První IVF 2013 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2672
9.9.12 17:32

@denisa 76 pak mam totiz jeste dale buněčná imunita, kde mam vysledky 3× zvyšeno něco a 2× sníženo..:D mam3papíry rozboru..mám totiz endometriozu tak nevim, co znamena ze je snizena??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 17:34
@cvana píše:
@denisa 76 co ty? jakwe mas hodnoty..?
:pankac:

Příspěvek upraven 09.09.12 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 17:35

@cvana No a co Ti k tomu řekl mudr??? Endošku máš jakého stupně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:37

@denisa 76 já mam v poradku to co ty mas vysoke bobi:(to ja mam v pohode..nevim co se to telo zblaznilo..ach jo snad nekdy budem maminky a nebo proste to tak má být…ja si našla novou práci a zkouším si ted uzívat.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 17:40

@cvana Tak nevím co tělo zase si vymyslelo, ale nadruhou starnu díky bohu existuje léčba, která dokáže vše vrátit do normálu. Mě ted čeká ještě jeden kontrolní odběr jakoby pro jistotu a pak se uvidí. tak snad budeme..já v to sice už věřím o něco mín, ale Ty jsi na začátku tak musíš vííííc :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:42

@denisa 76 mudra jen ze ten prednison 5mg..a pak v 8tydnu na kontrolu ale ja si dala první prášek a bylo mi zle …tak jsem se na to vykašlala pak IUI nevyšlo a jak jsem mela jit do IVF-bylo to narychlo a moje psych.to nezvladla..tak jsem si dala pauzu…mam endošku: teda mela jsem vetsinu odstranili, endometroza- vaječníku, endometri. rektovaginální přepážky, endom. střeva, endom. v děloze… měla jsem IV. stupne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:43

Jo a ještě pochvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 17:45

@cvana 8o 8o 8o 8o jsem se měla zeptat, kde jí spíš nemáš :jazyk: :jazyk:
Tak to chápu, když ti je po něm zle, ale spíš bych to přisuzovala k žaludku…nemáš nemocný žaludek..prednison je třeba pro vředy kontraindikace nebo jak se to píše a proto ti může být zle :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.9.12 17:51

Spis to byla viróza od segry, jen prednizon mi snížil imunitu tak jsem to asi chytla bylo mi zle..a ještě mám jen pul delohy vrozene…:-D ale jako člověk je rad že už Ho nic neboli..tak proto chci klid od dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.12 18:19
@cvana píše:
Spis to byla viróza od segry, jen prednizon mi snížil imunitu tak jsem to asi chytla bylo mi zle..a ještě mám jen pul delohy vrozene…:-D ale jako člověk je rad že už Ho nic neboli..tak proto chci klid od dr..

tak jasně…chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.9.12 18:54
@Shereen píše:
no byli jsme tam zatím 1 jako pár a partner 2×, zatím za sebou máme jen ten spermiogram a žádanku na HP. Patologický spermio znamená více méně, že vše máme mnohonásobně pod normou (počet, pohyblivost i morfologii). Ke komu chodíš? My k Texlovi.

ahoj :mavam: tak s tím SPG to máte fakt blbý :( to asi IUI nehrozí, že? rovnou IVF? no, já zatím nevím ke komu nás dají :nevim: my tam byli zatím jednou a to na SPG a mě vzali krev na HP, a pro výsledky a první pohovor, kterej je s Texlem jede teď v úterý. sem zvědavá jak to dopadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2679
10.9.12 16:06
@olííva píše:
ahoj :mavam: tak s tím SPG to máte fakt blbý :( to asi IUI nehrozí, že? rovnou IVF? no, já zatím nevím ke komu nás dají :nevim: my tam byli zatím jednou a to na SPG a mě vzali krev na HP, a pro výsledky a první pohovor, kterej je s Texlem jede teď v úterý. sem zvědavá jak to dopadne :roll:

přesně jak píšeš, IUI nepřipadá v úvahu, doporučil nám rovnou ICSI a to jak Texl, tak i můj gyndař nezávisle na sobě podle našich výsledků. Ještě uvidíme, co kontrolní spermiogram, jestli se jen nejednalo o nějakou výchylku, pak co můj HP. Ten asi taky nebude nic moc, protože můj dr. má podezření na PCOs..ale sám uznal, že „asi“ ovuluju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
16.9.12 14:58

Ahoj holky, já se k Vám také přidám, zda-li mohu, my jdeme za 14dní na KO spermio, vyšlo hodně špatně, nula morfologicky správných, počet jen 1mil v 1ml… :cert: Imuno máme až koncem října u Ulčové-Gallové…Takže uvidíme…Nemáte někdo zkušenost k kulatými bunkami v ejakulátu??? Děkuji. Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.12 22:23

Ahoj holky,

tak jsem se dnes dozvěděla, že se budu muset zasvětit do tématu neplodnosti a veškerých těch zkratek atd…

Sice už máme doma s manžou tříletého syna, ale už více jak rok a půl se snažíme o další mimi a nic:( mezitím nezdar letos v zimě, kdy jsem měla mimoděložní, odebrán vejcovod… tak jsem si myslela, že bude problém u mne, ale opak je pravdou… mé výsledky všechny v pořádku, ale manža je na tom zle, takže dr hned mluvila o IVF/ISIC… má 25% pohyblivých spermií, ale jen 2% „zdravých“… jsem z toho celá přejetá a manža celkem hodně špatnej.

Stejně nám nejde do hlavy, jak je možné, že se to takhle vše pokazilo… prvního jsme „vyrobili“ hned první měsíc snažení na jediný sex v měsíci… před 8 měsícema taky vše dorazilo tam, kam mělo, jen se to pak holt v mém těle zašprclo a nyní jsme bez šance na přirozené oplodnění :?

Nějaké rady, jak by muž mohl dát aspon trochu do kupy? Vitamíny nebo něco takového existuje? A co by mohlo být příčinou tak špatného spg? Na žádný kontrolní nás neobjednali… Jen přidám, že mne je teprve 25, manža je starší, už začíná svůj věk 4.

Omlouvám se za trošku zmatené psaní a prozatimní anonym… a kdo by byl ochotnej mě trošku něco povysvětlovat z oboru neplodnosti? Nechápu ty zkratky a tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
3085
7.11.12 14:29

Ahoj holky, tak to sice vypadá, že tato diskuze už nežije… Ale i tak… Mě čeká IVF hned po Novém roce, tak pokud je tu někdo, kdo si chce o tom popovídat, tak budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí