mám v sobě moc smíšených pocitů… Jsem šťastná, díky té naději, ale na druhou stranu mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
7.11.12 15:46

@Camiben to nevadi, tak muzem klidne zustat tady, treba se jeste nekdo prida:) Zvyseny prolaktin sem take mela, ale snad uz je to ok. A kolikrat manzelovi delali spermiogram? Memo nekolikrat a od toho prvniho se ty vysledky dost zlepsili. Zacala sem ho ladovat vitaminama, zacal vic sportovat, min alkoholu a fakt to pomohlo. To je dobre, za Vam delaji i geneticke testy min takobyho pre 1.IVF nebudeme mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.11.12 17:48

@Fin Spermiogram mu dělali jen jednou. Před tím půl roku bral vitamíny, tak možná i díky nim tam něco málo je…teda aspoň na IVF to prý bude stačit. Genetiku nám dělají pro jistotu…přítel je sportovec, nekuřák, pije jen občas, a tak zkoumají jakokouliv možnou příčinu. A kdy tebe čeká IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
7.11.12 18:44

@Camiben aha tak to je opravdu nefer, clovek by si rekl nekurak sportovec, tak by to melo byt ok, ale ono prd. Nas ceka IVF az tak unor-brezen. Ted nam budou jeste delat nejake krevni testy, nektere z nich uz mame, ale chteji je opakovat kvuli IVF. Uz vis jestli budete mit dlouhy nebo kratky protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.11.12 22:01

@Fin No abych řekla pravdu, tak se v tom zas až tak nevyznám, ale jelikož se po výsledcích genetiky mám objednat na 20 DC a začnou mě připravovat, tak to vypadá na ten dlouhý protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
8.11.12 11:06

@Camiben a taky Vam dali tolik papiru podepsat? Ja mam doma uplnou knihu a kazdej s tech listu musime oba podepsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.11.12 12:43

@Fin No my jsme zatím ještě nic k tomu IVF nevyplňovali. Teď když se nad tím zamyslím, tak je to zvláštní… Ale u nás se asi opravdu čeká na výsledky té genetiky. Pokud bude v pořádku, tak IVF už nic nebrání. Sestřička mi říkala, že až si budu volat kvůli výsledkům, tak mám volat přes ně a zrovna mě objedná na ten 20 DC. Vůbec nevím, jak dlouho trvá, než to pojišťovna schválí…ale snad nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.11.12 12:57

@Fin Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
8.11.12 15:18

@Camiben no to Vam asi daji az pak. Nam to dali ted at si asi zkratime dlouhou chvili, protoze jdeme az fakt v tom breznu to vypada.
No my jsme oba s manzelem ze severu Cech, ale zijeme v UK a vsechno resime tady, myslim CAR atp. A odkud si ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.11.12 18:55

@Fin Já jsem z východních Čech…cca 30 km od Hradce Králové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
8.11.12 22:30

Ahoj holky rada se k vam pridam, pokud to nebude vadit.My jdeme do IVF uz tento mesic, ted uz jsem v priprave.Mame dlouhy protokol tak jsem na to zvedava. Jinac vam preji hodne stesti a pevne nerviky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.11.12 22:47

@Aninkaaa Ahojky…určitě se můžeš přidat :D Tak to ti přeju hodně štěstí…ať se to podaří :palec: Aspoň budu vědět, na co se mám připravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
9.11.12 09:35

@Camiben Dekuji moc snad se to povede hned na poprve, dost veci si asi priplatim.Je to smutne ale cim vic si zaplatis tim mas vetsi sanci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.11.12 09:58

@Aninkaaa No bohužel je to tak. Ale pořád je to lepší než to trápení. Nám to vypočítali zhruba na 18 - 22 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí